-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Srácok milyen a MIUI v6 a G2-n? Milyen ismert hibái vannak?
-
-
haypro
senior tag
Srácok, tudnátok segíteni?
Felraktam, pontosabban felrakattam haverral a CM12-t az LG G2-esemre. (Én nem értek hozzá) Minden szuper, iszonyatosan gyors, reszponzív és felesleges sallangmentes, imádom tényleg.
Egy baj van vele, mégpedig hogy miután lezárom a kijelzőt magától bekapcsol 10-ből legalább 9-szer. Minden nap frissítem a legújabb NIGHTLY-ra, de ez nem javít rajta. Mit lehet ennek csinálni? -
haypro
senior tag
válasz
Cingáriusz #56849 üzenetére
Miért nem használsz mondjuk SwiftKey-t? Százszor jobb mint a gyári.
-
haypro
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen romot rakjak a G2-es telomra? A gyári nem jön be és multitasking-ban sem a legjobb... Melyik a "legjobb" rom rá? Én Cm-re gondoltam, az S3-amon az volt, csak akkor még azt nem tudom hogy 11 vagy 12-es verziójú legyen...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- PR-Telecom
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged