Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
válasz
Mastershifu #55377 üzenetére
Az árazások egyre jobban kezdenek elszállni.
Régen még az iPhone volt a "drága" a 110 ezres árával, ma melyik gyártó adja ki az új készülékét 160 alatt? (sőt hamarosan 200 lesz az alsó határ)
Ha jó telefont akar venni az ember akkor meg kell várni, hogy megjelenjen a következő széria. -
Monyos
aktív tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #54968 üzenetére
G2 alapjáraton is olyan jól össze van rakva, hogy csak a vetélytársak hibáiról lehet beszélgetni, vagy valakinek kell néha egy jó tok.
-
Monyos
aktív tag
válasz
kicsiultra #51343 üzenetére
Lelógni nem fog + talán a szélei is rendesen illeszkednének.
-
Monyos
aktív tag
-
Monyos
aktív tag
Most hogy tettétek fel a a G2-vel készült videókat, gondoltam én is csinálok párat, de mikor visszanéztem az eredményeket, minden videón egy nagyon idegesítő, hangos ciripelést/sípolást hallani.
Ez másnál is előfordult már? Szoftveres gond lehet?
Később teszek fel egy videót a jelenségről. -
Monyos
aktív tag
válasz
Fredy02 #51088 üzenetére
Amit linkeltél tényleg jónak tűnik, ráadásul a Nillkin 9H árának feléért. Bár a leírást olvasva oda is van írva a különbség:
Nillkin vs "linkelt"
0.3 mm vs 0.4mm
9H vs 8H-9H közöttHa a Nillkin széle eláll, ez meg tuti akkor belefér.
De én még mindig azok táborát erősítem akik a telefon kijelzőjére gyanakodnak. -
Monyos
aktív tag
Esetleg volt már olyan akinek elállt a fólia széle, majd a következő fólia már tökéletesen passzolt?
Mert így már egyértelműen a fólia lenne a ludas, de ha valakinek MINDEN Nillkin 9H eláll akkor nem a fólia lesz a hibás.
Én is szeretnék beruházni egyre, de ez így eléggé elszomorító.
Esetleg a "gagyibb", nem Nillkin üvegfóliákról van tapasztalat? Van olyan akinek az is eláll? -
Monyos
aktív tag
Korábban felmerült az esti fotózás minősége.
Csináltam pár éjszakai képet a telóval.
A sörös képeknél próbáltam a fókuszponttal játszani egy kicsit, szerintem a távoli elég fényes, világító dolgok is jól kivehetők.
KÉPEK (eredeti méretben nézzétek a képeket, a Dropbox ront a minőségen a csilláros képen látszik a legjobban.)Ami tényleg igaz, hogy a képekbe belenagyítva már nagyon kijönnek a gyenge pontok, de ha az összhatást nézzük szerintem nem rossz.
Barátnőm Xiaomi Mi2 S -ével is készültek ugyan ilyen képek később felkerülnek azok is és össze lehet hasonlítani a két kameramodult.
-
Monyos
aktív tag
Tőlem csak az LG garancialevelet kérték semmi mást.
Semmi más nem kell, elég a zsebedből előkapni a telót + hozzá az LG garanciapapírt. -
Monyos
aktív tag
válasz
stefi68 #50433 üzenetére
A sárgulást azonnal kiszúrod: max fényerő + fehér háttér
GPS Status progival 3-4 mp alatt talál bepozicionál nekem, ez a topic átlag szerint a megfelelő.Magyarul ezekből a hibákból mindent ki tudsz deríteni vásárlás előtt, de ha vásárlás után jön ki, akkor LG javítja/cseréli, személyes véleményem, hogy a központi szerviz felhasználóbarát és tudják is, hogy mit csinálnak, nem kukacoskodnak.
-
Monyos
aktív tag
3. kép nem G2 , bocsi
Egyébként előző telómnál is előfordult a topicban olyan akinek besárgult, de neki elkezdett növekedni is.
+ már több márkánál előfordult ez, úgyhogy nem mondható LG betegségnek.
(az persze más kérdés, hogy G2-nél kicsit nagyobb az előfordulások száma valamiért)
-
Monyos
aktív tag
válasz
firemanus82 #50363 üzenetére
Én a kamerával kapcsolatban azt vettem most észre, hogy csúnyább az "élőkép", mint az elkészített/elmentett fotó.
Vagy csak a szemem bohóckodik??
Másoknál meg pont fordítva van...(#50362) batai15
Lehet ez a titka?! A többiek lábbal próbálták. -
Monyos
aktív tag
Eddig mindenki Nillkin üveggel próbálkozott?
Mert akkor azok tutira nem jók, de van ebből az üvegből is több száz fajta.
Én is szeretnék rá, de amíg nincs meg a megoldás maradok a fóliánál.Szerk.:
Akinek tökéletesen rásimul tudna adni linket ahhoz a típushoz? -
Monyos
aktív tag
válasz
miquci #50282 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, de az előző telómon (Xiaomi Mi2) ugyan ez megfigyelhető volt.
Ez nem a teló hibája, szerintem az Androidnak kell idő mire felfogja.De ha megfigyeled akkor látszik, hogy csak "deep sleep" ből kel fel nehezen, ha nem rég tetted le, akkor azonnal éled.
-
Monyos
aktív tag
válasz
Quqesz #50240 üzenetére
Az enyémen biztosra tudom mondani, hogy lyuk volt a kamera előtt a védőrétegen, mert a korábban itt és a neten látott fotók miatt 2 napig le se mertem venni a védőréteget róla, mondom ez így is szép képeket csinál, majd lejön...
Erre 2 nap után mikor vizsgáltam, az ujjammal éreztem, hogy középen mintha beljebb lenne. Na mondom... ez szép.Lehúztam róla és gyönyörűen a kamera méreteihez ki van vágva a közepe.
A kapargatást arra értettem, amikor már fogkrémmel, polírozó krémmel állnak neki leszedni a karcos/kopott réteget. (ami mindenki lencséjén rajta van, még a tiéden is
)
-
Monyos
aktív tag
válasz
Quqesz #50235 üzenetére
Egyébként ha ugyan arra gondolunk, az a fólia középen ki volt vágva. Tehát teljesen mindegy, hogy fent van-e.
Most húztam le épp egy zsír új telóról a lencse védő réteget, de mikor rajta volt észrevettem, hogy a lencsének kivan vágva körbe, úgyhogy az csak pont azt a felületet védi, aminek aztán tényleg tökmind1 a kamera szempontjából.Vagy esetleg a védőréteg alatt lenne még egy védőréteg??
Szerk. :
Nekem úgy tűnik, hogy az alatt a védőréteg alatt amit egy kék kiálló résznél fogva lehetett lehúzni, már csak az antireflektív lilás réteg maradt, amit ugye egy idő után mindenki kapargat. -
Monyos
aktív tag
Korábban írtam, hogy nem vagyok megelégedve a képek minőségével, pedig nagyon sokan dicsérik a telefon kameráját.
Csináltam pár teszt képet : [link]
Nézzetek rá légyszi, hogy csak én tettem-e túl magasra a lécet vagy tényleg átlagon aluli a képek minősége.
A tesztképeken látszik, hogy olyan ködös, foltos a kép, semmi "ereje", mintha a beszűrődő fény túl sok lenne neki és minden világít felhő szerűen, pedig megálltam, fókuszáltam és úgy csináltam a képeket.Nálam is "kopott" a kijelző mögötti lencse, de mielőtt bármit teszek inkább kérdezek.
-
Monyos
aktív tag
A kamerára visszatérve, valaki próbálkozott már az LG-nél, hogy mit mondanak a lencse karcolódására/kopására garanciában?
Ha már egyszer ekkora hírverést csináltak, hogy zafír üveg és ez ultra tisztaságú, ultra karcálló...
És ha én pont azért vettem ilyen telefont, mert karcálló a lencse üvege? -
Monyos
aktív tag
Eddig ez a legszemléletesebb amit találtam:
[link]
Before/After képek elég meggyőzőek.Egyébként ez a jelenség a HTC One M8 -nál is jelen van, csak sokkal durvább mértékben, google keresés nagyon sok panaszt dob.
-
-
Monyos
aktív tag
szia!
Mennyivel lett jobb a helyzet így a kamera film bevonata nélkül?
Olvastam xda-n jót is, rosszat is ezzel a megoldással kapcsolatban.
Az enyém még garanciás, ezért szétszedni még nem akarom (új kamera lencse + gombok kombó még várhat). Viszont, ha ez a film réteg leszedés tényleg megváltó hatással bír akkor én is alkalmazni fogom.Esetleg valami hátrányát tapasztaltál már?
-
Monyos
aktív tag
válasz
exelsior1 #49307 üzenetére
Igazad van, most én is gyorsan lőttem egy képet a jegyzeteimről és így teljesen jó lett. Makróban tényleg hibátlan.
Na akkor holnap útközben lövök még pár tesztképet normális fényviszonyokkal. Van még remény!A második pontra van valami praktikus megoldás? Nem szeretnék egy "zseblámpa" alkalmazást külön letölteni.
Eddig minden telón buhera nélkül fent volt az értesítési sávon a "zseblámpa ki/be kapcsoló".(#49311) Quqesz:
Használtan vettem a telót (jó áron sikerült hozzájutni).
És most hogy mondod, az optika üvege mintha kopott lenne és van rajta jópár mikro karc amiket csak egy adott szögből látni...
Makró képnél hibátlan, nem befolyásolja. Úgy tűéles a kép. -
Monyos
aktív tag
sziasztok!
Pár napja én is G2 tulaj lettem. (LG gyári garis) ROM: D80220H
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal, kivéve a kamerát. Még egy jól sikerült képet sem sikerült lőnöm vele, mindegyik valahogy olyan "ködös", zavaros kép lett. Az előző telefonom egy Mi2 volt, kicsit fájó, hogy a régi masinával sokkal jobb képeket lehetett lőni. Ahogy olvasgattam, korábban is sokan írták már ezt itt a topicban.
Kicsit utána nézve láttam, hogy már készült "Camera MOD" xda-n. (bár a link törölve lett...) Ezt érdemes lenne feltenni? Vagy csak ezért nem érdemes rootolni a telót? (Még nem érzem hiányát a rootnak)
Bár nagyon kacsingatok a CloudyG3 felé...
Esetleg az abban lévő kamera mod segít a helyzeten? (a 4K videófelvételen kívül)Ja és még 1 dolog:
Alapból nincs a "gyorskapcsolók" között LED/LÁMPA?
Amit találtam az egy maki home screen-re kirakható widget, ami 3 állású: BE, SOS , KI. -
Monyos
aktív tag
üdv!
Tervezem egy G2 vételét, egyedül ez a sárgulás riaszt egy kicsit tőle. Főleg ezért, valamint az árazás miatt is a használtak felé kacsingatok. Olvasgatva itt a topicot, más fórumokat az jött le, hogy a legtöbb ami besárgult az fél éven belül tette. + mindenképp még gyári garisat keresek, hogy később se legyen belőle para.
Van olyan dolog amire nagyon oda kell figyelni vásárlásnál a szériahibákon kívül (ne recsegjen a hátulja + a kijelző ne legyen foltos)??
Olvastam valamit itt korábban a régiókódokról, amivel ki lehet szúrni ha külföldről származó telefonról van szó. (gsm import) Ha jól emlékszem "6HU" ami a magyar független??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Háztartási gépek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest