Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt… 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zack
nagyúr
Először nem sikerült megértened, mit és miért emeltem ki. Amikor ezt megmagyaráztam, akkor sem.
E helyett, jössz azzal hogy te egy senki vagy. Én nem mondtam ilyet, de ha te ezt így érzed, akkor áldásom rá, nem akarok vitázni ezen.
Azt azért hozzáteszem, még nincs V10-em, de a G4 topikban valahogy barátibb a hangulat, és az új belépők üdvözlése. Lehet, először megnézem a topikokat, és utána döntök, hogy mit veszek. - 

zack
nagyúr
Megvan. Azt hittem az alatta levőre reagáltál.
Mivel a többség azzal jön, hogy a Note stylusát nem használja, példaként említettem eddig is, hogy azért van olyan, aki a melóba ki tudja használni. Tény, hogy a hétköznapokban normál felhasználás mellett a stylus szerepe megkérdőjelezhető, illetve a használata elég körülményes.
Biztos böki a csőrödet, ha ezt ki is emeled, de a lényeget nem sikerült leszűrnöd belőle, mert nem az volt a lényege amit kiemeltél.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
 - Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

jogos