-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jilian #17214 üzenetére
Feltettem az általad említett MoKee romot, de mire bekonfigoltam a rendszert, elegem is lett belőle. A chrome 3-szor fagyott széjjel sima böngészéskor, valamint többször összeakadt a nova-val (ok, ez kivédhető, ha az ember nem akar más launchert), de ami a bosszantó, hogy el-elfelejtette a beállításaim, vagy épp visszakapcsolta csak úgy, amit én kikapcsoltam (pl. érintésre rezgés, stb. Ettől még persze lehet jó, és biztosan az sem okos ötlet,hogy egy napot adtam neki, de í]y nem érte meg nekem hagyni. Pedig elég sokmindent képes lennék már elviselni, csak 4.3 és afeletti romot használhassak (BT 4.0 miatt, ami miatt itt sírok mióta).
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged