-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Megpróbáltam, de nem sikerül, azt írja a telefon nincs csatlakoztatva, és nem fut végig.
Mindez LG Flash tool-al volt.
Tegnap kaptam segítséget, a következők történtek:
- LG drivers pipa
- ADB pipa
- Telefon TWRP recovery-be bevisz, akkor a PC felismeri az eszközt, települ mint D802, és megjön vagy 20db drive, mind formázatlan.
- Innen sehova tovább, mert EVVANMa gondoltam akkor rakok rá download módban gyári romot, az meg nem megy fel, azért amivel kezdtem a leírást. Download módban nem látszik a telefon ADB és flash tool alatt se.
Vki azt mondta, hogy EMMC kuka. Ezt hogy lehet tutira venni?
Köszi
-
Hipnotic
tag
Nekem G4-en már egyszer cserélték képernyő beégés végett és jelenleg is az végett van szervízben. Nem pár perces a beégés, hanem egész nap észlelhető. Reggelre halványodik vagy olykor el tűnik , de kb fél vagy egy óra használat után ismét jelentkezik, ha már egyszer előjött. Ugyan ez G5-ön. G6-ot egy hónapig használtam, ott is már kezdett az Always on display beégni minimálisan, gyors ki is kapcsoltam azt a funkciót.
-
Egyelőre kaptam egy Z3 compactot amíg nincs más, még le kell vágatnom a SIM-et aztán lesz időm utódot keresni, lesznek még idén megjelenések, mehetnek még lejjebb az árak.
Meglepően jó kis telefon ez, egyel erősebb SOC mint a G2, de csak HD, úgyhogy gyorsabbnak kell lennie.
Én most tudtam megy hogy az Amoled kijelzős telefonokon, legalábbis pl az S7-en lejjebb lehet venni a felbontást 2560-ról 1920-ra vagy 1280-ra, azért az sokat gyorsít rajta ha kell. -
nyikszi
őstag
Köszi. Az 1.3 nem ment egyáltalán. Most az 1.2-t próbálom harmadjára, de ott áll, hogy "Don't unplug..." és innen elsőre vártam 1 órát, aztán 2 percet, most meg már 10 perce várok, semmi. A 0-ról nem mozdul
A fene se érti, mi ezen olyan bonyolult, csak találnám meg a régi root scriptet.
-
nyikszi
őstag
Ez a rootscript és autorec hol tölthető le? Az összefoglalóban található rootoláshoz szükséges dolgok 429-es hibát adnak, már napok óta. Csak OTA-n frissült a telefon és le szeretném menteni róla a játék állásokat, meg egy-két másik dolgot, amihez kell a root. Szóval olyan kellene, amitől még megmaradnak a telefonon a dolgok. 5.0.2-es független a telefon.
-
pityaa23
senior tag
És mi a vélemény erről a Viper-ről? Csak mert nekem a gyári romon lévő audió lejátszó teljesen megfelelt úgysem szoktam az eq-val szarakodni, meg semmi xtra basszus ilyenek, sőt amikor feltettem a powerampot csalódás volt, nem volt olyan tiszta, meg életteli a zene, holott mindenki el van ájulva tőle a play áruházban.
-
Indiant
addikt
...ui.: attól ,h. valami magasabb verziószámú még lehet rosszabb mint az elődei. Pl. ez az androidra is igaz. A 4.2 óta csak butítják.
-
Stonerice
őstag
Ha valaki még keresné az LG G2 stock kamera app -ot 7.1.1 Nougat ra, arra az esetre egy link:
LG Camera-MM-NG 480 dpi
LG G2 by Valeriano féle
Köszönöm. hamar ki is próbálom. -
-
reap3r
aktív tag
Aki custom romolgat, azoknak a 90%-a nem foglalkozik a rádióval. Mindenki streameli a zenét meg lekalózkodja, megveszi, letölti... Sajnos a rádió a tévézéssel egyenesen megy lefelé a népszerűségi listán. Emiatt a nagy FM hiány, na meg nem egyszerű dolog ám minden egyes telefonba ezt behackelni...
-
vacs
veterán
LG G2 Autorec-et nem tudom play-ből letölteni, mert azt írja, hogy magyarból érhető el, de megoldottam, leszedtem innét.
A blastagator's TWRP Version 3.0.2-1, pedig innét szedjem le a D802-t?
És ezt twrp-ből telepítsem?tirszin melyik a legegyszerűbb root?
-
goblin1983
tag
Defy+ volt nekem is az előd. Én is azt hittem, hogy a defy elpusztíthatatlan, de női kézben hamar megcáfolta magát ez a felvetés. Az asszony a saját kijelzőjét pókhálósra törte, elejtette. Javítani nem sok értelme lett volna. Megkapta a defyt arra a pár napra amíg veszünk másikat. 3 nap múlva a defy szintén pókhálós lett, állítólag 50 centiről. Nálam 2 év alatt elég sokat kapott a telefon, neki 3 nap elég volt.
Egyébként még mindig húzza az igát, mint hotspot. -
Zsolto
őstag
Gratula a telóhoz. Nem akarok ünneprontó lenni, de muszáj megkérdeznem, hogy miért "alapvetőek" azok a dolgok, amiket felsoroltál. Lám, egyből megjelentek a problémák...
Nekem két éves a telóm, 4.4.2 van rajta, hibátlanul működik, és csak ámulva olvasom itt, hogy az amúgy sem rossz rendszer "megjavítása" örvén itt micsoda problémákat generáltok magatoknak. Oké, van, akinek ez hobbi, de a legtöbben csak délibábot kergettek.
Egyebekben minden kedves márka- és topictársnak BÚÉK!
, kívánom, hogy mindannyian találjunk rá a G2 megnyugtató és megfizethető utódjára
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged