- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
forumpista #6982 üzenetére
Ezzel sem találta..de köszönöm
viszont a probléma megoldodott..
Egyre több telefon veszítette el vele a kapcsolatot, olyan is amelyik még 3 napja látta, töröltem belőle, utána már az se találta ujra. Alaposabban szemügyre lett véve a Denon, reset jelzésű gomb ugyan nincs rajta de a főbb gombok nem csak a távirányítón hanem a készüléken is megtalálhatóak, többek között a bemeneti forrás választó gombok is , köztük a bluetooth. Sima nyomkodásra csak bluetoothra váltott, viszont elkezdtem nyomni tartósan és kb 5-6másodperc után kiírta hogy bluetooth OFF. Ekkor már gyanus lett hogy lesz itt még más is.. Újjab 5-6 mp nyomkodásra ON.. Végül is van értelme a láthatóság kikapcsolásának ne tudjon vak világtalan aki az ablak előtt elmegy kapcsolodni hozzá.
És innetől kezdve ok lett (vagyis ez egy reset volt csak épp a pár oldalas magyar nyelvű leírás erre ki sem tért, leginkább csak a távirányítóra, ami amugy is tök egyértelmű és felesleges.
Ki tudja mág milyen rejtett tulajdonságai lehetnek, amikről nem is tudok -
NandorHUN
addikt
válasz
forumpista #5597 üzenetére
1)
Nem annyira csúszós, mint az S7 edge-m volt előtte. Főleg tokkal nem az.2)
Fogása ok, nekem kicsit nagy, de ok.
Liquid Cristal tok sokat javít a fogásán és még jól is néz ki.Nekem telefon kicsit nagy, ezért is gondolkodom, hogy majd G8-ra váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged