Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
igazából nem értem, miért fáj az valakinek, ha a másik nem pakolja fel egyből a balti 2.1-et hanem vár a gyárira. nálam abban ki is merül a lassulás fogalma, hogy néha csak második nyomásra ébred fel a teló. amúgy minden gyors, semmi szaggatás, app2sd mellett is=) szóval én tényleg csak a live wallpaper miatt fogom frissíteni=)
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz bumm bee 88 #4798 üzenetére
Első körben irány fel a Marketre: ott ADW Launcher - re keress, majd telepísd fel.
Ezután a menüben keresd ki a Kezdőképernyőt (kis házikó ikon), majd tapp, és ott válaszd az ADW - t.
Ezután betölt az új kezdőképernyőd, s személyre tudod szabni: menü gomb, ADW settings.
Itt úgyis el fogsz nézelődni, meg állítgatni egy darabig, utána viszont a Theme preferences az a menüpont, ami neked kell. Itt találsz egy gombot (Get Themes!), ami rögtön megkeresi neked a kompatibilis témákat a marketen, és már töltögethetsz is Aktiválni meg ugyanitt tudodPofon egyszerű, és még élvezni is fogod, hogy úgy szabod testre a telefonod megjelenését, ahogyan csak akarod (szinte)
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Inarus
addikt
válasz bumm bee 88 #4796 üzenetére
Ez nem úgy működik, mint egy Nokia, hogy letöltöd a témát, feltelepíted és "csoki". Az egyes főképernyő programok variálgathatók, telepíthetők. Ezek közül van pár, amelyik kezel spec hozzájuk írt témákat (Program és téma a Marketban), de nem mind. Van olyan - mint pl az LG gyári főképernyője - amiben van témaválasztás, de újat nem tudsz megadni.
Amúgy lásd pl itt: [link] -
bumm bee 88
csendes tag
Megvan de még töltön pihizik
Eszembe jutott h témákat honnan lehet letölteni hozzá,gugliztam de nem találtam...??? -
Naras
őstag
válasz Exelsior #4792 üzenetére
Hát, én nem értem ezt...
Mindenkinek baja van az 1.6 - tal, nekem meg hogyhogy nincs?
Pedig ki van rootolva, app2sd is fel van tolva természetesen.Néha egy picit beakad, megesik... de semmi extra, minden megy...
Most voltunk Oktober Fest - en, utána Amsterdamban, végig igloval tájékozódtunk,
közben időnként Home gomb - > zene keresgélés, azt is arról hallgattuk, majd felső sáv lehúz és katt vissza a navira, és így tovább. Nagyon sokat mentünk vele, és semmi baja...Néha meg nyomkodtam egyébként is össze-vissza... hát, ennyi. Úgy tűnik, valakiknél valami hibádzik, és érdemes is feltenni másik firmware - t. De én már úgy vagyok vele, hogy kivárom, már annyira nem izgat (bár, nagyon kíváncsi vagyok már )
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Exelsior
senior tag
2 kattintás a modaco rom féltelepítése és már megoldottak a lassúsági gondok.Tejesen jó rom stabil meg minden.csak angol. nekem is baromira belassulgatott nem kicsiket az 1.6.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
zsohu
tag
Akik a baltic 2.1-et rakták föl nem tapasztalnak wifi szarakodást? Nekem sokat szarakodik sokszor írja hogy nem tud fellépni a hálózatra. 1.6-tal minden zsír volt...
-
VarGabi
csendes tag
Helló!
Basszus azért cseréltem le a Viewty t mert idegesített a lassúsága. Erre basszus ez is lassú. Belassul, lefagyogat. Egy örökkévalóság mire megnyitja a telefonkönyvet vagy a híváslistát. Ugyan azt a filmet néha rendesen, néha szaggatva játssza le. Mi a fene van ezzel a vacakkal? Pedig újraindítgatom amikor meghülyül és utána is lassú. Basszus de nagy szükség van arra a 2.1 re ...:S
-
Takhanto
őstag
Nyugi van már, gt540 a téma
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
-
Takhanto
őstag
Modaco-nál miért nem rakják fel a többi frissítést?
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
perecc94
tag
Hogy a fenèbe kell ezt az appot használni, mert nekem csak nèha ugrik fel szàm vagy azt írja, h no finger detected...
app neve: Instant Heart Rate
köszönöm„Az élet kaland, ha jól alakítod."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Takhanto #4755 üzenetére
Ezt már beszéltük máskor is, hogy akik már raktak 2.1-et, azok csak flash-elni tudnak.. Bár igen, csak akkor, hogyha a magyar rom is 20B lesz. Ha más, pl. C, akkor látni fogja.
Bár, sztem akkor sem lehet update-elni, mivel az angolt fogja felkínálni a suite, nem a magyart..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Takhanto
őstag
Hm,lehet hogy mi rá.@..tunk.... Nekem 2.1-es van és tuti hogy jóval később lesz nekünk magyar rom,mivel mi nem tudunk frissíteni csak letőlteni és újraflashelni. Az 1.6-os felhasználóknak pedig ahogy megjelenik,pc suite progival frissül és kész. Mi meg addig kereshetünk egy link-et ahonnan letőlthetünk.
-
hali_tomi
tag
Én 16 gigással nyomom és csak fél giga az ext2. De azt hiszem elég nehezen tudnám ezt telenyomni.
Egy másik kérdés:
Létezik valamilyen viszonylag egyszerű és jó megoldás arra, hogy a notification bar HTC-szerűen fekete legyen? (azok a megoldások amiket én találtam eléggé gányolásnak tűntek) -
norbi93
senior tag
hát nekem 4 gigás kártyám van, és én abból másfél gigát áldoztam be ext2 partícióra de így utólag elgondolva bőven sok=)
amúgy igen=) az ext2 partícióra rakja az appjaidat, a fat(vagy fat32) partíciód meg marad adattár. de a windows csak a fat partíciód fogja látni, az ext2-t nem[ Szerkesztve ]
-
piet26
csendes tag
ohh köszi!
látom sokan lognak itt a forumon a friss infokra várva
a 2 particio mérete?aránya?
ha jol gondolom akkor az egyik particio lesz amit belsö ram ként kezel majd a telo a másikat meg mint egy SD kártyát!az marad adattár?
-
piet26
csendes tag
halika!
már jo rég ota olvasoja vagyok a forumnak de csak most regeltem...
én sem birtam már tovább vári igy felpakoltam a 2.1-et....
utolag is köszi minden hasznos hozzászolást és a mások által feltett kérdesekre a választ,sokat segitettek....
rootolással és app2sd-vel megvárom a magyar rom-ot....de 1 kérdésem lenne..
elvileg volt kártya olvasom te sztem már sztem kedves rokonom tul adott rajta...csak kártya olvasoval lehet particiot létrehozzni vagy ha adattárként rádugom a gépre a telot akkor megtudom csinálni win alatt???
-
norbi93
senior tag
válasz #99499520 #4741 üzenetére
na arra gondoltam énis=) most is 1klikkes rootot csináltam 1.6-on, és arra az app2sd-t ezelőtt évekig WinMo-s telefonom volt, szóval nemmondhatni, hogy olyan tapasztalt vagyok android-frissítésbenXD dee megvan már a magyar nyelvű leirás meg minden=)
de amúgy, ha felrakom ezt a 2.1-es romot, akkor fog utánna menni a gyári frissítés gond nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát van már még1 V20B rom... Hát kíváncsi leszek. Úgynézki teleszorják az oroszokat először, utána jön más.
Véleményem szubjektív...
-
boba6
senior tag
válasz anonymus1 #4729 üzenetére
én ilyeneket vettem:
silicon - könnyű ki be tenni, munkában ebben van
crystal - nehezebb ki-be tenni de mutatósabb olyankor mikor nem tudok övtokot feltenni
+ van 1 (mű?)bőr övtok az utcán... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
norbi93
senior tag
gondolom, ha egyszer talán esetleg végre megjönne az a 2.1-es android, akkor gondolom sdkártya formázás+újra particionálás+ujra app2sd:/ nincs hozzá kedvem, de muszály lesz
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Nagy küzdelem után megvagyok a root+app2sd kombóval.
Igaz még csak 1.6-on.
Megvárom a magyar 2.1-et, aztán azt is megcsinálom majd.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
anonymus1
csendes tag
Szevasztok!!!! probálnám óvni a kicsikét, ezért jól jönne egy tok, ti milynet használtok?
Hol szereztétek be? Érdemes külön Lg tok rá vagy csak a méret alapján rendeljek egyet?
Esetleg link,,, Üzlet... javaslat?Tapasztalat? -
norbi93
senior tag
-
miselin
tag
Az oroszokat elkényezteti az LG! :-)
Újabb 2.1-es ROM:
Russian Federation GT540.ARUS V20B 2010-10-06Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
-
norbi93
senior tag
én 1 hete kaptam levelet az LG-től, hogy mikorra várható a 2.1.
01/10/2010
Köszönjük hogy felvette a kapcsolatot LG Electronics
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste. Az illetékes osztályunkkal való egyeztetést követően tájékoztatjuk, hogy október végére várható a GT540 típusú mobiltelefon operációs rendszerének frissítése. A frissített Android verziója 2.1 lesz. További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P 8-18).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálatszoval várhatunk még egy darabig...
-
norbi93
senior tag
válasz bumm bee 88 #4723 üzenetére
bővülgetünk=)
-
1ofthem
csendes tag
-
bumm bee 88
csendes tag
Most megyek megevenni!!!!!!!!!!!!!!
-
bobace
addikt
válasz 1ofthem #4720 üzenetére
Van egy Market Enabler nevű app, azt letöltve át lehet váltani az országodat, és elérhetővé válnak a fizetős tartalmak is, így már fizethetsz érte és letöltheted közvetlenül a marketről.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
1ofthem
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan oldalt ahol a játékok Lite verziojának teljes változatát lehet letölteni? Vagy ezek még mind fizetősek és még nem megoldható?
- LG GT540 -
-
Inarus
addikt
Nyugi népek, nyugi. Kell még várni, de azért nem novemberig.
-
felixo
őstag
Akkor már jöhetne mondjuk egy EUROPE verzsön, amibe benne van a HUNGARY !
Redmi Note 9
-
felixo
őstag
Akkor ebben sincs gondolom benne a magyar !?
Redmi Note 9
-
radamsky
senior tag
lassan ugy várjuk a 2.1-est mint a messiást
Karácsonyi ajándékra meglesz, biztos vagyok benne, a jézuskátol ezt kell kérni -
felixo
őstag
CIS régiòra megjelent a 2.1 !Az melyik ???
Redmi Note 9
-
joestone
addikt
Az app2sd tartalmaz egy hibát. Mivel eredetileg az 1.6 -ra készült a 2.1 esetén felülírja a factory default settinget . Ez az esetben jelenthet problémát , ha valamilyen hiba esetében vissza akarjátok állítani alaphelyzetbe a telefont könnyen az esetleges hiba is benne lehet a visszaállított állapotban.
Kijavítottam a scriptet amit innen tudtok letölteni. Aki már megcsinálta az már ne futassa le , de aki frissített 2.1-re és még nem volt app2sd az már ezt használja.
Persze célszerű lesz ezt használni majd a magyar verzió megjelenése után.
[link] -
miselin
tag
Újabb 2.1-es ROM jelent meg, ezúttal a FÁK országainak.
Cis GT540.ACIS V20B 2010-10-06
Samsung Galaxy S - CM10.1.3 Stable
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest