- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Szerintem igencsak hivatalosan van jelen a Nexus 7 a boltok polcain. És az ára is rendben van.. sajnos.
A Nexus 10 is hiába 400$ az USA-ban, ha a németek már 400€-ért kapják, hivatalosan. Persze, ha valaki tud hozatni USA-ból, egy kis felárért cserébe.. szólhatna nekem is.
Egy "ócsó" tab sem lassul, fagy gyakrabban mint a "drága" társai..Persze nem Allwinneres csodát kell venni, hanem a jobb kétmagos fajtákat.. and the problem is solved.
-
Ricardo
titán
válasz
zombinyul #12 üzenetére
Szerintem semmi gond azzal, hogy a gyerek elvan ilyenekkel. A gyerektűrő táblagép viszont baromság. Ha nem lehet elmagyarázni, hogy erre vigyázunk, nem dobáljuk, ne csapkodjuk, akkor az a gyerek valóban ne használja.Szerintem az rossz irány az ilyen tablet. Dobálja? Akkor vegyünk olyat ami bírja. Szerintem ösztönzőbb a számára ha szeretne vele játszani, én meg nem adom oda, csak akkor, ha tud rá vigyázni. Ezzel ő is ösztönözve lesz arra, hogy ne romboljon, különben megvonom tőle.
Normálisan miért ne játszhatna rajta? Hidd el sokat tanul belőle, nem beszélve arról, hogy időben sajátítja el a dolgokat, akkor nem lesz hátrányban.
A lányom rendszeresen játszik a telefonommal, és egyszer nem volt baj vele. Még akkor is szól, ha valami olyat nyom meg ami nem megszokott. "Apa kiírt valamit"
Emellett rengeteget rajzol, épít, kirakózik.... stb.Ezzel az erővel egy óvodás gyerek miért tanul angolul? Még az anyanyelvén sem beszél teljesen tisztán.
-
zombinyul
addikt
Hatalmas baromsag... Egy ovodas maradjon a papir, meg a ceruza mellett. Elhiszem hogy fejlodik a technika, de ne szalljunk mar ennyire el...
-
leslie_smith
aktív tag
Az ára borsos.Inkább egy olcsó China tab és kész.
-
Probber
őstag
-
szilagyiv
senior tag
Nem tehetem meg, hogy "ócsó" tabletet veszek, mert a gyereknek nincs toleranciája arra, ha a készülék alkalmatlansága miatt nem az történik, aminek kéne - belassul, nem reagál..stb.
Legalábbis az én gyeremekemnek nincsGondolom a Nexus 7 a Médiában (meg mindenhol máshol) szürke import eredményeként van, mert a Gugli azt írja, hogy nálunk még nem elérhető. De az meg amúgy is bosszató, ha 2x annyiért adják, mint ámérikában - oké, vám+áfa+kutyaf*** (*=üle), de ne legyen már 80k!!
-
Lacci77
tag
Én Concorde One-t gondoltam gyereknek. Ennek az árából majdnem kijön 3 db.
-
szilagyiv
senior tag
Igény lenne rá, ha a megvalósítás sikerülne normálisra - nem egy gagyi műanyag raktári hulladék.
Éppen most szeretnék a családnak venni egy táblát - kisgyerekek is használnák - a Nexusok nagyon szimpatikusak, de jó lenne tudni mikor lesz hivatalos forgalmazásuk itthon. -
ragweed
csendes tag
...és kakaóálló is vajon?
-
Zirowe
nagyúr
Gyerek pna vajon mikor lesz?
-
HawerKing
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kifejezetten óvodáskorú gyerekeknek szánt táblagépet mutatott be az LG Dél-Koreában.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Politika
- TP-LINK WDR3600 router
- Autós topik
- Linux haladóknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest