Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Pedig pont a quad dac ami kiemeli a többi telefon közül számomra és vagyunk jó páran akik így vélekedünk!
Nem vagyok LG fan sosem volt tőlük telefonom, de hallgatni hallgattam már és tudom értékelni azt ami jó, a quad dac, és a beállításai vitathatatlanul a legjobb a telefonos mezőnyben és partiban van nem egy AMP lejátszóval.[ Szerkesztve ]
-
Zé.
tag
Hát igen, értelek...
Mindenesetre az LG pont azt veszítette el, ami régebben sikeressé tette.
Pont azt, amit Steve Jobs tudott, a feledés homályából sikeressé tenni egy terméket.
Pont ez fáj LG rajongó létemre, hogy karnyújtásnyira vannak a maradandó készüléktől.
És pont nem tudják átlépni a küszöböt, mely ismét a régi dicső fényt jelentené!
Pont egy művész kellene nekik, aki megmutatná, mit akarnak az emberek!,,Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik."
“ Szerintem a művészet az, hogy az ember meglássa maga körül a lényeget. Hogy megértsen valamit, ami még soha senkinek nem sikerült és ezt közölje a többiekkel, akiknek nem adatott meg ez az éleslátás.” 1995. április 20.
“ A dizájn furcsa szó. Sokan azt hiszik, azt jeleni, hogyan néz ki valami.De ha mélyebbre ásunk, a dizájn azt jelenti, hogyan működik az a valami. Amikor a Mac dizájnját készítettük, nem azt terveztük, milyen lesz a külseje, bár természetesen azt is. Alapvetően a szerkezet működéséről volt szó. A jó dizájnhoz nagyon alaposan kell ismerni a terméket. Fel kell fogni mi a lényege és ehhez szenvedélyes odaadásra van szükség. Rágni kell és nem gyorsan lenyelni. A legtöbben nem veszik ehhez a fáradságot." Wired, 1996, február
“Figyeljük meg a Mercedes terveit, milyen arányosan építik fel határozott részletekből a lágy vonalakat. Évek óta finomítják a kontúrokat, de a részletek élesebbek. Erre törekszünk mi is a Macintoshnál”. Odyssey: pepsi to Apple ( Út a Pepsitől a Apple-höz ) 1987
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest