- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #251 üzenetére
Bohóckodni meg próbálgatni egy másik terméket jó a közember számára, de ennyi, aki nem fan, vagy nem kénytelen a munkája miatt használni a pingvint, az nem nagyon fog felé szagolni.
Ebből indult ki a dolog és ezt írtam reakcióként:
A kolléga desktop Linux területén különösen jól tájékozott lehet, mert én még olyat nem hallottam, hogy valaki a munkája miatt használ desktop disztrót, nem sok értelme van ennek így. Olyat már elég sokat hallottam, hogy valaki kizárólag a munkája miatt van Winhez kötve a spéci programok miatt.
Én úgy értettem, amit a kolléga írt, hogy szerinte sokan csak kényszerből, a munkájuk miatt használnak desktop Linuxot. Nem Linuxot! Kifejezetten a desktop Linuxról van szó ebben a topikban.
Én is a Mint alatt végzem a melót, de nem azért, mert csak ez alatt tudom végezni, hanem mert ebben már minden elem kézreáll, ami kell a melóhoz, nem kell külön odafigyelnem, hogy mit hol találok. Akár Win alatt vagy bármilyen oprendszer alatt menne ez, ahol böngésző van.
Erre utaltam a hozzád intézett kérdésemmel is.....
(az is lehet, hogy a kolléga nem desktop Linuxra gondolt, de az az ő baja, itt most a Manjaro és hasonló home user oprendszerről van szó)
A Mint-re azért esett a választásunk, mert a Debian vonal előnyös beágyazott téren, valamint normálisan van összerakva.
Azért jó hallani, hogy a Debian vonalnak is van valami használati értéke még......
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox One
- Drón topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Envy x360 14 2-in-1 14" 3K OLED érintő Ultra 5 125U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Fujitsu LIFEBOOK P702 Laptop jó akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest