Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• koxx

MODERÁTOR

válasz Bog #107 üzenetére

"meg lehet már venni, ezt meg majd ősszel..." ez most komoly? :W addigra 6x lekörözi mindenki más.

Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg

• monti0222w

addikt

Pedig pont a quad dac ami kiemeli a többi telefon közül számomra és vagyunk jó páran akik így vélekedünk!
    Nem vagyok LG fan sosem volt tőlük telefonom, de hallgatni hallgattam már és tudom értékelni azt ami jó, a quad dac, és a beállításai vitathatatlanul a legjobb a telefonos mezőnyben és partiban van nem egy AMP lejátszóval. :K

[ Szerkesztve ]

• Zé.

tag

Hát igen, értelek...

Mindenesetre az LG pont azt veszítette el, ami régebben sikeressé tette.
    Pont azt, amit Steve Jobs tudott, a feledés homályából sikeressé tenni egy terméket.
    Pont ez fáj LG rajongó létemre, hogy karnyújtásnyira vannak a maradandó készüléktől.
    És pont nem tudják átlépni a küszöböt, mely ismét a régi dicső fényt jelentené!
    Pont egy művész kellene nekik, aki megmutatná, mit akarnak az emberek!

,,Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik."

“ Szerintem a művészet az, hogy az ember meglássa maga körül a lényeget. Hogy megértsen valamit, ami még soha senkinek nem sikerült és ezt közölje a többiekkel, akiknek nem adatott meg ez az éleslátás.” 1995. április 20.

“ A dizájn furcsa szó. Sokan azt hiszik, azt jeleni, hogyan néz ki valami.De ha mélyebbre ásunk, a dizájn azt jelenti, hogyan működik az a valami. Amikor a Mac dizájnját készítettük, nem azt terveztük, milyen lesz a külseje, bár természetesen azt is. Alapvetően a szerkezet működéséről volt szó. A jó dizájnhoz nagyon alaposan kell ismerni a terméket. Fel kell fogni mi a lényege és ehhez szenvedélyes odaadásra van szükség. Rágni kell és nem gyorsan lenyelni. A legtöbben nem veszik ehhez a fáradságot." Wired, 1996, február

“Figyeljük meg a Mercedes terveit, milyen arányosan építik fel határozott részletekből a lágy vonalakat. Évek óta finomítják a kontúrokat, de a részletek élesebbek. Erre törekszünk mi is a Macintoshnál”. Odyssey: pepsi to Apple ( Út a Pepsitől a Apple-höz ) 1987

Új hozzászólás Aktív témák