Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsma
aktív tag
Én is nyugdíjat terveztem, ezért szenvedek még mindig vele. Csak kell találni vkit aki szét meri szedni. Vhogy el kell vezetni a hőt a processzorról vagy nemtom telóknál ez hogy megy, gondolom nem pasztázni kell évente
Szóval a fentihez még néhány érdekesség + egy kérésem is lenne:
- vezeték nélküli töltést kezdtem használni nem sokkal az első fagyás előtt,
- most vagy ez a töltő romlott el, vagy a teló ezen része: kiírja, hogy tölt, de az akksi meg sem moccan,
- Geekbench pontszám tökéletes,
- van egy app CPU Throttling Test néven - pls ezt valaki tudná tesztelni összehasonlításképp? Elég ha csak letöltöd, elindítod és megy pár percig. Mutatja közben a hőmérsékletet is. Nálam 1 perc és fagy tőle minden, ilyenkor kb 75°C mutat.
- Asus telóknál hasonló hiba (bár sztem nem ugyanaz): pm8150 nevű feszültségszabályozó chip hiba miatt.Még azt sem döntöttem el, hogy előbb szedem szét, vagy rootolok és beállítok valami extra hűvös, kis órajeles cpu működést
Én is zene miatt maradtam LG-nél, de most mindenre felkészültem, szóval épp tesztelem az iBasso Dc03pro DAC-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115