Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogi01
aktív tag
Szeretném vissza állítani a telefont gyári állapotára!
Jelenleg Optimus G3 ROM van rajta.
D80220b volt az gyári verzió száma.
Ez valami T-mobileos ROM lehet mert a boot animáció azt mutatta.Tehetek rá más D802-re való sw-t is?
"DroiDMester" frissítésével is meg tudom csinálni az SW cserét?
KDZ-vel nincsenek jó tapasztalataim... :/
Köszönöm a segítséget!
-
dogi01
aktív tag
Honnan tudom letölteni a Stock G2 ROM-os időjárás/óra widgetet? A G3-as elég fapados...
-
dogi01
aktív tag
Sohasem működött, anno amikor nexusom volt sokat szarakodtam vele akkor sem volt jó. Most is telepítem de semmi nem történik, Universal ADB drivert is próbáltam de nem akarja az igazságot. Feltelepül, de utána ki akarom listázni parancssorban, és azt írja h nincs eszköz csatlakoztatva...
-
dogi01
aktív tag
Szeretném megrootolni a G2-t hogy felrakjam rá az Optimus G3 ROM-ot... ADB-t ki akarom hagyni a dologból mert valahogy sohasem akar működni... :/ Van más megoldás root-ra 4.4-en?
-
dogi01
aktív tag
Sziasztok! Melyik a legfrisebb G3 szoftver amit rá lehet főzni a G2-re? Utána kdz-vel vissza lehet főzni gyárira ha eladásra kerül a sor?
-
dogi01
aktív tag
Hogyan tudom megnézni hogy független e a telefon?
Nincs a családban más SIM.. :/Hidden menu oké, de onnan hogyan tovább?
-
dogi01
aktív tag
Hogy lehet azt megnezni hogy függő e a telefon? GSM boltba lett vásárolva elvileg függetlenül de T-mobilos az SW rajta illetve a dobozon is van t-s matrica. Gondolom ők függetlenítik ki. Most csak T-mobilos kártyám van ezért nem tudom kipróbálni. Köszönöm.
-
dogi01
aktív tag
Helló! Az istenért sem tudom beállítani hogy kijelezze híváskor a számom. Hivásbeállításhoz belépek, tovabbi beall. Es elkezd tolteni majd kiirja h "halozati vagy SIM hiba" ilyet még nem láttam pedig volt már 4db G2-m is... van rá megololdás, esetleg a tárcsázóba egy kód amivel fel todom oldani?
-
dogi01
aktív tag
ART-ot be lehet kapcsolni valahogy? Nexus 5-öt úgy használtam és gyorsabbnak tűnt...
-
dogi01
aktív tag
Újra G2 tulaj lettem, LTE hogyan van ezekben? Halózatválasztásnál nem látom csak a WCDMA-t.
Be tudom állítani vagy csak másik SW-vel? -
dogi01
aktív tag
Na megvan a G2. Nagyon tetszik a koppintásos feloldás, és a kijelző is isten, de kicsit lassucska néha... :/ nincs még belakva de az optimus g után lassabbnak érzem valamiért. Olvastam h le kell tiltani valamit és jobb lesz.... Bár már mindent letiltottam amit lehet. kövezzetek meg érte de tényleg jobbra számítottam.... Ha fut 3 app akkor azért ne érezzem már meg köszönöm!
-
dogi01
aktív tag
Tetszetős de várjuk meg a Nexus 5 öt
Helyesbítsétek a benchmark-ban a Samsunk szót Samsungra. Ha van nem valami új típus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest