Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- Mikrofon topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak hogy valami pozitívumot is írjak. Végre megvan az a célba értem érzés Linux fronton.
Kipróbáltam nagyjából az összeset Ubuntu / Fedora / Arch vonalon. Mindegyikben volt valami ami nem tetszett. Eddig Antergost használtam, Gnome3 felülettel. Felraktam a Manjaro-t, először a Gnome3-ast majd most a KDE verziót belőle, szépen beállítgattam mindent és tökéletesen működik. Wifi megy, Bluetooth megy, Bumblebee megy OOB(!). Hardwares videó dekódolás megy FF alatt. Chrome alatt valamiért nem, de ott elvileg nem is támogattot ha az ember Linxuot használ.Notebookosoknak tudom ajánlani a Powertop-ot. Gyönyörűen lehet követni vele a gép fogyasztását.
Tárolóból elérhető.Octopiban alapból nem elérhető az AUR, de az Wiki ezen is tudott segíteni. Ezt különösen tudom javasolni mindenkinek aki belekezd egy Arch alapú disztróba. Olvasgassa a Wiki-t bátran, eszméletlen mennyire jól össze van rakva, én is csak ámulok rajta még mindig.
Az egyébként is bőséges csomagválasztékot még ki lehet egészíteni a Snap csomagokkal. Nálam így került fel többek közt a Spotify éppen aktuális változata.
Köszi a cikket és a jó tippet.

Játszani szoktam még néha, egyre ritkábban, de szoktam. Arra marad a Windows 10 telepítve. Minden mást már innen intézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Kipróbáltam nagyjából az összeset Ubuntu / Fedora / Arch vonalon. Mindegyikben volt valami ami nem tetszett. Eddig Antergost használtam, Gnome3 felülettel. Felraktam a Manjaro-t, először a Gnome3-ast majd most a KDE verziót belőle, szépen beállítgattam mindent és tökéletesen működik. Wifi megy, Bluetooth megy, Bumblebee megy OOB(!). Hardwares videó dekódolás megy FF alatt. Chrome alatt valamiért nem, de ott elvileg nem is támogattot ha az ember Linxuot használ.