Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Teljesen új vagyok a linux világában, és egy kis segítség kellene. Tegnap frissen telepítettem a rendszert, és Flatpakből ( így mondják?) telepítettem a Spotify-t. Ma reggelre valaki ellopta az accountomat, és tekintve hogy semmilyen más fiókomhoz nem nyúltak, csak arra tudok gondolni, hogy az alkalmazással lehet probléma. Hogy tudnám eltávolítani a rendszerből? Az Octopiban nem látom, egyedül a KDE-Alkalmazások-Multimédia alatt, ott viszont nem tudok vele mit kezdeni.
Illetve annyi kérdésem lenne, hogy itt is van olyan szoftveráruház, mint az Ubuntun, vagy mindent külső forrásból kell összevadászni? A megbízhatóság miatt kérdezem, tekintve hogy a Terminalos letöltős módszer eddig nem győzött meg, bár még nagyon nem látom át a dolog hátterét.
Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest