- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrobi76
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdés. Lehet hogy csak én állítok be valamit rosszul, de ha beállítom a telefonon az ébresztőt és estére kikapcsolom a telefont, akkor nem ébreszt
Lassan 16 éve van mobilom, ez már a 12. készülékem, de ilyennel még nem találkoztam...
Valakinek van ötlete??? Vagy csak akkor ébreszt, ha be van kapcsolva és nem lehet beállítani hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen? -
hrobi76
csendes tag
válasz andaxin76 #16480 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget , nem kapcsolom ki a telefont
Van még egy kérdés ami felmerült bennem... SMS írását ennél a készüléknél be lehet állítani úgy hogy az ékezetes betűket is csak 1 karakternek számolja? Ha igen, hol lehet ezt megtenni? Jó lenne ha az á, í, ú, ű, ó, ő betűket 1 karakternek számolná és nem 91-nek Előre is köszi ebben is a segítséget!
-
hrobi76
csendes tag
Sziasztok!
Egy eléggé érthetetlen dolog történt. Két héten belül már másodjára csinálta a 4x-em hogy este miután feltöltött az aksi, levettem a töltőtől és repülő módba raktam. Mikor reggel felkeltem (6-7 óra múlva) eléggé le volt merülve. Az első alkalommal 32%-on állt a töltöttség, és a kijelző teteje forró volt. Úgy tudom, ott van a proci. Ma reggelre viszont teljesen le volt merülve az aksi, pedig este teljesen feltöltöttem. Máskor megmarad 100%-on reggelig.
Az első alkalom után bevittem egy LG márkaszerviz pontba (még garanciás), ott csak annyit tanácsoltak hogy ha észreveszem, vegyem ki egy kicsit az aksit... De könyörgök... Amikor alszok, nem nézem meg óránként hogy melegszik-e a procinál és hogy vészesen merül-e az aksi
Nem tudom, hogy valaki tapasztalt már ilyet? Van ötletetek hogy mit tudnék tenni? Most még könnyen megúsztam, mert hétvége van és nem volt gond hogy nem ébresztett miután lemerült. De azért nem kapcsolom ki minden este, hanem repülő módba teszem, hogy reggelente ébresszen.
Előre is köszi az ötleteket, tanácsokat! -
hrobi76
csendes tag
válasz Rosszfiu1981 #24897 üzenetére
Tudnál ilyen programot ajánlani?
Esetleg hogy honnan tudom leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Napelem
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest