- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
turbuczn
tag
válasz
Csillag01 #2930 üzenetére
A simához sem kaptunk sem átalakítót, sem OTG kábelt (ha egyre gondolunk, akkor ez a kettő ugyanaz). Csak töltőfej, füles, USB kábel, törlőkendő és némi papíranyag. Ennyi.
Én úgy tudom, hogy az összes verzió Qi töltős, és nekem működik is egy Nillkin paddal. Semmit sem kell beállítani, csak középre beigazítani, felvillan a töltöttségi %, és megy a töltés. Próbáld ki másik paddal, ha van rá lehetőség.
HUTCHDB: Én egy hónapig használtam Redmi 4X-et tavaly nyáron, ha ez számít.
-
turbuczn
tag
válasz
Csillag01 #2916 üzenetére
Ha használnád a keresőt, akkor találnál szép számmal erre vonatkozó információt. Én speciel elég hosszan kifejtettem a garanciára vonatkozó információkat, amiben óvva intek mindenkit a távolkeleti verziós V30-aktól. Ilyen a plusszos verzió is. Ha elromlik csak a bolttal tudsz egyeztetni. Egyébként sd kártyával bővíthető a 64 GB, és akkor van rendes garanciád is. 128 GB 15-20 MB/s sebességgel író sd kártya 20 ezer Ft.
-
-
válasz
Csillag01 #2910 üzenetére
V30+ -ra tudtommal csak "bolti" (1 év) garancia van, gyári (Magyar LG-s) nincs.
[link] (kékbe most nincs) , [link] (1 év garis) , [link] (2 év garis) vagy MM -be pl. megvehető (mint hivatalos helyek) vagy sufni GSM-ek ahol még kapható XXLGSM vagy PartNeroGSM és társaik. (általába 1 év bolti garral) és érdemes rákérdezni, hogy Magyar menüs-e meg hasonlók a Sufni GSM-es verzióknál.MD
L -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest