- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
harry3 #42711 üzenetére
Itt írtam az eddigi új akksi-tapasztalatokat. Tegnap kicsit erősebben használtam a szokásosnál, ennek a tapasztalata is ment privátban
Kloss: Hajrá
Kíváncsi leszek a tapasztalatra, én izzadnék neki biztosan (bár ebben az is benne lehet, hogy miután törtem, jobban féltem az üveget).
Gondolkozok rajta, hogy majd, amikor egyszer valamikor búcsút intünk egymásnak a 2X-el, előtte azért én is költök egy keretre, de valószínűleg nálam üvegcsere is lesz. Nem biztos, hogy anyagilag megérné foglalkozni vele, valószínűleg nem tehetném rá az árára azt a 6-8 ezret. De egyrészt jobban mutat egy karcmentes telefon (így hamarabb elkelhet), másrészt mégis csak tényleg eléggé ütött-kopott a keretem (és kicsit karcos a kijelző, bár ez nem vészes). Kocsit is rendbe rakva illik eladni, a telefon se legyen kivétel
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest