Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
-
MartOOn
addikt
a technika arra valo hogy fejlodjon. nem is tud mast. ha nem fejlodik mar regen gaz van.
en ugyanazt varom el egy telotol h komplex legyen. csak hogy nekem pl mas alkalmazasok is fontosak.
sose jatszottam pc-n, sose voltam jatekfuggo, konzolom se volt max haveroknak es osszeroffenesek alkalmaval toltuk. de erdekes a teloimon szoktam jatszani, epp annyit es azzal a jatekkal amit a telom elbir.de nekem fontos a fenykepezo is, a bongeszes gyorsasaga is a multimedias kepessegek az irodai lehetosegek... szoval minden. ugyanis az en elvarasom egy telotol hogy alapfunkciokban MINDEN mas keszulekemet kivaltsa. ha nalam van a telom, marpedig mindig nalam van, akkor mindent megtehessek amit egy pc-vel fenykepezovel, konzollal tv-vel akarmivel megtehetek. hangsulyozom alapszinten. ha vmi osszetettebb dolog kell en is eloveszem a laptopom. de ha nem muszaj akkor nem. megoldok mindent a telomon. es ehhez kell szufla, eroben is memoban is uzemidoben is. az s3 nekem lassu volt es az uzemideje nagyon gyenge. en ezert valtottam n4-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest