- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
danesz79 #10113 üzenetére
A 4G rom függő dolog. Ha jól emlékszem a G vagy H romtól választható az LTE hálózat. Az sms hangokat a /media/notifications (vagy /media/audio/notifications??) útvonalra kell tenni. De lehet, hogy elég csak a hang beállításánál az értesítési hangoknál a felső sorban lévő "+" ikonra kattintani, és ott kiválasztani, hogy melyik saját hangot vegye fel az értesítési hangok listájába. A Drive-hoz meg töltsd le a playről a Drive alkalmazást.
[/dl/upc/2013-10/02/86360_m5wfzhobagkvejaq_2013-10-02-13-12-54.thumb.jpg]
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
danesz79 #9091 üzenetére
Szia!
Ezzel én is szenvedtem, végül az 1024*600-as verziót tettem fel, mert a nagyobbaknál mindig lelógott a kép alja. Így most nem fullscreen, de végülis így is használható. Remélem Te nagyobb sikerrel jársz.
Más:
Nem tudom volt-e már, de most jöttem rá, hogy pontosan mit csinál az ECO mód. Feltetttem a CPU-Z-t és az alapján úgy néz ki, hogy két magot fixen lekapcsol. Ennek ellenére ECO módban is 20000 körüli értéket kapok Antutuban. 21000 volt a max nem ECO-val. Szóval lehet itt is figyeli a teló hogy őt most épp benchmarkolják, és akkor mégis megy az összes.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest