- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
ahelyett, h lenne 3-4, azt ennyi.
Ebből is látszik, hogy te igazából nem érted ezt az egész opensource dolgot....
Itt nem arról van szó, hogy van egy termék aminek az egyes részeit más más fejleszti, mint mondjuk egy nagyvállalati software csomag esetében (pl windows), hanem arról, hogy sok egymástól független project van, amiket felhasználva te létrehozhatod az igényeidnek megfelelő software csomagot, ha akarod.
Ha nekem van egy hardware eszközöm amihez kell egy beágyazott megoldás, akkor linux -ból/bsd -ből,/akármiből megcsinálhatom magamnak, és nem fogja nekem senki azt mondani hogy "dehát már van valami ehhez hasonló". És? Mi van akkor ha nekem az nem felel meg? Nem is mondhatja nekem hogy ne úgy használjam a rendelkezésre álló eszközöket, ahogy én azt akarom.Az asztali disztribúciók esete is hasonló. Hogy miért jó hogy sok van? Mindenkinek másért. Ha valaki elkezd egyet, arra oka van. Ha akarom használom, ha nem akarom nem.
A kérdésed egyébként a másik oldalról nézve is értelmetlen, hiszen hogy mondod meg az összes felhasználónak és fejlesztőnek a világon, hogy ne ne hozzon létre új fejlesztői csoportokat adott feladathoz mert már van valami olyan? Sehogy. És nem is kell. Mert ha ők majd valami jobbat csinálnak, akkor azt mások is átveszik majd. Ettől fejlődik az egész. Nincs központi kontroll csoport, aki azt mondja hogy nem kell a gtk, mert van qt. És ez így van jól.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A finn Technológiai Akadémia idén egy japán tudós mellett a Linux atyjának ítélte a technológiai fejlesztők legértékesebb díját.
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nyaralás topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest