Új hozzászólás Aktív témák
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy navigációra mennyire alkalmas a készülék? Van olyan pontos és jól használható mint egy PNA? Csak azért kérdem mert szeretném egy készülékbe összevonni a wayteq x820-as navim és a telefonom képességeit, és ezt a telefont néztem ki magamnak. Elsődleges szempontom, hogy beszélgetés közben kifogástalan legyen, utána jön a navigáció(ha lehet a hárombetűset használnám , majd a netezés wifin keresztül. Ezeket az igényeket figyelembe véve nyugodt szívvel megvehető a telefon? Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv: Z
-
z00li
senior tag
beluudj,darál0w,Met30: csak ennyit tudok mondani ->
Akkor valószínű mellette teszem le a voksom, már csak a pénzt kell összeszedni rá. -
z00li
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy érdemes várnom az Optimus One-ra vagy nyugodtan megvehetem a GT540-et? Az elvárásaim már leírtam régebben (telefon, navi, wifi jó legyen) és akkor azt mondtátok hogy ezeknek megfelel a telefon. T-nél venném, ahol most akciós és ha jól tudom gyárilag 2.1-el kapható. Szerintetek?
Segítségetek előre is köszi!Üdv: Z
-
z00li
senior tag
Szerintem sok programot nem használnék rajta, leginkább valami naviprogramot. Arra meg csak elég lenne a memóriája. Mobilnetet sem szeretnék megosztani, egyenlőre max. wifin neteznék vele. Mindenesetre köszi az eddigi segítséget. Szerintem ez lesz mivel nincs túl sok fölösleges pénzem.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is tulaja lettem egy ilyen telónak. Végre.
Így első körben 3 kérdésem lenne:
-milyen tokot ajánlanátok hozzá? ilyesmivel van valakinek tapasztalata?
-a névjegyzéket hogyan tudnám számítógépről szerkeszteni? PC suite fent van, de nem látja a kontaktokat (lehet át kellene másolnom simről a telóra? )
-i... nevű navi nálatok is lassú? Főleg a menü, de holdat is nehezen talál.Válaszokat előre is köszönöm!
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy már többször előfordult hogy a telefon eldobta a hálózatot. Volt hogy kikapcs-bekapcs után helyreállt, volt hogy csak sim ki-be segített rajta. A teló T-s függő, gyári 2.1-es rendszerrel. Szerintetek mi lehet a gond? Remélem tudtok segíteni, mert idegesítő a dolog. Köszi!
Z
-
z00li
senior tag
Erre valaki? #17749
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Hülye kérdéssel fordulnék hozzátok. A gyári 2.1-es T-mobile szoft nem tartalmazza a java-t? Hogyan tudnám felrakni? Használtam a keresőt, de nem igazán segített.
Z
-
z00li
senior tag
Üdv!
Tegnap eluntam, hogy a gyári 2.1-es rendszeremen nincs hely az alkalmazásoknak, így meghekkeltem kicsit. Z4root-tal rootoltam, partícionáltam az sd kártyát, majd link2sd-vel átpakoltam néhány alkalmazást. Ma viszont egy olyan problémába ütköztem, hogy opera mini-vel nem tudtam böngészni (maradt a belső memórián). Csak az alkalmazás újratelepítése segített. Lehet, hogy ez a trükközés kavarta volna meg? Egyenlőre más hibát nem vettem észre. Valaki használja esetleg így a telefonját? Remélem jól csináltam mindent.
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a Joestone féle overclock.zip amit gyári 2.1-es romon lehet használni? A blogjában már nem él a letöltési link.
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- iPhone 15 256gb black, független, garanciális
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Xiaomi 12X bontatlan kártyafüggetlen + fülhallgató / 2év garancia /
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest