- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
blt.62 #16472 üzenetére
Szia!
Én is HOX-t használok jelenleg, a tavasszal, vagy nyáron cserélek telefont, lejárt szerződés miatt. Most láttam, hogy márkatárs voltál és pont azt a telefont választottad, amelyikkel én is szemezek pillanatnyilag. Az lenne a kérdésem, hogy a HOX-hoz viszonyítva, milyen véleményed van az LG G2-ről, kijelző, Sens, használat és egyéb tulajdonságokra gondolok.
Ha nem megterhelő várom válaszodat
Üdv: Pista
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged