Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Öröm volt eme kis közösösség tagja lenni.
Megváltam szeretett Optimusomtól.Legyetek további jó nyomkorászósok, és beszéljetek szépen egymással.
Járom további utam másik klubban...Sziasztok !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Pampipapi #9328 üzenetére
Nem értem mi a bajod. Kollégámnak evvel megjavult az ilyen jellegű problémája.
Máskülönben avval nem értem ki mit veszít, hogy kicserélteti a kártyáját ? Rosszat tesz vele ?
Nem hiszem, mivel minden újabb chip más feszültségértéken működik.
Akkor miért rossz tanács amit adok ?Különbenis ez az én saját magánvéleményem. Ha nekem is ezt tanácsolnák akkor saját magam eldönteném hogy elhiszem vagy sem.
Bocsánat hogy egyáltalán bármit is kipróbálok, bármit megosztok.
Ezentúl visszavonulok eme társaságtól, pedig megosztottam volna tapasztalataimat egy gyári ICS-es kapcsolatban is akit érdekelt volna. Illetve egy LGNPST-s telepítést is, amit mondjuk az XDA-n megtaláltok.
Nézni fogom a fórumot, veszíteni velem nem veszítetek semmit, egy voltam a sok közül. Kommenteléseimet ezennel befejeztem.
Sziasztok !
-
eladogeppc
veterán
Melyik v10D-ben van LTE, mert a v10H-ban van. Eu D-ben nincs...
-
eladogeppc
veterán
Srácok !
Mennyire tepsi ez a telefon ?
4.7" és 5" még jó volt, de félek a méretétől ?
Kivágtam kartonból, elég nagynak tűnik az Optimus G után. -
eladogeppc
veterán
Akinél gond van, ott kártyát kő cserélni. Kollégám megtette, nincs eldobálós térerős hiba.
(Telenor) már megin' -
eladogeppc
veterán
Gyári 10a magyarul tudó van valakinél ? Megköszönném ha megosztaná !
Köszi !
MIUI v5: Akkut zabál: 2ó telefon 2ó képernyő = 25% akku
Kernel csere után az a baj, hogy rengeteget hajtja a procit 384Mhz-en.
Kb 1:1 arányban van deepsleep és 384Mhz.... Ez azt jelenti, hogy valami ébren tartja folyamatosan. -
eladogeppc
veterán
Én ilyen tokot vettem, azt hiszem nem volt drága:
CaseÉs kaptam hozzá egy kijelző fóliát ajcsiba !
-
eladogeppc
veterán
Az ECO módot én sem értem....
-
eladogeppc
veterán
válasz
snorbi82 #9074 üzenetére
Snorbi82: Egyáltalán nem nagy, nem értem mire gondolsz, de a szavaid járása alapján egy szó mint száz: No Comment. Minősíted magad. (Vér pisti veri magát
)
Úgy látom befeszült barátunk nem érti a viccet. Poén volt, egyből ugranak rá az Android elszánt katonái. Köszönjük Snorbi82 /emese/
Zolar: Nem értem miért kell emiatt összeveszni. Nem állítottam olyat ami nem igaz. LG-nek becéznek a baráti körömben, és én fogom megmondani mikor jöjjön ki a 4.4
Inkább rakok fejeket, mielőtt hullanának... Elnézést a szélsőandroidosoktól, megkapjuk a frissítést. És megígérem tömöríteni fogom az ARC-omat, hogy beleférjen az oldalba.
-
eladogeppc
veterán
válasz
csababarca #9070 üzenetére
Persze.... Én vagyok LG.
L_rin__ Gábor... LG a monogrammom, így én is mondhatok akármit
KitKat ?? Mi a lótúrónak ide KitKat ? Megnéztem, egetverő újdonságot nem hoz. Ismételten.
Valahogy elfáradt a Google csapat. Azért a 2.1-hez képest a többi frissítések szinte mérföldkövek voltak a mostani lagymatag "mit is kéne még belerakni" frissítésekbe.Ahelyett hogy azon agyalnának, hogy az Android ne töltsön be felesleges alkalmazásokat a memóriába. Az ember nem győzi kinyomogatni ami beragad. Vegyék már észre, hogy a mai memória olvasási sebességek mellett fölösleges becache-elni alkalmazásokat.
Nem is értem hogy 10-12Mb-os appokat mi a lóf_asznak a memóriába tartani, amikor egy mai átlagos SD kártya vagy memória 30-50Mb/s felett is képes dolgozni. (pl.: SSD 550Mbs igaz vezérlővel de maga 1db chip is horror sebességekre képes)
Nincs igazam, de ! 4. (aki nem tudja, besenyő pista)
-
eladogeppc
veterán
Nem negatívkodás, de 2X-re mire kijött bármi is, megöregedett a fél korea.
-
eladogeppc
veterán
Én nem tudom, de lehet hogy hongkongban más fülest adnak, de nekem nagyon szuperül szól az LG Quad Beat fülese.
Lehet hogy lecserélem a telefont egy Samsung Ativ S-re. Nagyon vonzó !! Játszani nem játszom, sok szoftvert nem használok, így WP8 lehet hogy elég lenne -
-
eladogeppc
veterán
Az enyém HGK nem pannon. Tessék megnézni közelről a kijelzőt !
Gyárilag minden LG készüléken kell lennie. Amelyiken nincs azt leszedték.... -
eladogeppc
veterán
válasz
Mianevem44 #8977 üzenetére
Gyárilag is van rajta, nem tudom minek még 1 réteg. Nézd meg nagyon közelről, vagy nagyíts rá valamivel. Van azon !!
Más:
MIUI akit érdekel:
Ez működik: miui_3.10.26_multi
Evvel a kernellel el is megy deep sleepbe: Kite_m1 -
eladogeppc
veterán
válasz
Rascally81 #8942 üzenetére
Szerintem nem függ ettől, hogy a telefon megkapná a 4.4-et.
Asszony Ace2-esén is frissült, de soha nem fogja megkapni a 4.4-et.
Nem elkeseríteni szeretnélek, csak nem látok összefüggést. Már említettük hogy a 4.3.1 is szintén 3.4.1 kernellel dolgozik, addig hiába agyalunk, míg a KitKathoz meg nem jön a 3.8-as kernel.
LG már csinált olyat, hogy régi kernellel futtatott nagyobb verziójú androidot, lásd 2X. Hiába volt ICS, a kernel még mindíg a 2.3.4-esé volt. -
eladogeppc
veterán
Üdv !
Sajnos az egyszer beírt gmail fiókot nem tudod törölni... még nem próbáltam felvenni mellé másikat, lehet hogy ha fel enged venni másikat is akkor tudod az előzőt törölni....
RIL csere:
Kicseréltem a gyári EU-sban a fentebb említett kolléga által ajánlottat, avagy beillesztettem a CM10.2 alól a RIL-nek nevezett fájlokat. Semmi különbség, nem hozza a CM10.2 alatt tapasztalt stabil térerőt.
Valaki akinek HUN vagy "stabil"-nak nevezett hálózat nem eldobálós telefonja van, az legyen kedves tegye már fel 1 napra a GSAM-ot, hogy lássuk nála hogy alakul a térerő napközben.
Gyanúm, hogy nem hiba ez, hanem valami energiamentős baromság lesz. Gondolok arra, hogy visszakapcsolja a modemet nagy sebességről például alvásnál. CM szándékosan rajta tartja, és az üzemidő is kritikán aluli CM10.2 alatt. Azért 8 óra alatt 2 óra beszélgetés kicsit kevés.. -
eladogeppc
veterán
Nem értem minek zizeg mindenki a 4.1.2 óta...
Semmi olyat nem találtam a 4.3.1-ben amitől ez annyira kellene.
Amúgy azt sem értem mi változna, ha kernel szinten is 3.4.0 maradt a CM változat.Annyit vettem észre 10.2 alatt, hogy ha a billentyűzetben írok (facebook alatt) néha bevibrál pár milisecre.
Ami picit zavaró.
Lassan térek vissza a gyárira, szerintem este, és jól kiherélem ami nem kell.
Adatokat este közlök ! -
eladogeppc
veterán
CM 10.2 Nightly 10.27-ei alatt botlik a fájlkezelő. Es explorerre cseréltem, ok.
Rövidesen akku és egyéb teszt érkezik. -
eladogeppc
veterán
10.1.3 Stable az jó , de szerintem nem tűnt el semmit, csak root explorerrel nézz rá a root\sdcard részre.
Ott kell lennie az adatoknak !
Egy kis érdekesség:Most downloaded:
VNM/VIETNAM V10D LGE975 3596
NEU/EUROPE OPEN V10D LGE975 2664
LGT/LG U+(KOREA) V20P LGF180L 2172
ESP/SPAIN V10G LGE975 1781
LGT/LG U+(KOREA) V20S LGF180L 1602
NEU/EUROPE OPEN V10B LGE975 1580
BRA/BRAZIL V10A LGE977 1327Akkor minek nekünk az F a G és a H ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Rascally81 #8844 üzenetére
Nálam beakadt valami, és nem ment el deepsleepbe.
-
eladogeppc
veterán
Azt hiszem pont 2-vel. Mert van a H után a G és utána az F
Na jó csak hülyültem....fogalmam sincs.Én nem tudom ki használ itt Epsylon project - 03-as-t, 3 nap használat után előjött Battery Drain.
Nyíl egyenesen 22 óra alatt 20%-ra használat nélkül, ami gyárival nem jött még elő !Így Epsylon mehet a levesbe
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nekem Antutuban múltkor nem tudom hogy, de 28000 pontot dobott gyári v12H ROM-al.
És nem is melegedett.. Azt vettem észre, hogy deresre fagyott a tenyerem Antutu közben.
De mindegy. K_va jó ez a telefon szerintem, nem tudom miért de nagyon megszerettem.
/vicceltem/LG UI elég intelligens. Próbaként felraktam az Xperia Launcher-ét.... hát izé.... mit is mondjak.
És még sokan fikázzák az LG UI-ját.... szerintem egyáltalán nem rossz.... -
eladogeppc
veterán
Kis szatyma:
Biztos voltatok már úgy, hogy CWM felrakása után vagy nem másoltátok fel a .zip fájlt, vagy ha fel is másoltátok, a ROM mondjuk hibás volt, de a recovery még működik.Illetve nem akartam felrakni újra a gyári ROM-ot.
Semmi gond, ADB-vel fel lehet rakni.Ezt azért írom le, mert kipróbáltam ezt: miui_e975_3.7.12_siulmagic_4.2 és nem igen bootol be, viszont szépen belehal a telefon. Recovery van, de nem raktam rá fel a CM.zip-et vagy nem csináltam backupot.
Szerettem volna feltolni CM-et, ha már nem megy az említett ROM. Így ugye OS-em sem volt.
Baromi egyszerű az egész:adb push akarm.zip /sdcard/akarmi.zip
Aki nem talál hirtelen adb-t, annak ott van a "ZV9-ZVB-Root" adb progija.
Ezek után már látható lesz a recovery-ből a zip fájl amit feltoltam a telefonra.
Bocsánat a zavarásért.
-
eladogeppc
veterán
Kijött a Kite Kernel v22
-
eladogeppc
veterán
válasz
kovicska #8462 üzenetére
Megköszönném ha valahová feltennéd, vagy megosztanád.
Azt sem értem, hogy akármilyen ilyen oldalról töltök le pl.:
"http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW238386573210987654321/E97510D_00.kdz"
akkor az miért szakad meg hol itt, hol ott ? Sok neki a 80Mbps letöltési sebesség ? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ez miért van ?
"You don't have permission to access "http://csmgdl.lgmobile.com/swdata/WDLSW/LGE975/ANEUBL/E97510D_00/E97510D_00.kdz" on this server.
Reference #18.e5ff155e.1382466882.1fce335
"Miért nem tölthetek le EU 10D romot ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
kelly416 #8260 üzenetére
Miért is ROMoltam volna szénné ??? Nem értem...
CM 10.2 van rajta, és nem mondtam, hogy a gyári nem nyom 20000 felett.....
Összesen 2 gyári ROM volt rajta. Az egyik a gyári HongKongi, illetve az EU OPEN változat.Az, hogy ki minek örül, azt had döntsék el mások. Én csupán tájékoztató jelleggel raktam fel, hogy a CM10.2-vel hogy viselkedik a telefon.
Ha téged nem érdekel, ne olvasd el mit írok és légyszíves hagyd, hogy mások eldöntsék hasznos-e amit tesztelek vagy nem.
De hogy mi ez a sok vigyorgó fej ? Evvel csak feleslegesen bosszantasz másokat.
Amúgy nem vagyok a hülye gyereked, hogy feleslegesen felbosszants.
w333: Nem jó a link... nem hoz be semmilyen oldalt
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
CM 10.2 latest nightly kernel csere nélkül, minden bizergálás nélkül vitt ennyi pontot.
Annyit érdemes megtenni, hogy a kütyüt hagyni kell kihűlni. Ezt korábban is jeleztem.Megtorpanás akkor nincsen egyáltalán a rendszerben, ha a CPU Scaling Interaktív módban van.
Smoothnak nagyon smoothnak mondható, de nekem az LG UI is elég smooth volt.Nekem most már hiányzik az LG UI-ja, max kiherélem.
RAM 1.2Gb van általában szabadon, de nagyon nem laktam még be. Szerintem nem is fogom már.
Kipróbáltam, de nagyon csumpi.Merülni szerintem jobban merül a 10.2 mint az LG sajátja.
Szerk:
leslien: Abban igazad van, hogy koreai. A telefonom hongkongiKipróbálom, max szétb_sz az ideg ha valamit nagyon elront. Tőtöm is lefele
-
eladogeppc
veterán
Cm 10.2 teszt eredmények, akit érdekel. Semmi bajom vele, akku időt nem tudok mondani, de látszatra u.a. mint a gyári. Annyi előnnyel bír talán a 10.2, hogy nincs tele fölösleges gyári nappal.
Számomra mondjuk így tök olyan, mintha vettem volna egy akármilyen kínai telefont. Azok néznek így ki. Teljesen elveszik az "LG" feeling. -
eladogeppc
veterán
Root metódus nekem v10f-nél nem működik a motochopper-el.
-
eladogeppc
veterán
Úgy gondolom nekiugrok egy CM telepítésnek.
Mi kell hozzá ?
bootloader nyitás stb ?
Köszönöm előre is ! -
eladogeppc
veterán
CM akkuidő tapasztalatok vannak már ?
-
eladogeppc
veterán
Azóta valaki nekiugrott már a CM-eknek ? Valami újabb tapasztalat ?
-
eladogeppc
veterán
Ez a mobilipar egy hányás.
Nem szeretem a Sony mobilokat, volt egy pár belőle, de legalább a régi occsóbb telefonokra is odafigyelnek(tek). Kaptak frissítéseket szép ütemben. Emlékszem még a régi Xperia NEO 8mpx-es kamerás telómra, egy álom volt, ahhoz képest amik most mennek a mobiliparban. -
eladogeppc
veterán
válasz
CoroStar86 #7799 üzenetére
Megköszönném... CWM ilyesmi megy, nagyjából elég, de utánanézek.
Bootloader állapotát hogy lehet megnézni hogy lockolt-e ?
Vagy fel kell oldani egyáltalán, vagy csak szolgáltatói telefonokra érvényes ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Köszi a válaszokat..
Kameráról akkor nem tudtok nyilatkozni CM alatt ?
Linkek nem mind élnek ! -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Sok kérdésem lenne a CM-el kapcsolatban.
Először is feltenni nagy meló ?
CM-ben a kamera milyen minőségű képeket készít ?
Tudnátok antutu képeket készíteni ?
Illetve melegedéssel ott is leveszi a fényerőt ?
Köszi előre is. -
eladogeppc
veterán
Aki tud eladó nillkin tokot, kérem szóljon... Köszönöm !!
-
eladogeppc
veterán
Kérlek segítsetek, mert megőrülök. Ezt valaki le tudná nekem tölteni ?
Mindíg megszakad..... áááááááááááááááááhttp://adf.ly/LPAbl
-
eladogeppc
veterán
válasz
Balázs1986 #7656 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
Elvileg ilyen kamera modulunk van a kütyüben:
IMX091
Nos hát nem gondolom, hogy rossznak kellene lennie:
IMX091 leírás -
eladogeppc
veterán
Részemről lezártnak tekintem a kamera hibájáról szóló vitákat. Olyan emberek mondanak itt véleményt, akiknek talán 1-2 típus volt a kezükben. Ezt nem bántásként mondom, de ezeknek az embereknek szivesen adnék olyan háztartási készüléket a kezükbe amik ilyen hibákkal küzdenek. Például a közép kategóriás LCD TV-n mondjuk lenne olyan "hiba" hogy nem világít mindenhol egyenletesen. Hiszen ez nem hiba, hanem tulajdonság. Mondjuk az egyharmada sötét lenne. Vagy például az autó ablakemelője nem menne fel mindíg teljesen, hanem 10-ből 5-ször félúton megállna. Ez természetes ??
Miért nézzek el egy gyártói hibát közel 100eFt-ért ? Nem tanulnak kínától ?
Én akár Zopo ZP810, akár Zopo C2, akár THL W8-at vettem - ami valljuk be közel fele ennyibe kerül mint ez - sem tapasztaltam ilyen hibát. És röhögni fog aki a google frissítéseiről alkotott egyéni véleményt, mivel ezen készülékek MediaTek chipsettel, azt se tudom milyen kamera modullal sem produkáltak ilyen hibát.Ezek után nyugodtan le lehet szögezni, hogy a NAGY LG képtelen olyan minőséget produkálni, mint egy "sufni tuning" kínai vállalkozás ? Szerintem ezt hívják szégyennek.
Azt bírom, hogy olyan elnézőek néhányan, hogy az érthetetlen. Ilyen sok pénzetek van ? Ennyire nem számít ha valami nem rendeltetésszerűen működik ? De ha 3D-ben akadozna a kütyü valami erőforrás igénytelen alkalmazásban az már felróható lenne ? Miért is ? Én nem használok 3D-t. Ez telefon sokak szerint. Különben írok én az LG-nek, csak adjatok címet hogy hova mit kell küldeni.
Végezetül be is fejezvén mondanivalómat, szerintem és sokak szerint nincs ez így jól. Nincs értelme tovább firtatni a kütyü működésképességét, aki akarja persze el fogja adni. De ne felejtse el közölni a vevővel az itt leírtakat.
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért kell ennyire védeni az LG-t... Csak nem kaptok támogatást tőlük ? A problémák is azért vannak felvetve, hogy megoldás kerestessen rá.
Ahol lehet jelezni kell fórumokon, hogy valamit csináljon az LG a problémával..További szép csendes napot kívánok mindenkinek !
-
eladogeppc
veterán
Ezt írták LG-ék XDA-n:
I got answer from LG.Quote:
It looks like global problem, please can you report it on software department? I thing its a big fail, on older mobila flagship blurred photos.
http://forum.xda-developers.com/show...5#post46049235
DrzkaCZ Today, 03:01 PM #17 Junior Member - OP Thanks Meter 0Posts: 9Join Date: Sep... - [Q] LG OLG Electronics USA
2013/10/1 05:50 odpol.
LG Electronics USAWe have not had a complaint on this end Vojta but we will keep it in mind if we have any complaints in the US. ^CL
-
eladogeppc
veterán
Szintén nem trollkodni akartam, csak be kell ismerni a hibákat.
Ha kell írok a supportnak, de hova is kell ?Szerk:
Más.... miért szakadnak meg a letöltéseim az LG firmware oldalról ? Akármelyiket kezdem el, hol itt hol ott megszakad.... -
eladogeppc
veterán
Akkor nem érzem hülyének magam..
Amúgy sokat lehet segíteni az lgcamera free változatával, csak hülyén néz ki hogy folyamatosan világít a LED... -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Íme egy LG P880-al készült kép sötétben. Ezt várom el ettől is !
-
eladogeppc
veterán
A sorozathiba jelentése az, ha mindegyik készülék ugyanolyan hibával rendelkezik.
Mégpedig mindegyik készülék sötétben led flash nélkül fókuszál.
Ezen nem tudom mit kell vitázni.Ez olyan, mintha vitáznánk azon, hogy a középső gombnak mi a funkciója.
Jelentkezzen az, akinek a készüléke a következő módon készít képet sötétben:
1., Sötét
2., Touch a képen valahová, mire ő bevilágítja a teret a LED villanóval
3., Kamera gomb, és villant, a kép éles.Mert egyik sem csinálja, XDA-n is téma ez.
Jelenleg így működik:
1., Sötét
2., Touch a képen, nem világítja be a teret
3., Kamera gomb, villant a kép félig homály.Optimus 2X, Optimus L9, L7, Optimus Black mind tökéletesen csinálja a fentieket.
Ezek után elvárás egy drágább kategóriánál.Az engem kevésbé érdekel, hogy a szenzor mennyire érzékeny, ebbe nem kötöttem bele.
Küldjetek már félhomályban készült képeket lécci !
-
eladogeppc
veterán
válasz
Balázs1986 #7514 üzenetére
Köszönöm Balázs !!!!
ICS-el adták ki, az nincs valakinek meg ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
csababarca #7515 üzenetére
Semmi baj, de nem érted mit írtam.
Nem ahhoz hasonlítottam, hanem egy MÁSIK példát hoztam fel. Ennyi, de látom nem érted. Nem a fényképező gépet hasonlítottam össze.
Miért van ennyi értetlen ember itt ? Ennek a készüléknek ez a Hibája ! Ez nem Tulajdonság, hanem HIBA !
Méghozzá ezt hívják sorozathibának. Autók esetében az ilyeneket visszahívják.Nagyon jó példa a Suzuki átrozsdásodása olyan helyen, ahol nem lenne szabad. Vissza is hívták őket és javították. Kérdem én miért nem vállalja fel az LG, hogy ez hiba. És miért nem agyal rajta, hogy javítania kellene ?
Márcsak azért sem értem, mert közel 100eFt-os készülékről van szó. Nem egy híg gagyi olcsó szar kínairól.
Mint írtam is talán, hogy ilyen hibát még talán egyetlen készüléken sem láttam.
Sötétben igen is csinál sokszor képet az ember, miért ne tenném ? Akkor ezek szerint naplementét sem lehet vele fotózni ?
Akkor tűntessék fel, hogy Igen, ez a kütyü képtelen sötétben fotózni. Főleg amikor manapság pont ezt hangsúlyozzák ki, hogy sötétben is milyen hyper szuper képeket lehet mobilokkal készíteni.Miért áltatjuk magunkat avval, hogy ez telefon. Ez egy baromi nagy téveszme. Ez már korántsem mobiltelefon, nem is így hívják. Nálunk okostelefonnak hívják, ami picit szerintem még mindíg téveszme.
Ezek már mikroszámítógépek, integrált kamerával. -
eladogeppc
veterán
válasz
Balázs1986 #7511 üzenetére
Köszi !!
-
eladogeppc
veterán
MIért adnám el ? Én nem értelek... Hagyjuk... nem megyek bele vitába...
Valahogy majd megszokom...de ha gondolod írok nekik....Más:
ICS-t szeretnék visszarakni, illetve a v10D-t kipróbálnám.
Az LG firmware oldalán orba szájba megszakad a kapcsolat.
Valaki tudna adni olyan linket ahonnan le tudnám szedni a v10D EUR Open-t ?Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Ez rossz hozzáállás szerintem. Ha XDA- n ilyen emberek ülnének akkor sohasem lenne új ROM-od, mert ha újat akarsz, veszel másikat.
Hozzáteszem, hogy az LG nagyon sunnyog a telefonjaival. Korábbi telefonjai is sajnos erről voltak híresek. Autófókusz hiány rögzítéskor, stb..
Na de azért az már durva hiba, hogy nem akkor fókuszál egy kamera amikor van fény, hanem akkor amikor sötét van.
Mit szólnál akkor, ha vennél egy digitális fényképező gépet mondjuk 100eFt-ért, és pont ugyanezt csinálná ?
Biztos vagyok benne hogy agyvérzést kapnál, főleg ha megtudnád, hogy egy akármilyen ratyi utánzat kínai, vagy akár egy 20-eFt-os fényképező gép tudja.Hozzáteszem még mindíg azon pörgünk, hogy ez a kamera modul firmware hibája ! Ez tény !
Az LG-nek kutya kötelessége lenne javítania. A minőséget nem is kritizálom, de az hogy a sötétben való fotózás fordítva működik azt már igen ! -
eladogeppc
veterán
Valaki nézte már hogy hogyan alakul a térerő ?
Érdekes.... Telenort nem bírja az LG vagy mi lehet ?
Magas jelszint 45-50%-ban van, közepes is kb 30%.Érdekes.... GSAM Battery Monitorral nézem, és kicsit zavaróak ezek az adatok.
Vodafonnál vagy Tmobile-nál lehet nem jön elő..SzerK: ICS-re vissza lehet állni ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
lacifer2013 #7470 üzenetére
Nekem is jó a hangja ! Csak a vaku szar, meg a fénykép csinálás...
De már nem izgat !!! -
eladogeppc
veterán
Úgy vettem észre, hogy melegedésre kevesebb pontot ad az Antutu. Hidegen indítva neken is 20000 feletti, amint forrósodik úgy csökken az érték.
-
eladogeppc
veterán
válasz
jooker82 #7420 üzenetére
Hát egy kellemes THL W8 , vagy akár egy Zopo ZP810-es is megcsinálja.
Nem hiszem, hogy az LG mérnökei úgy találnák ki a fényképező részét, hogy megvilágítás nélkül fókuszáljon egy kamera, majd amikor megnyomom a kép készítését, azonnal csináljon fotót.
Ha igen, akkor nem normálisak....
Egyetlen telefonom sem csinált ilyet, hogy sötétben sima touch fókusz esetében ne világította volna be a teret. -
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Antutu pontjaom rendbejöttek. 20400 pont. Annyi hogy reggelig pihent a telefon és elsőnek antutut indítottam.
Viszont.
Speedtestel néztem a wifit, az viszont ha a szájába megyek sem kúszik 10mps fölé.
Megjegyzem a 2 szobával arréb lévő notebookom 60Mps ugyanarra a településre nézve.
Ezek ellenére is beleszerettem a kütyübe. Nagyon tetszik. -
eladogeppc
veterán
válasz
csababarca #7375 üzenetére
Oké, de melyik ROMon milyen nyelvezettel ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest