Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
-
kátú
őstag
valaki nem tudja, mit kell átírni a build.prog ban hogy több app-ot engedjen gyorsítótárba a rendszer?
h320-ról van szó és még bőven van szabad ram, mikor már töröl a rendszer -
sto1911
veterán
-
Riot Gin
aktív tag
válasz
DeFranco #1346 üzenetére
+100-200 mb ramot eszik ( ugyanazon alkalmazások, semmi változás + greenify-t használok), nem lehet megnézni a futó alkalmazásokat a fejlesztői opcióknál ( Igen, oda került át), mert ahogy rákattintok úgy azonnal össze is omlik a beállítások.
Amióta 6.0-ásra frissítette magát, azóta 337kb szabad ram-om van. (Kilobyte, nem Megabyte.)
Szóval erőteljesen várom azt a bizonyos jó Istent aki előre-megegyezéses alapon szexuális kapcsolatot létesít az LG azon embereivel, akik ezt véghez vitték.
ÉS már nagyra értékelem az 5.0 dolgait, és inkább letöltöm az Android M launcher-t ha 6.0-át szeretnék látni a telefonomon. De egy jól megírt Custom Rom-nak jobban örülnék.
-
Riot Gin
aktív tag
Sziasztok!
Ti melyik .KDZ fájlt ajánljátok innen(ttp://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=171) egy kártyafüggetlen LG Leon H340n -hez?
5.0-ra akarom vissza rakni, mert a 6.0-a egy rakat (khm khm).
-
csibor
addikt
Van valakinek infója a H320-ról. Úgy tűnik kimarad 6.0 örömeiből.
-
sto1911
veterán
"gepre kotve" - tehat a telot a gepre kotve ugyanugy latod, mintha semmi nem tortent volna.
Ha kiveszed a kartyat, akkor persze, hogy nem latszik, hisz titkositva van, ezt irja is amikor bekapcsolod.Szoval fajlokat ugyanugy tudsz telon keresztul ramasolni, nem kell elobb feltolteni valami tarhelyre, utana meg le.
-
KunZi
csendes tag
válasz
sto1911 #1334 üzenetére
Szia!
Ez sajnos nem így van, én próbáltam, ha a teljes SD kártya adoptable-re van állítva akkor mondjuk egy pc semmit nem lát belőle. Bár lehet, hogy elrontottam valamit, viszont akkor kíváncsi vagyok, hogy lehet megoldani, hogy adoptable módban az egész kártya látszik kívülről is, mert ez elég hasznos lenne.
-
Kisszabó
tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek OTG kábellel Pendrive-ot csatlakoztatni a telefonhoz?
Nekem fel sem villantja a kábel visszajelző Led-jét... -
bogdanfy
csendes tag
válasz
#41133696 #1323 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom az alábbi hozzászólásomat
-
bogdanfy
csendes tag
Megosztanék Veled és másokkal, akiket esetleg érdekel, hogy milyen "meglepetésben" volt részem a minap az SD particionálással, az áthelyezéssel ill. a Tárhely felhasználással kapcsolatban.
Nem értettem, hogy pl. a Skype, Messenger, stb. egy megosztott SD partíció esetében miért az SD "hordozható"-nak ítélt részére került ás miért nem az "adoptable"-ra. Annak érdekében. hogy tisztább legyen a kép a SD adoptable partícióját átneveztem "SD belső"-re (elsőre mindkét partíció SD kártya néven futott).
Ezután "körülnéztem" és feltűnt egy anomália: amikor rámentem a "Tárhely " fülre, és azon belül a Belső tárhelyre (nem az SD belsőre) kattintva, majd az Alkalmazások fülre, ott volt feltüntetve számos a külsőre már áthelyezett app, pl. a Messenger, Skype , stb. is. Gyanakodni kezdtem, hogy ezek itt helyet foglalnak, annak ellenére, hogy az SD kártya (külső) volt feltüntetve, mint az alkalmazása helye.
Tettem egy kísérletet és bejött. Kiindulva arról a fülről, ahol felfedeztem ezt az anomáliát, megpróbáltam az Alkallmazások fülön belül rákattinitva az alkalmazásokra, egyenként az SD (külső)-ről visszahelyezni appokat a belsőre, majd újra megpróbáltam őket "áthelyezni". Most felkínálta az áthelyezésnél mindkét SD partíciót és természetesen az SD belsőt választottam. Ami ezután látható lett, az még meglepőbb: felszabadult egy csomó hely a Belső tárhelyen. A korábbi kb 400 MB szabad helyből több, mint 1 GB szabad helyem lett. Kezdjétek előbb a kisebb alkalmazásokkal, akkor felszabadul hely az áthelyezésre a belsőn, majd folytassátok így tovább.
Így már jobban tetszik ez a megoldás. Remélem hasznát veszitek. -
dorika87
őstag
Üdv. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Főnökasszonyom valamit elállított a telefonon és távban kért tőlem segítséget. Szóval nekem is elég nehéz leírni a jelenséget, mert nincs előttem a készülék.
Az a probléma, hogy fent a sarokban megjelent egy áthúzott hangszóró a készüléken (ami egyébként a néma üzemmódra utal számomra) viszont nem működik sem a mikrofon sem a belső hangszóró, mert ha telefonálnak őt sem hallják és ő sem hallja a túloldalon lévőt.
Van valami megoldás erre a problémára. Mikrofont lehet egyáltalán némítani/tiltani a készüléken? Ha igen, hogyan tudnám ezt vissza állítani.
Eddig csak azt próbálták, hogy kiszedték az akkut és újraindították a telefont, de nem oldotta meg a gondot.Köszi előre is.!
-
törölt tag
Tárgytalan, mert a Link2SD csak belökte, majd közölte, hogy nincs root. Viszont a tegnapi videóm óta, kb csaka Cerberus-t nem engedi áthelyezni SD kártyára, még a Switkey-t, a Swype-ot és a Norton M. Security-t is engedi
-
törölt tag
Megcsináltam én is, és ahogyan szoktam, dokumentáltam, Youtube-on megtekinthető a videó
LG LEON H340 4G/LTE - Use SD Card As Internal Storage Android Marshmallow 6.0 - Youtube
-
bogdanfy
csendes tag
válasz
sto1911 #1302 üzenetére
sto1911 társunknak külön köszönet, mert a megoldás kulcsára és eszközeire ő hívta fel a figyelmemet.
Ezt a linket az "adoptable storage" -ről szintén nála leltem meg, ahol a hozzászólásokban a felmerülő problémákról és azok kiküszöböléséről is sokat lehet olvasni. Ajánlom figyelmetekbe, ha az SD kártyát belső tárhelyként szeretnétek használni. -
bogdanfy
csendes tag
válasz
bogdanfy #1312 üzenetére
Végül is a "mixed" particionálás nyerő volt abban is, hogy nem lett közben timeout. Így most van a 8GB-os SD-ból kb 2 GB pluszom a Belsőhöz, a maradék 6 meg a hagyományos. Érdekes, hogy két SD-t is mutat, egyik a Belsőhöz kapcsoltan, a másik pedig a "hagyományos" hordozható. Hát szétvágni nem fogom őket
Köszönöm mindenkinek a segítséget. (bár még lehetnek meglepetések az app-oknál ... ) -
bogdanfy
csendes tag
"nagy szellemek" találkozása ... pont ezen gondolkodtam, hogy a "mixed" jobb lenne. Nekem azonban egyelőre "timeout" problémáim vannak. Amíg ezen nem tudok túljutni, addig marad a "private". Íme:
"242. Error: java.lang.IllegalStateException: java.util.concurrent.TimeoutException: Thread Binder_B gave up waiting for partitionPrivate after 180000ms"
Tudtok valami megoldást, hogy ne legyen timeout? -
KunZi
csendes tag
Én megcsináltam az adoptable storage beállítást csak nem private-re állítottam az egész SD kártyát, mert úgy nem lehet rá kívülről (pl. PC) adatot tenni, hanem mixed-re itt meg lehet adni, hogy hány %-ot használjon külső kártyának, a maradék pedig a belső tárhelyhez adódik. Ezután elérhetővé válik olyan lehetőség a tárhely menüben, hogy az összes adatot egy lépésben át tudja mozgatni a telefon tárhelyéről az SD kártya belső tárhelyként használt partíciójára, ez nálam 255 Mb nyereséget jelentett a telefon tárhelyből. Valamint bizonyos appokat enged mind a két SD kártya partícióra tenni, másokat meg csak az egyikre, arre még nem jöttem rá, hogy ezt mi befolyásolja. A rendszer appokat továbbra sem engedi semelyik SD partícióra sem tenni (pl.: Chrome, Drive, stb.)
-
bogdanfy
csendes tag
válasz
sto1911 #1307 üzenetére
Köszi a választ. Esetemben már 6.x. Csak amiket betettem két linket itt azok miatt bizonytalanodtam el.
-
-
bogdanfy
csendes tag
válasz
sto1911 #1302 üzenetére
Még mielőtt belekezdenék, lenne egy kérdésem. Mintha azt olvastam volna, hogy, ha az SD kártyát "Internal"-nak formázom, ill. használom, akkor a rendszer mindent átpakol az SD-re.
Nekem 8 Gb internal és 8 GB SD-m van. Mi érnék én el ezzel a megoldással? Vagy hülye a kérdés?
Másképp is felteszem ezt a kérdést:
Létezik az SD kártya belső tárhelyként való használatának KÉT MÓDJA?
1. a Belső tárhely "KIVÁLTÁSAKÉNT"
2. a belső tárhely KITERJESZÉSEKÉNT ?
Ha igen, akkor mindkettő megoldható root jog nélkül, vagy csak az 1. -es változat? -
bogdanfy
csendes tag
válasz
bogdanfy #1301 üzenetére
Találtam egy-két elég kimerítő blogot a Marshmallow (6.0) új adottságairól. Az itt alább belinkelt két oldal egymás folytatása. Sok szó esik az SD kártya formázásáról is, annak előnyeiről, hátrányairól. Hátha hasznát veszitek.
Guidelines for Marshmallow users - formatting options for external SD cards - Part 1
ill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG az idei évet nem csak a G Flex 2-vel, hanem többek között négy új középkategóriás készülékkel kezdte, ennek az egyik középső tagja a Leon 4G LTE.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest