- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
elég fontos hír... hülyeségből kipróbáltam, és már működik az OTA... idáig hitelesítési hibát írt, most pedig keres, majd kiirja h a legfrissebb verzió van fenn... sztem hamarosan kapjuk az updatet... nem véletlen sztem h pont most kezdett el működni
-
Zlika
aktív tag
“A telenor sajnos nem tud kártérítést biztosítani azoknak a felhasználóknak akik a hiba miatt földhöz,fához,asztalhoz és egyéb a készülékük meghibásodásához vezető tárgyakhoz csapkodták mobil eszközüket.Megértésüket köszönjük.“
Tisztelettel a Telenor vezetősége!
-
tome.jr
addikt
válasz
Skynet258 #3289 üzenetére
Országos szintű lehet a hiba, mert már a 1220 is ezzel kezdi.
mycso: [link]
Zlika: Betehetnéd aláírásba még azt is, hogy az LG Optimus 2X kikéri magának, hogy dobálja a térerőt és a 3g hálózatot.
Rotate: Tudsz egy fórum linket adni? Én nem találom a v10s-t. Lehet teszek vele egy próbát.
-
dfcwolf
tag
Sziasztok!
Újra a háttéradatok kikapcsolása... Hihetetlen, hogy miért fogyaszt annyit, ha be van kapcsolva.
Mióta kikapcsoltam...
Immár 15 órája megy. Nem kíméltem kicsit sem. Zene hallgatás, sok hívás, üzenetek, fényképezés, wifi, netezés, market, telepítgetések, beállítások... 30%-on van most.drpele
Nekem is nagyon merült, de a Maps soha nem volt a listán...
-
Skynet258
veterán
válasz
tome.jr #3281 üzenetére
Telenor Facebook oldaláról:
"A hibát nemvárt torlódás
okozza, ami azért alakult ki, mert folyik a
hálózatfejlesztés és ennek következtében
egyes hálózati elemek nagyobb forgalmat
bonyolítanak, mint eddig. Mérnökeink
folyamatosan dolgoznak a probléma
elhárításán. Elnézést kérünk minden
érintettől."Elég sok embert érint a dolog...
-
mrThomi
addikt
F-seure rol tud vki vmit?milesz ha bekapcsolom?nagyon meriti az aksit? jolehet ha elhagyom a telot az alapjan megtalaljak.
-
drpele
senior tag
Egyre jobban kezdett zavarni, hogy reggel fullra töltöm a telefont, s estére nullára merül, szinte anélkül, hogy bármit is csinálnék rajta.
Elkezdtem nézegetni, az akkumlátor használatnál a maps szerepelt az élen, holott a Latitude-ba nem vagyok bejelentkezve, a Maps-ot meg nem is használtam.
Több helyen is azt olvastam, hogy a Helyzetmeghatározás - Wireless hálózatok használata lekapcsolását követően megoldódik a probléma.
Akinek szintén nagyon gyorsan merül a telefonja, nála milyen helyezést ér el a Maps akksi használatban?
-
jooker82
nagyúr
Ez már az igazi v10s lenne?? vagy mikorra várható??
-
tome.jr
addikt
válasz
Skynet258 #3280 üzenetére
Most jövök egy Telenor üzletből. Bólogatott az ügyintéző, hogy igen tudnak a problémáról, nincs a környéken senkinek térereje. Szóval a kedves szolgáltató szívatja a népet!!!
Van egyébként egy olyan sejtésem, hogy bizonyos hibák - pl. hogy szakad a vonal és az ember nem tudja egy percig letenni az amúgy már bontott vonalat - éppen a hálózati ingadozás miatt jönnek elő, valószínű a telefon szoftvere meghülyül ilyenkor. Már csak azért is gondolom ezt mert ma du. ezt játszotta el az fr17 (pont a térerő ingadozás idején), és most pedig az fr15 is (ami eddig atomstabilan működött) ezt csinálta úgy hogy éppen mikor volt térerőm kaptam egy bejövő hívást, azt felvettem, pár másodpercre rá elment a térerő, a vonal megszakadt és előjött ez a "már bontott de még élő hívás amit egy percig nem lehet letenni" jelenség.
-
Skynet258
veterán
válasz
tome.jr #3276 üzenetére
Hát ez érdekes... nekem v10b alatt még Telenor Net volt. A jóég tudja már ezt követni. Lényeg a lényeg: ha valakinek nincs netje, akkor próbálja meg ezt a Pannonos cuccot beírni. Ha akkor se lesz, akkor lehet, hogy a Telenor játszik a hálózattal. Ha az sem, akkor... akkor majd kitalálunk egy új opciót.
-
simi12345
tag
válasz
simi12345 #3277 üzenetére
ha ezeket kellett beállítani és kiválasztani(név :pannon, apn:net )hogy ezt használja, akkor igen, nálam is lett mobilnet
frissítettem az időjárást, leszedtem egy progit marketről
majd visszaállítottam a régire, pannont töröltem és megmaradt a mobilnetem
megint frissítettem az időjárást és marketről szintén töltöttem
így most nem tudom mi van
lehet pont akkor lett jó minden, vagy nem tudom mire gondoljak
-
Zyrius
aktív tag
Na eddig én is azt mondtam, hogy nincs semmilyen aksi para és valami app okozhatja a hibát vagy a 3g.
Este amikor leraktam a telefont 40% körül volt a töltöttség. Reggel annyira le volt merülve, h be sem tudtam kapcsolni csak 1 pillanatra. Felraktam töltőre sajnos csak 30 percet tudtam tölteni, mert el kellett indulnom. 47%-nál vettem le töltőről, forró volt mint még soha...
Ahogy beszálltam a kocsiba kiírta, h 3%-on áll az aksi... na mondom fasza.. kikapcsoltam, h csak akkor kapcsolom majd be, ha telefonálnom kell. Beértem melóhelyre, felraktam töltőre és elmentem egy másfél órás megbeszélésre. Amikor vissza jöttem 40%-ot írt.
Elkezdtem telefonálni, erre megfagyott a telefon.... levettem töltőről aksi ki.. aksi vissza bekapcsoltam és 100%-ot írt.... hihetetlen.. nevetséges hibákat csinál a telefon, konkrétan megbízhatatlan. Tegnap felhívta egy ismerősömet anélkül, hogy én ezt kértem volna és lerakni sem tudtam... csak hallottam h hallózik...v10c van fent pannonos
ja igen, és nálam is van térerő eltűnés de ezek szerint ez pannon hiba.
-
Skynet258
veterán
válasz
simi12345 #3274 üzenetére
Próbáld már ki légyszi, hogy hozzáadod ezt a Pannonos APN-t, és beállítod, hogy ezt használja. Kíváncsi vagyok ezzel megy-e nálad.
-
simi12345
tag
válasz
tome.jr #3267 üzenetére
1220/felhívtam/ kisasszony szerint semmi probléma/ azért csinál egy hálózat frissítést/ kérte hogy 5-10 percre kapcsoljam ki a telefont
most lőttem ki/várakozok
nejem még említette hogy országos modernizálás folyik a hálózaton és itt ott lehetnek kimaradások, néha kapnak róla e-mailt, hogy éppen hol lehet ez, mely területeken
egyszóval tényleg a telenor miatt szívunk
-
tome.jr
addikt
Van egy másik telefonom egy vodás kártyával. Beletettem a vodás kártyát a 2X-be, térerő fullon. A Telenor sim-et beletettem a másik telómba (Nokia) de ott sincs térerő.
Akinek hálózati problémája van azt nem a telefon okozza hanem a Telenor hálózat. Ezt bele is fogom tenni az első hsz-be a további félreértések elkerülése végett.
-
fullmanytime
csendes tag
Én meg vodás vagyok, és hol van hol nincs. Mármint térerő, illetve mobilnet. Teljesen rapszódikus és random, meg amit akartok. Az egyik pillanatban azt írja, hogy a "hálózat nem elérhető"/"az időjárási szolgáltatás jelenleg nem elérhető"/"page not available", a másikban meg már minden oké és fasza.
Most éppen az fr15 és a 2.3-as eternity kombó van fenn, de ez a változat sem váltott világot. Mondjuk legalább az "USIM betöltése befejeződött" c. előadást nem játszotta el reggel óta.
-
Rotate
veterán
mivel én nem telenoros vagyok, és még egy szem gondom nem volt a térerővel, ezért szerinte is a telenor szenved most... esetleg kipróbálhatná valaki a 3G-t más telefonon... akinek van pót 3G-s telefonja...
-
tome.jr
addikt
Akksi:
Fr17-tel 3 %-on állt az akksi ezért rádugtam töltőre, felment 14 %-ra. Újraindítottam és felugrott 74 %-ra. Lehúztam a töltőről és megint újraindítottam, boot után ismét 14 % töltöttséget jelzett.
Ezután full wipe és feltettem az fr15-öt backup-ból, töltőre dugva reboot után az akksi 76 %-on. Újraindítottam töltőről lehúzva de maradt 76 %-on. Szerintem a restore végén az fr17 hibás töltöttségével indult újra a rendszer, bár ez azért elég furcsa.
A lényeg, hogy az fr17 felejtős teljesen.
Javaslat:
Aki Telenoros és éppen szív a hálózattal az tegye meg legyen kedves, hogy felhívja a 1220-at és bejelenti a problémát.
-
mrThomi
addikt
az az f-secure mit tesz? olvastam rola h ha elopják a telot az alapján meg lehet találni. azt ha aktiválom milesz? Az aksit pl jobbban meriti ?
tome.jr, skynet:nálam is van hogy elmegy 5 mp-re a térerö teljesen. nézek is nagyot de aztán visszajön. Azért kapkodhatnának jobban is
hálistennek mobilnetet meg nem használok -
simi12345
tag
válasz
Skynet258 #3255 üzenetére
nálam is szarakszik a mobilnet, szintén telenor
nálam csak a térerőt mutatja, a fel-le nyilakat és fölötte a betűket nem
aztán megint mutatja, aztán megint nem
nejem telenornál melózik és nem tud semmilyen hálózatfejlesztésről a mai napra
voltak az elmúlt hetekben, de ma nem
ha valami lehet, akkor az valami rendszerhiba miatt lehet, és erről még nem kaptak tájékoztatást
-
tome.jr
addikt
válasz
spckris #3256 üzenetére
Most beszéltem Telenorral. Azt mondta a csóka, hogy kizárhatjuk a telefon hibáját. Most folyik valami finomhangolás a rendszerben ami miatt hol van térerő, hol nincs. Az a bíztató az egészben, hogy 2012-re lesznek kész a hálózatfejlesztéssel
Fr17 valóban egy fos, nálam most ugyanaz jött elő mint v10a-nál. Telenorral folytatott beszélgetés után ismét beakadt a hívás, nem tudtam letenni és kb 1 percig nem voltam elérhető.
Vissza is tettem az fr15-öt. Ezzel sincs térerő, pedig ez atomstabil volt korábban, úgyhogy én már 100%-ra kizárom, hogy a telefon hibája miatt dobálná a hálózatot.
Szerk1: Na most megint van térerőm
Szerk2: Na most megint nincs
-
Skynet258
veterán
Na, nekem ez oldotta meg. Konkrétan nem a Telenor oldalán lévők szerint kell beállítani a dolgot, hanem még a Pannonos névvel. Ami érdekes a dologban, hogy v10c alatt határozottan emlékszem, hogy azok jöttek be alapból APN-ként, amik a Telenor oldalán is vannak (tehát azok tényleg működnek). Ezzel az elcseszett v10d-vel meg ugyebár a Vodás szarok jöttek, és hiába adtam meg manuálisan az oldalon fent lévőket, csak a Pannonos verzió megy...
Hülye legyek, ha értem, de a lényeg, hogy most működik.Pumba3: ilyen amatőr hibák elkövetését már nem nagyon tudnám véghezvinni, de persze biztos ami tuti alapon felmerülhetnek.
Egyébként nincs ON/OFF widgetem, mindig megy a 3G.
-
Pumba3
tag
válasz
Skynet258 #3255 üzenetére
Nekem a v10c-ben is vodás apnek voltak amikor felraktam. Beállítottam a szolgáltatómnak megfelelőt és jó lett. Adatlakpcsolat gonodlom engedélyezve van... APN kikapcs widget? Vagy valami hasonló, ami tiltaná?
Pl nálam, ha az adatkapcsolat engedélyezése ki van pipálva, majd a főképernyőn kinyomom APN on/off widgettel, nem megy a mobilnet, viszont a menüben még mindig ott a pipa. Érdekesség, csak ezért mondom, hátha, neked ilyen nincs fent?
Rotate, akkor tévedtem, bocsi
viszont a lényeg, hogy az LG márkaszervíz elfogadja a telenorosok készülékét javításra....
-
spckris
tag
Sírás ez az fr17,random dobálja a hálózatot,hivnak felveszem es elmegy a terero
Lehet ahogy kicserelik adom el mert ez már nonsense komolyan -
Skynet258
veterán
válasz
tome.jr #3254 üzenetére
Közben felhívtam őket, annyit csináltak, hogy leküldtek valami SIM kártya frissítést - persze nem oldotta meg a dolgot.
Nem mondták, hogy bármi baj lenne a hálózattal - vagy csak nem tudnak róla.
Akkor még várok én is, bár szerintem ez a v10d frissítés szarakszik, elvégre ennél van kavar a Vodás APN-ekell (hogy ezt is hogy hozták össze...). -
Skynet258
veterán
válasz
tome.jr #3252 üzenetére
Mert meguntam, hogy Galaxy S-nél kétnaponta tettem fel az új cuccokat... Ezt azért vettem meg, mert alapból jó(nak tűnt) minden, és nem kell naponta buzerálni. Nincs nekem erre mindig időm, meg meg is untam.
Nem hiszem el komolyan, hogy egy gyártó sem képes magából használható szoftvert kiizzadni, mégis mi a francot csinálnak ezek? -
tome.jr
addikt
válasz
Skynet258 #3251 üzenetére
Ne várj inkább hívd fel őket. Mikor nekem elszállt totálra a térerőm (nem csak 3g hanem gsm vonal sem volt) felhívtam a 1220-at, elmondtam mi a pálya és utána egyből lett térerő. Valamit biztos állítottak a rendszeren. Egyébként miért ragaszkodsz ennyire a gyári romokhoz?
-
Skynet258
veterán
APN Restore törlés megvolt, megadtam a Telenoros beállításokat... és nem megy, csak a 3G felirat van, a nyilak nem mozognak, és nem is tudok semmit frissíteni, aminek net kell.
Überjó. Fizetem a netet és nem tudom használni. Lehet én is is kivágom lassan ezt a telefont, vicc amit csinál...
Ma még várok, hogy a Telenornál van-e gubanc, bár emlékeim szerint már tegnap is ezt játszotta ez a nyomorult. -
tome.jr
addikt
válasz
Skynet258 #3248 üzenetére
Első (gyári romos) időszakban voltak gondjaim a 3g-vel. Ha fel akartam lépni, volt hogy percekig gondolkodott, volt hogy újra kellett indítani. Mivel pont ebben az időszakban volt a Telenornál is hálózati probléma, így nem tudom megmondani, hogy a rom vagy a Telenor kavart be. Most mindenesetre nincs semmi gondom, de nagyon nem is használok 3g-t.
-
Rotate
veterán
Rotate nem magyarhonban vette
Skynet:
nekem nem konkrétan a 3G-vel volt gondom, mms nem ment el, és kézzel be kellett lőnöm az APN-t... de úgy, hogy APN Restoreval kitöröltem totál mindent... összeset, és kézzel beadtam ujra a jó beállitásokkal... és restart után ment... és Brigante igy csinálta meg utána a mobilnetet, és elvileg azóta megy neki rendesen... vagyis nem tom de akkor jó volt neki... -
Skynet258
veterán
válasz
ferikek #3245 üzenetére
Téves... ha a Telenorhoz viszed be, az úgy rengeteg átfutási idővel jár, ezért kell inkább a szervizbe közvetlenül vinni (Budapesten ajánlom az Oktogon szerviz-t).
Ne terjessz hamis infókat, mert még van aki elhiszi...Vagy tedd hozzá, hogy "szerintem", és akkor mindenki úgy kezeli, nem tényként.
Rotate, tome.jr: láttam nektek is volt gondotok a 3G-vel, most nekem is van; nem akar felmenni rá...
Restart meg semmi nem segít. Hogy oldottátok meg? Előre szólok, ROM-olni nem akarok.
-
-
Bagoly81
aktív tag
nektek menyi mv ra tudja a batteryt feltölteni??
nekem 4185 volt
1 nap 3ó 30 perc és 24%-on van az aksi
30 % fele kapcsoltam be a 2g-t 1 nap után
adatkapcsolat bevolt végig kapcsolva autó szinron ki
telefonálás volt de nemsok játék nem, sms pár
akksit úgy csináltam, hogy
bekapcsolt álapotban maxra töltöttem, utána kikapcsoltam újra töltőre rátöltöttem még, battery reset cmw ben és úgy használom.
rendesen le kell meríteni mert elejénél gyorsan merül utána tartja magát sokáig szoval 5% alattig kell lemeriteni úgy tuti birni fogja
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #3241 üzenetére
talán a Dolphin teljes oldalakat hoz be mindig...
-
spckris
tag
Vicc...FR17 Battery Stats Wipe után 100%os akkuval lett flashelve,reboot után 12perccel 89%-os akku (Y) -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #3238 üzenetére
van amikor az oldalon is ki lehet kapcsolni a mobil nézetet... pl google, facebook stb... biztos van rá mód, hogy az adott oldalon kattintva átvisz a desktop oldalra...
-
C.Brigante
veterán
sracok az operaba ha kikapcsolom a mobile view t akkor miert mutatja csakazert is ugy? nekem rendes html nezet kellene....
-
tome.jr
addikt
válasz
Balázs1986 #3236 üzenetére
Gsm boltos a telóm. Lekopogom de úgy néz ki ez a TK verziós fr17 jó lesz, ma ezt fogom tesztelni. Holnap meg a fear10-et.
Utóbbi napokban azzal próbálkoztam hogy a proci max órajelét levettem 800 mhz-re és így néztem mennyit bír az akksi. Sajnos mielőtt komolyabb tapasztalatokat szerezhettem volna mindig feltettem egy újabb romot. Viszont ez alatt a kevés idő alatt is úgy éreztem hogy többet fog bírni. Majd még azt is kipróbálom hogy 800 mhz-en leveszem a proci feszültségét. WGS alatt a 800 mhz mellett érezhetően lassabb lett, a mostani TK-nál azonban nem érzek sebességbeli csökkenést.
-
Balázs1986
őstag
válasz
tome.jr #3230 üzenetére
Most rápakoltam a v10d uk rom-ját+baseband-jét, azzel tökéletes. Az apn-eket is le tudja kérdezni magától, ahogy annak működnie kellene. Aztán visszatettem erre a rom-ra a 05.02 baseband-et, megint lehalt. A telefon funkció megy, az sms üzenetközpontját beállítja, de az apn-eket nem kéri le, és hálózatválasztást sem tudok csinálni. Szerintem ez valamiért az én 3G modememet nem képes életre hívni. Nem értem... (tied gsm-es teló vagy Telenornál vetted? Én utóbbi).
Na visszateszem az fr15-öt meg az ockernel-t a v10d uk baseband-jével, az már csak jó lesztothl: Maradjunk annyiban, hogy a 2.3 sebességébe az LG-nek is lesz beleszólása
Én inkább abban bízok, hogy ha kijön, akkor a CM srácok a portolási kísérletezgetés helyett azt faragják át -
tothl
addikt
Nagyon gondolkodom egy ilyen telón.........
A 2.3 jó lesz ne aggódjatok, a Heromon gingerbread van és sokkal jobb gyorsabb még ezen a régi vason is, mint bármi. -
Skynet258
veterán
válasz
tamasgal #3231 üzenetére
Ezt a "2.3 a Messiás" dolgot már átéltem egyszer Galaxy S esetében, aztán végre megérkezett... és persze voltak javulások, de messze nem olyan mértékűek, mint ami miatt annyira vártuk...
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne várjatok túl sokat ettől a történettől, és akkor nem fogtok csalódni - maximum pozitívan.Más: kérdeztem az LG-től, hogy mi a helyzet ezzel a kijelző bevilágítás dologgal, hamarosan kapok választ (saját kontakt, szóval nem copy/paste szövegre kell számítani
).
-
tome.jr
addikt
válasz
rolandg #3228 üzenetére
Szoftver hiba, nálam v10b-vel és v10d-vel is előjött. Fr15 és WGS SSE esetén ezek a hibák megszűnnek.
Balázs1986: Most felraktam a TK Vanilla v1.2 fr17-et [link], ezzel megszűntek az fr17 hibái, nagyon gyors lett a rendszer, viszont az I/O adatbázis írás még mindig lassú quadrantban. Lehet megnézem ezt egy másik kernellel. Reboot után 217 mb szabad helyem van, igaz letakarítottam minden hülyeséget root uninstallerrel.
-
rolandg
tag
Sziasztok!
Üzemidő oké, v10C, de ma reggel hiába hívtak, nem csörgött ki a telefon. Mint ha ki olett volna kapcsolva. Viszont én tudtam hívni. Ez szoft, vagy hardware-os gond lehet? Egy újraindítás megoldotta, de most már eléggé félek. Azt mutatja a telefon, hogy elérhető vagyok, és mégsem.
-
dfcwolf
tag
válasz
tome.jr #3224 üzenetére
Kösz az adatokat! Ha az adatkapcsolatot kikapcsolod, akkor tudsz MMS-t fogadni???
Tegnap leírtam a telefon merülésének folyamatát. Ma reggel 5 körül húztam le töltőről. Munkába menet zenét hallgattam rajta. Telefonáltam is párat és most, fél 10 magasságában 87%... Ez lényegesen jobb az eddiginél.
Amúgy nekem a kezdetektől be volt kapcsolva a háttéradatok. Eleinte nagyon jó volt a fogyasztás. Aztán egyszerre megváltozott. Azt gondolom, hogy ez szoftveres probléma, amit majd a nagyon várt frissítés megold.
-
tome.jr
addikt
válasz
dfcwolf #3222 üzenetére
Én úgy tudok 48 órás üzemidőt elérni, hogy:
- kijelző 20%
- háttéradatok off (böngészésnél, marketnél on)
- aut. szinkron off
- adatkapcsolat off
- adat roaming off
- hálózat csak gsm
- csak 2g hálózat99%-ban wifivel netezek, néha aktiválom a 3g-t. Tegnap este véletlenül a fenti beállításokat nem aktiváltam az fr17 után. Feltettem töltőre, ma reggel felébredtem 6kor, lehúztam a töltőről. Visszafeküdtem, most keltem és ez alatt a 3 óra készenlét alatt 100%-ről leesett 73%-ra.
Balázs1986: Gondolom smartflash-sel tetted fel a 05.02-t. Nálam minden megmaradt (nyelv, APN, adatok)
-
Pumba3
tag
válasz
dfcwolf #3222 üzenetére
En meg vagyok elegedve es be van kapcsolva, facebook es gmail szink beallitva. Allando 3G. Mobilnet csak akkor van bekapcsolva amikor hasznalom, tehat nem szinkronizalgat a zsebben vagy alvas kozben. Tehat hiaba van bekapcsolva, szinkronizazioval nem meriti allandoan. v10c gyari sw.
-
Rotate
veterán
Nah... ma 19 órát bírt, nettel, játékkal, fotózkodással... azért ez már egész jó
persze a játék minimális volt... viszont mikor most a végén le akartam meríteni a maradék 12 százalékot, még tudtam játszani 20 perc PES2011-et és 20 perc Backbreaker THD... az 40 percnyi 3D-s játék, ami nem semmi az utsó 12 százalékból... sokkal nehezebben merül a vége mint az eleje...
-
Balázs1986
őstag
Feltettem az új baseband-et. Valami nem oké nálam. Full wipe-pal jár, gondolom emiatt elvesztek az apn-ek. Oké, nem gáz. ClockWorkMod Recovery, szépen visszahozott egyből mindent, kivéve az apn-eket. Ez még mindig nem gáz, be lehet lőni kézzel. Ami viszont már probléma: nem enged hálózatválasztást csinálni. Szerencsére rááll a Telenorra, de felül a sim ikon felkiáltójellel kint van, és a Beállításokban nem tudok választani, le van tiltva
-
Zlika
aktív tag
Nos nekem most ismét béke honol szívemben...Uk v10d-vel az összes fagyással kapcsolatos problémám megoldódott és így hogy 2g-vel tolom az üzemidő is korrekt.Pl ma igen csak nyúztam és reggel levettem este 11 körül töltöttem rá egy kicsit.De még bírta volna.Launcher pro-val meg az egész olyan smooth hogy le a kalappal.Na így kell működnie “kedvenc“ telefonunknak.
(csak hogy végre legyen már egy pozitív post annak aki hiányolta)
-
tome.jr
addikt
válasz
Balázs1986 #3214 üzenetére
fr17-re tettem fel, maradt minden magyar. Felhívtam a 1220-at, kristálytiszta hang. Majd holnap összepárosítom az fr17 Fear 10-zel. Remélem az jobb lesz mint a mostani, mert ez baromi lassú.
Most már nincs kedvem újat feltenni, éjszakára jó lesz ez is
-
tome.jr
addikt
-
Balázs1986
őstag
válasz
tome.jr #3202 üzenetére
Igen, ugyanezt tapasztaltam. Ami meglepett, hogy az OCKernel sem segített rajta, úgyhogy nem is a kernelével volt (van) a baj. Az talán jelenthet valamit, hogy a Quadrant az I/O tesztnél elég sokat vár. De az I/O részt és a drivereket a kernel kezeli, úgyhogy nem tiszta, hogy a másikkal miért nem jó
Na mindegy, ment vissza az FR15
Spricks: hidd el, nem akarod te az FR17-et
Az elmaradt (nyilván elb*szott, aztán annyit módosított hogy már más számot is kapott) FR14-FR16, plusz most az RC-k megjelenése valamiért nekem azt sugallja, hogy Modaco-ék elértek arra a szintre, hogy már nem igazán tudnak rajta optimalizálni, csak találgatnak, mihez nyúljanak még, "hátha bejön" alapon...de ne legyen igazam
-
Pumba3
tag
Lemerítettem én is fullra. Felraktam tölteni, majd 2 óra múlva bekapcsoltam. Azt mutatja 100%-on van. Kikapcsolva 2 óra elég, hogy fullra töltse vagy esetleg szoft hiba?
-
tome.jr
addikt
válasz
C.Brigante #3207 üzenetére
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #3207 üzenetére
közbe látom, h te az 1.6-ot használtad, úh tárgytalan a kérdés.
-
spckris
tag
válasz
Balázs1986 #3197 üzenetére
neeemár miket csinál?
reggel akartam nekiállni romolni3órája volt egy update:
Update:
Fear Edition 10.0
Added FR17
18 May Fr17 RC 3
EternityProject kernel updated to r2, USB mount fixed (if using, install PimpMyCPU to control)
MCK (MoDaCo Custom Kernel) updated to r14 (normal and 64MB patched versions), now with OC/UV support too as standard. The phone is NOT overclocked by default. (if using, install PimpMyCPU to control)
Pimpmycpu 2.8 is added for overclocking
46MB RAM hack included (1080p recording is working) -
tome.jr
addikt
válasz
C.Brigante #3203 üzenetére
A WGS sebességét az fr15 stabilitásával
Az fr15-öt többet teszteltem azt 100%-osnak mondom, a WGS-t talán másfél napja nyúzom, így erről még véglegeset nem tudok/merek mondani.
Mindkettő nagyon jó, felváltva használom őket. Van belőlük egy full customized backup fájlom és amilyen kedvem van azt lövöm be éppen.
-
tome.jr
addikt
válasz
C.Brigante #3196 üzenetére
A WGS-sel ma 12 óra intenzív használat fért bele. Talán ez kicsit többet bír mint az fr15, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
WGS + Eternity v2.3
fr15 + fakeshmoo-psychoMindkettő bevált nálam.
Balázs1986: Én is most pakoltam fel az fr17-et de itt valami nagyon el lett b@szva. Az akksi 12 %-ról restart után felugrott 61 %-ra, emelett akadozik a menü, quadrantban 1,4 ghz mellett 800, 2300, 3600 pontos eredmények. Én is mindjárt nyomok egy restore-t
-
ferikek
aktív tag
válasz
spckris #3191 üzenetére
a biztonságkedvéért állítsd vissza gyárira a telót, nehogy belekössenek, bár 1000%,hogy a hibák, amiket felsoroltál nem a nem gyári rom-ok stb. következményei.
headset tartozék, arra is azt hiszem 1 év a jótllás, de mindenféleképpen 2 év a szavatosság, abból pedig az eső 6 hónapban a forgalmazó bizonyít uh ne hagyd magad ha azt mondják, hogy a headset nem garis!
egyébként nagyban függ az egész garanciális ügyintézés a forgalmazótól (esetedben gondolom vmelyik sufni gsm) ezek nem arról híresek h segítőkészek lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest