- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
válasz
GyurCitrom #26498 üzenetére
Próbáld ki nyugodtan, elrontani nem fogod
Én semmi érdemlegeset nem vettem észre az art és a dalvik között. Max az Antutu megugrik pár ezerrel!
A felhasználói élményben nem volt különbség.
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25871 üzenetére
Sajnos nektek kell manualisan bemasolni a gps conf file-t. Valamiert rendszer szinten nem hasznalta ha integraltam a romba. Igy megmarad a sima root explorerrel bemasolos dolog.
Ebbe is be lehet tenni. De haverom s2 n is szar volt a gps o is bemasolta ezt es vele is szepen mukodott. Itt nem verziokrol beszelunk. Egyszeruen elcsesztek a gyari gps filet. En meg kijavitottam
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25859 üzenetére
Marketröl le lehet szedni a dsp-t és működik is vele szépen rendesen.
Vagy van az ACID nevű progi amit fel lehet recoveryből tenni hozzá én ezt szoktam használni.
ez ugyanúgy kell telepíteni mint a romot. Recoveryben install zip.
Értelem szerűen először a kisebb verzió majd a nagyobbat kell feltenni. De ott a leírás is hozzá a mellékelt linkenItt nekem semmi gondom nincs a kamerával minden megy szépen úgy ahogy kell
sőt még azt is átírtam vagy is javítottam benne a kép és a videó minőséget szoftveresen.De a V3 az 4.4.2 -s rom ez meg egy sima kipucolt 4.1.2
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25688 üzenetére
Szívesen
-
hanics
aktív tag
válasz
GyurCitrom #25683 üzenetére
Nem megfelelő gapps....
Minden cm-hez külön külön gapps kell.
Cm10-hez cm10 es gapps kell mád nemfog vele működni. -
Konyika
senior tag
válasz
GyurCitrom #25586 üzenetére
Rosszabb nem lesz, de jobb sem!
Ha használod fogyaszt de cserében gyors, ha zsebben van és csak telefonálsz két napot is kibír
A Tegra 3-om ilyen
-
Destroyer 4x
tag
válasz
GyurCitrom #25575 üzenetére
Szerintem a mikrofonos hiba mindenkinél jelentkezett. Tudom nehéz megérteni, de próbáld ki mindkettő romot és amelyik neked tetszik azt hagyd fent. Amikor ezt a telefont vetted (legalábbis remélem) saját tetszés alapján választottad. Rakd fel először a hanics 3-at szerintem a sima CM nem nagy durranás
-
Konyika
senior tag
válasz
GyurCitrom #25575 üzenetére
A CM 10.1.3 stabil verzióját ajánlom.
Jó a Hanics v3 és a CM11 is de nálam pár nap után belassulnak, akadnak.
All in one tool kittel felrakott CWM nem jó a kitkat rom-okhoz. A TWRP-t ajánlom, szintén benne van a all in one-ban.
-
Konyika
senior tag
válasz
GyurCitrom #25314 üzenetére
Akárkinek is szólt én válaszolok:
Szivesen
-
Destroyer 4x
tag
válasz
GyurCitrom #25310 üzenetére
És ott is van a letöltőlink: a fórumon! Csak nézd végig azon az oldalon a kommenteket
-
Konyika
senior tag
válasz
GyurCitrom #25310 üzenetére
Ne légy mérges, jó poén volt
Amúgy Hanics v3:
https://mega.co.nz/#!9V1SgADQ!8sQCtF8LxTGw5L969mz3pK-bYO6f5SO87gV6DlkpzME
-
Destroyer 4x
tag
válasz
GyurCitrom #25306 üzenetére
http://lmgtfy.com/?q=lg+optimus+4x+hd+hanics+v3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest