- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
Szia!
Nálunk is már évek óta több gépen is mennek különböző Linux disztribúciók. Úgy tudom, hogy total commander nincs, de rengeteg alternatíva van rá. Vírusirtót én még soha egyik gépen sem használtam, és még semmiféle vírusra utaló jelet nem tapasztaltam (de ebben a kérdésben lehet fel kéne keresned a Linuxos fórumot, ott a srácok jobb választ tudnak adni). A Chrome szinkronizáció is működik, ugyan úgy, ahogy Windows alatt is (a környezetemben legalábbis aki Chrome-t használ, nem panaszkodott). Az, hogy melyik disztribúció, az meg teljes mértékben az ízléseden múlik, hogy neked pl melyik felület tetszik a legjobban. Szerintem kezdőként érdemes valamelyik Ubuntura alapuló rendszerrel kezdeni (Ubuntu 16.04, Linux Mint, Ubuntu Mate stb..., hugom, anyukám, de még nagymamám is Ubuntu alapú rendszert használnak, ugyanolyan könnyen, mint anno Windows-t, sőt, régen minden alkalommal látogatásnál rá kellett nézni a gépre, mert valami "elromlott", amióta Linux van a gépeiken, egyszer sem kellett utólag foglalkozni vele), ezek nagyon kezdőbarát rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Új Gamer PC Core Ultra 225F/245KF/265KF/RTX 5060 8Gb +11 Féle VGA/16-32Gb DDR5/500-1Tb SSD/600-850W
- Pavilion 15-ec169ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Brutál AMD miniPC: 4,5 GHz 5825U, 8 mag / 16 szál, 32 GB / 1 TB
- Asus TUF FX505DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 250GB NVMe + 1TB magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest