- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Ráadásul meg kell jegyezni, hogy a GT540-nek kimagaslóan jó minőségű az érzékenysége annak ellenére, hogy rezisztív. Persze nyilván más, ez után nekem meg az iPhone volt furcsa, amikor azt tapiztam, dehát, ez megszokás kérdése.
P500 - on ez ugye adott... valamivel nyilván jobb a Kapacitív, nomeg van Multi Touch.
A 2.2 - es Android elvileg még gyorsabb, több támogatás, és funkció van benne.
Pl. alapból lehet memkarira installálni az appokat, nem kell külön bűvészkedni, hogy oda menjenek, továbbá alapból elérhető a wifi megosztás funkció (gyakorlatilag egy wifi routert csinálhatsz a telefonból, így megosztva a mobil netet), ami szintén egy nagyon hasznos dolog, de 2.1 - en is megoldható, csak egy kis root kell hozzá, meg külön app...Aztán van még biztos sok más is, ezt most nem tudom, s nem is akarom felsorolni, lehet találni fejlődéstörténetet, és funkciólistákat a neten bőven.
Meg talán a memória is több a P500 - ban, de ebben nem vagyok biztos... nézz utána...
Annyit még megjegyeznék a végére, hogy a 2.2 megjelenésekor a Nexus One - on tesztelték a cuccot, és kb. 5x - ös (ötszörös) gyorsulást mutatott a 2.1 - hez képest...
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy 5x gyorsabb lenne ezen a telón, de voltak ilyen eredményei...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Ukrajnai háború
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest