Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- Dell notebook topic
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
válasz
Quqesz #50240 üzenetére
Az enyémen biztosra tudom mondani, hogy lyuk volt a kamera előtt a védőrétegen, mert a korábban itt és a neten látott fotók miatt 2 napig le se mertem venni a védőréteget róla, mondom ez így is szép képeket csinál, majd lejön...
Erre 2 nap után mikor vizsgáltam, az ujjammal éreztem, hogy középen mintha beljebb lenne. Na mondom... ez szép.Lehúztam róla és gyönyörűen a kamera méreteihez ki van vágva a közepe.
A kapargatást arra értettem, amikor már fogkrémmel, polírozó krémmel állnak neki leszedni a karcos/kopott réteget. (ami mindenki lencséjén rajta van, még a tiéden is
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- PHP programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest