- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A borda belsejében lenne a venti? Az a 16 dBA sem túl hihető...
-
xbombs
csendes tag
hát innen nem egy szép darab
-
ADAM1337
nagyúr
Szerintem nem egy nagy teljesítményű.
Lehet a sok p*raszt rákap mert LIMITED edisön, de kb annyi értelme van mint annak a dark knight vga sorozatnak...
szó-szó kb semmi.
MARKETING ez jút eszembe. -
X@b3e
addikt
wohh, alátámasztás is jár hozzá?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
mephi666
nagyúr
hát most a héten a bordák/hűtők mennek nagyon... múlt héten kb minden napra valami extra pendrive jutott
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Hedgehanter #7 üzenetére
nem is mondasz hülyeséget... gyártani kellene valami könnyűfém szerkezetű házat, ami telilenne lamellával és valahogy hőcsövekkel össze lehetne hozni a procival meg minden melegedő hw-el... nem is kellene venti, mert egy akkora hőleadó felület levezetné a prociról, memóriáról, vga-ról meg mindenről a hőt... full silent rendszer lehetne, ami télen jól melengetné az ember lábát meg a pacalpörköltet/töltöttkáposztát/pizzát/kávét/teát is langyosan tartaná, ha rátennéd csak az a gond, hogy drága a színesfém és fenn áll a veszélye, hogy a norvégok betörnek hozzád a számítógépházad miatt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
malwy
senior tag
válasz Hedgehanter #7 üzenetére
xD
-
Integra
titán
szerintem 100 júrót kéne kérniük minimum ezért!!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
I-S-T-I
tag
[ Szerkesztve ]
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
mephi666
nagyúr
hát, ilyenre gondoltam ha pár évvel gyorsabb lette volna, mint a zallman-ék mérnökei, akkor most már milliárdos lennék gondoltam, hogy súlyos lesz, de nem tudom mennyire lenne jó ételmelegítőnek az ára viszont elkeserítő... :S
-
Limited edisön, mert nincs hozzá LGA1366 lefogató...
Make Asia Great Again!
-
Ste
addikt
A supertalent hírre hajazva: ez mikor lesz aranyból?
-
Devid_81
félisten
jujujjj, milyen vakító a cucc...
...
-
twollah
nagyúr
A limitalt peldanyszam az pontosan mennyi?
-
mephi666
nagyúr
ööö... 2-300ezer? amúgy bírom ezt a "limitált" szót... főleg ha pl üdítőre használják, amiből 2éven keresztül van minden valamire való boltban meg kocsmában... tehát jópármillió palack a limit
-
Pukkancs
aktív tag
Első benyomás: jaffaszörptartó .
-
mephi666
nagyúr
válasz #19617792 #21 üzenetére
jó, ha így nézzük, a világon minden "limitált"...
amúgy Einstein mondott valami ilyesmit: "a világon 2 dolog végtelen: az egyik az univerzum, a másik pedig az emberi butaság... de az univerzumban nem vagyok teljesen biztos"
-
-kdM-
senior tag
kb ez is ugy lesz limitalt mint a showder klubban is elhangzott wartburg, amibol "78 milliot gyartottak...csutortokon...a barnabol"
-
kariad
senior tag
Szép rajz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest