- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
ubyegon2 #252 üzenetére
"Bohóckodni meg próbálgatni egy másik terméket jó a közember számára, de ennyi, aki nem fan, vagy nem kénytelen a munkája miatt használni a pingvint, az nem nagyon fog felé szagolni."
Ordas nagy baromságot írt a kedves idézett kolléga.
Nem vagyok fan, (bár a linux nem ismeretlen teljesen) olyannyira nem, hogy a munkahelyi gépen W10 van (az infósnál is, a többi gépen W-Xp) bár, ha rajtam múlna már rég linux-on dolgoznánk.
Az itthoni asztali gépemen ragaszkodok a W10-hez - végre van egy legális Windows-om- a laptopomra telepítettem tegnap este a Manjaro-t. Kb. ezekben a pillanatokban fejezem be ~90%-ra a gép belakását, a szükséges programok telepítését (sajnos a PS-t a GIMP nem váltja ki, de a laposon nem nagyon szerkesztgetek)
A NAS-omhoz - OMV- kb. 3 kattintással hozzáfértem (sajnos csak CIFS-szel, az NFS-t még át kell szabnom a NAS-on)
Az a gép, ami eddig lecsupaszított W7 kezelőfelülettel 50-60 °C-on járt, most 40-45 °C-on.
Kapott egy új esélyt a vén lapos, amíg nem tudom lecserélni.Szerintem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest