- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberlaci
tag
Igen bekapcsolom, szkennel kb 1-2 mp-ig, aztán semmi.......olyan mintha üres lenne a kártya.....de nem hibás a kártya, semmi gond nem volt....fotóztam aztán már nem tudtam megnézni a képeket.....2.3.4 V20q-van rajta...ötlet??? Ja rootolva van, vagy volt .....de eddig hibátlanul működött.
-
cyberlaci
tag
SZIASZTOK! SEGÍTSETEK LÉGYSZI, olyat csinál a telcsi, hogy a galériára kattintva egyszer csak nem szkenneli be a sok képemet, videókat, akármit csinálok semmi, mintha nem lenne fotó, videó....csináltam egy gyári beállítások visszaállítása, majd leformáztam a kártyát, visszadobtam rá mindent, és nem jeleníti meg.......a tárhely alkalmazásánál látja, hogy kb 2GB -nyi adat van rajta, polar office meg is jeleniti, de a galéria nem hívja be...mi lehet a gond??? Köszönöm a a segítséget....
-
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21801 üzenetére
Szia! Köszi, megpróbálom, gondolom simán belehúzom az sd gyökerébe az app-ot, aztán telepítés....??? Konkrétan ezt szedtem le: V20q_Camera_Mod_by_Flix123.zip
majd kicsomagol, ráhúz, telepít???????? Köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok!
A telefon kb két hete van nálam, de azt látom, hogy kb olyan képet csinál, mint a P970-es 5Mp-eles kamerája......A Full HD-s videótól nem ájulok el, mert ez is kb olyan mint a p970-es HD-ja .....
Felhős időben igencsak gyenge a gyári kamera, viszont a PLAY-en nincsen normális kamera app.Esetleg van valamilyen okosság, vagy hogyan lehetne változtatni azon, hogy kicsit jobb legyen? Jelenleg V20q van rajta,, Köszönöm -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21523 üzenetére
YES!!!!!!!!!!!! igazad volt, be kell neki kapcsolva legyen a hibaelhárítás................ezt a fa....t.
Köszönöm szépen!
Esetleg tudnál segíteni abban, hogy lehetne valamilyen megoldással ébreszteni a képernyőt valamilyen csúszkás progival ??? Próbáltam már egy-két screen-el, de az oldalsó gombokkal valamikor működött, valamikor két perc múlva már csak a bekapcs gombbal ébredt a képernyőőőő.
Köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Nagyon tutko program ez a root uninstaller, de sajnos csak eltávolítani tudok, fagyasztani nem
Rámegyek a fagyasztani kívánt progira és Azt írja ki " ADB Debugging ki van kacsolva. Kérlek , kapcsold be ezt az alkalmazást ( HOME/ Settings/ Applications/ Development/ ADB Debugging )
Mi lehet ez ????Hol lehet ezt megtalálni ????? KÖSZI
-
cyberlaci
tag
válasz
Levi941127 #21455 üzenetére
Köszi
-
cyberlaci
tag
válasz
Levi941127 #21450 üzenetére
Oké, oké...de mik azok amiket tutkóra el lehet távolítani????
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, ha eltávolítom a " Böngészőt ( földgömbös), Időjárás &óra, Világóra, -t nem fog összeomlani a rendszer??? Használom az android asistans-t és akárhogy kilövöm ezeket, mindig újraindul .........
Érdemes esetleg valamit lekapni, ami pörgeti a cpu-t , köszi -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Ismét egy olyan kérdésem lenne, hogy lehetne megoldani a felvett videónak hangosabb legyen a hangja, mert jelenleg nagyon halk.......max-on! Van valami megoldás, talán a telóba kéne nyúlni, mármint a szervíz kóddal, ha fa.....got írtam, ezer bocsi.
Köcci
-
cyberlaci
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy lehetne megoldani a gyári fényképezőn ne legyen hang exponáláskor......létezik valami egyszerű megoldás??? Jelenleg a V20q van rajta+root Köszönöm szépen
-
cyberlaci
tag
szasztok! Az előbb elfelejtettem megkérdezni, hogy lehetne megoldani a képernyő ébredését, NE a felső gombot kelljen mindíg megnyomni.......létezik valamilyen megoldás???
A p970-nél, a lockbotpro megoldotta.....de ennél el nem tudom képzelni, mivel lehetne ezt megoldani -
cyberlaci
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy melyek azok a gyárilag felrakott programok, amiket érdemes eltávolítani a root segítségével..?????
A Car Home és F-Security Mobile -t már eltávolítottam, esetleg van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy milyen progit érdemes feldobni, aminek van is értelme.....
Köszönöm szépen -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21233 üzenetére
Siker, akkor a PLAY -ről letöltött progikat lehet életre kelteni, ha jól értem.? Szóval sok olyan progi van ami csak root-olt telon mükszik. tehát ez nem alkalmas arra, hogy a felesleges progikat legyaluljuk ??
Háááát igen, az ember mindíg tanul............köszönöm szépen a segítséget -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21228 üzenetére
szia! megcsináltam az szerint, ahogy leírtad......újraindult a teló....ezután mit kell csinálni????
Köszönöm szépen -
cyberlaci
tag
válasz
Balázs1986 #21226 üzenetére
Szia! Megnéztem, a V20q van rajta.......A root-olást nem vágom sajnos
Ja , és nagyon szépen köszönöm -
cyberlaci
tag
Sziasztok, Üdv mindenkinek! A mai naptól megleptem magam egy p990-el, előtte p970-em volt, most nézegetem a hozzászólásokat.....de nagyo sok van, ezért kénék egy kis segítséget. Az első oldalon van egy u.n TOUCH KEY LIGHTS nevű progi, ezt felraktam a marketről, bocs play áruházról.....és 2000u, fullon áll, nem tudom lejjebb venni az alsó gombok fényerejét. Tudnátok erre valami megoldást??
Illetve, normális-e az, hogy felraktam az android asistans-t, ami kiírja a ramot: max 372Mb
ez egy kissé kevés neem ? Szinte semmi nincsen rajta, vajon mi zabálja a ramot. Nem 512Mb -nak kellene lennie gyárilag, és abból csipeget a rendszer.......Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Politika
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest