Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecs
senior tag
válasz
Danny365 #14841 üzenetére
Küldetés teljesítve a 4. pontig! Kicsit szüneteltetem a romolást, mert megittam egy sört
(#14892) SzlobiG Nekem ilyenem van. Nagyon jó minőség, igazán megéri az árát. Adnak mellé egy kijelzővédő fóliát is. Az sajnos nagyon gyűjti a lenyomatokat.
Apropó! A kijelző felülete a jobb és bal oldalon szintben van, vagy egy kicsit "lehajlik"? A fólia legszéle nem tapad rendesen rá (kb 0,5mm). -
SzlobiG
félisten
Végül rendeltem én is egy ilyen Nillkin hard covert remélem jó lesz, mer amit most használok idegesít állandóan bebujtatni.
-
ßrainiac
addikt
válasz
icecave #14883 üzenetére
Ha felraktad a novat, akkor a drawerben fent katt a widgets-re es onnan hosszan nyomvatartva huzd ki a home-ra.
A masik problemara ajanlom a notification toggles-t, azzal lehet hasonlot csinalni, mint a gyari romon. (Ha jobb oldalt - az oranal - huzod le a notif. bart, akkor a csempes nezet jon be, ha attol balra, akkor pedig a sima notif. bar. A notification toggles itt fog megjelenni)
-
Autley
csendes tag
válasz
Autley #14859 üzenetére
Hali! Még egyszer köszi mindenkinek a segítséget!
KDZ-s újratelepítéssel sikerült helyre állítani a telót. Nem kicsit megkönnyebbültem. Van valakinek ötlete mitől szállt el a rendszer?Mindenesetre szép jó estét és további kellemes hétvégét Mindenkinek, kiemelten a G2 tulajoknak!!!
-
Közben feltettem a parandroid romot, szép, meg jó, csak épp semmit nem találok benne, nagyon más, mint az LG-s skin
BT 4.0 remekül megy, de az appok, amiknek kell, 3-ból egy tudja is használni a pulzusmérő övet, szóval ez elég rossz arány
runtastic volna fontos, de nem látja.
Viszont a rendszer maga nem rossz, de több dolgot nem tudom hogy kellene megoldani: pl. nemtudok kitenni a lockscreenre widgetet, vagy ikont (nem tudom,hogy kell, már ha alapból lehet egyáltalán, vagy kell hozzá valami program?), illetve, hogy a notif. centerben bazinagyok a gyorskapcsoló ikonok, azokat nem lehet egy sorba tenni/méretezni/kikapcsolni,hogy ne látsszon, amit nem sűrűn használok?
-
atti1848
senior tag
Ez engem is érdekelne,hogy hogyan tudnék hangerőt növelni Root meg minden más garivesztéssel járó dolog nélkül.
A root-al nekem nincs gondom, csak még használni akarom gyári állapotban még egy darabig, majd az után jöhet root, meg minden más.
Az LG 2X-men a DSP nagyon megtudta dobni a hangerőt, remélem erre is van valami.
-
bazsika89
tag
válasz
torrente777_ #14869 üzenetére
Akkor nálam nem stimmel valami. Érdekes.
-
szebev
senior tag
Szerintetek be merjem vallalni ezt? Olcso es en angliaban elek ,ugyhogy a szallitasert sem kellene fizetnem .
-
-
válasz
torrente777_ #14866 üzenetére
De nem is stock ROM-on vagy ugye? Engem kifejezetten csak a stock ROM-osak érdekelnek.
Egyelőre úgy néz ki, hogy egy csúcsmobilon játszhatatlanná vált az egyik csúcs játék gyári rendszeren.
Ez picit azért gáz. Hivatalos 4.4 meg azért messze van innen még. -
-
bazsika89
tag
válasz
torrente777_ #14866 üzenetére
Eddig el lehet jutni, de ha rányomsz, hogy telepítés máris bejön a "hiba", legalábbis nekem.
-
Kérnék mindenkit, akinek fel van telepítve a stock rendszerére az Asphalt 8, próbálja már meg elindítani és megnézni mi történik!
Nekem (, plusz ahogy olvasom itt a topikban rajtam kívül még legalább 1 embernek) olyan van, hogy még főmenübe érve se, már egyből felkínál egy kötelező frissítési lehetőséget, amit okézva tovább irányít a Play-re, ahol pofámba vágja, hogy "Nem kompatibilis eszköz" és így ugye nem is enged telepíteni semmit.
Azt furcsállom, hogy neten rákeresve a hibajelenségre, semmi hasonló panaszt nem találok senkitől se, mintha nem minden stock G2-n jelentkezne ez a gond.
-
lordnagy
csendes tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy Magyarországon hol tudok venni ilyen Nillkin ultravékony tokot:
http://www.amazon.de/gp/product/B00FF0T0PG/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computersEzt az egyet találtam, de a cégnél egy cseppet érdekes a moldovai cím - magyar telefonszám stb.:
http://kub.hu/2247 -
apaszka
veterán
LG / SAMSUNG egy helyen javítják! Ugyan olyan korrektek,mert egy ember végzi!
Hogy nem jön házhoz? Annyi legyen! De tudod miért van szerviz kocsi? Mert olcsóbb ezt fenn tartani,mint szervizeket építeni! Marha sok gond van a Samukkal,és másképp nem győznék!
Az S szériára értettem mert azt ismerem/tudom mit beszélek.Note jobb ,de drágább is az átlag user-nek.
Azt nem is ismerem,bár van pár a környezetemben.
De azok jók,és kevés a baj velük!Na de ne offoljuk ennyit!
(#14857) szabyka95
Rántsd fel,és nyilatkozz pár nap után légyszi!
-
szabyka95
őstag
jonak nez ki ez a kernel
-
jilian
addikt
-
jilian
addikt
én már annyira szíjjel moddoltam a telefont, hogy azt sem tudom már mit mivel kéne állítanom
Nekem kurv@r@ kurv@ jól működik a minden:
- kicsi a nav & status bar,, átlátszó is bármit rakok háttérnek
- nekem a telefon brutál hangerőn szól, szó szerint pár perc után sajog a fejem (BD DT 770 Pro LE)
- a képeim is kurv@ jól sikerülnekés ezért nem is értek sok emberkét itt, mindenre adott a lehetőség.
-
apaszka
veterán
Igen.
Az előző telefon típusomból van itthon kettő még .
S3 ak. Azok is kihasználták a jó szervizhálózatot. Mint a többi ,nagyrészt viszik is ,vagy is hívják is a szervizt a házhoz! Hiába kell nekik.Töltő/kábel mindé meghal hamar,a kijelző egyiké beégett,másik ledobta a bevonatot ,és elrepedt a keret csak úgy,aztán alaplap spontán meghalt 2 hetesen..... Tudták ,mert széria hiba volt,így cserélték mindenét.
-
noxon
őstag
Senkit nem zavar ez amit leirtam csak engem?
-
zola-
őstag
-
Sragi
őstag
válasz
Mantin #14842 üzenetére
Azért ha jó helyen rendeled akkor nem fenyeget a veszély.De egyre inkább úgy vélem,hogy jól tettem,hogy szolgáltatónál vásároltam.A gyári garancia az gyári.Leginkább ez a veszélyes,meg egyéb dolgok amiről azok tudnak mesélni akiknek ilyen tapasztalataik vannak.De sokan vettek GSM boltban és elégedettek.Itt a fórumon sokszor elhangzott már pár megbízható GSM bolt neve ha jól emlékszem.
-
Danny365
őstag
Nincs mit! Viszont másra szerintem ne használd a Flashify-t, elvileg lehet vele mindenfélét flashelni, de én valahogy nem bizok benne (pl. kernelt akartam visszaállitani, az nem nagyon ment jól), recovery visszaállitáshoz viszont tényleg jó.
Nekem ilyen menetrendem volt:
1. rootolás
2. Flashify - backup a recovery-ről
3. TWRP telepités
4. Teljes backup
5. ami jól esik -
Sragi
őstag
válasz
Mantin #14836 üzenetére
Akkor van egy rossz hírem,gyári garisat nem találsz.Ahol van ott 170k a telefon ami vicc.Telenor meg kb 10db rendelt összesen,mert már karácsonykor is hajtóvadászat volt a Telenor üzletekben érte.Itt is sokan mesélték.
Telenornál nincs valami lista amire fel lehet iratkozni vagy készlet értesítő? -
-
Mantin
aktív tag
Hali!
Telenornál hiány van belőle ezért érdekelne.
[ujgsm LG G2]
Erről a boltról tapasztalat esetleg?
A garancia hogy alakul a 2 variációban?
Vajon ezt is Kínából szerzik be? -
fecs
senior tag
Sziasztok!
G2 tulaj lettem.
Most szeretném személyre szabni.
Root jog mindenképpen kell. Néhány felesleges programot le akarok szedni. Illetve EFS mentést, illetve majd teljes backupot is akarok csinálni romolás előtt.
És akkor a kérdések:
Root-olást még mindig az összefoglalóban lévő módon érdemes végezni?
TWRP vagy CWM a megfelelő a mentésekhez? -
noxon
őstag
Ez valami bug vagy direkt ilyen ( akkor meg mi értelme ) hogy, ha kiteszek valami hátteret akkor nem telejsen átlátszó a statusbar a gyári háttérrel meg igen?
nem értem a logikáját
-
azul
csendes tag
válasz
dave_gahan #14821 üzenetére
Te használod a megát? Én most kipróbáltam, nekem <100mb file size limitet ír ki. És ha jól tudom, nincs hozzá pc kliens, csak böngészős felület.
-
migabi24
nagyúr
válasz
SirAndrewG #14817 üzenetére
Szia, szegeden az oskola utcába tellmann bt van fólia is, és 500ft-ért úgy felrakják, hogy nem veszed észre, hogy rajta van
-
SirAndrewG
csendes tag
Sziasztok!
LG 2 telefonra keresek kijelzőre fóliát.
Melyiket ajánljátok?
SOS sürgős lenne! Pioritás a Mo beszerzésl.
(Szerdáig Szegedre kellene érnie)
A telefon ajándékba lesz, és már fóliával együtt adnánk át.Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.:
-
azul
csendes tag
A box.com 50GB tárhelyét próbáltam én is, de sajna van egy 250mb-os file méret limit rajta. Ez azt jelenti, hogy a kb. 2 percnél hosszab videókat nem fogja szinkronizálni.
Viszont találtam egy jó lehetőséget. A Copy sync program olyan, mint a box vagy a dropbox, viszont nincs file limit. Ha valaki meghív, rögtön 20GB-ról indul, amit +2 fő meghívásával 30GB-ra lehet tágítani, ami egy 32GB-os készülék számára is elég.
Regisztrálni tudsz pl. az én meghívásomra ezen a linken. -
apaszka
veterán
Igen! Minden klappol,és hagyom is egyenlőre! Már belakva,rendesen! Most lőttem Jól fókuszál.
Aztán majd pár nap megmutatja milyen !
-
Firestormhun
senior tag
válasz
Autley #14798 üzenetére
Vissza stockra?
- Telefon kikapcs
- Hangerő gomb fel folyamatos nyomása közben bedugod usb kábelt, így a telefon elindul download módban. videó a mikéntjéről
- Indítsd Lg Mobile Support Tool-t --> További jellemzők --> Frissítési hiba kiküszöböléseÍgy elvileg IMEI alapján letölti stock T-Mobil romot és vissza is flasheli. Flash után meg kell egy factory reset, ami adat vesztéssel jár.
-
tibee77
őstag
válasz
ßrainiac #14779 üzenetére
Ilyen anyagut hasznältam anno xperia u-n es teljesen "ätalakitotta" szegeny kis telomat.
Az viszont biztos, hogy megvedte az esesektöl.
Sogi:En is ilyesmi cuccot akarok venni csak attol felek, hogy ezt a gyönyörü häzat teljesen szetcseszi.Nekem nagyon bejön a telo fogäsa, nagyon kezbe illik.Bär tenyleg tulsägosan is csuszos, felek, hogy az lesz vele mint az elözövel.
Akkor nincs mit tenni, a biztonsäg erdekeben fel kell äldozni a külalakot?Ferrari1:En is köszönöm ezt a pakkot, megkimeltel pär felesleges probälkozästol.A redalien bejött, szerintem annäl maradok.Amugy ezek nem lassitjäk be a müködest ugye?Ez a tema csupän egy hätterkep meg ikonok?
-
apaszka
veterán
Szerk:
Már látom elsőre bocs!
Az Aromás is!...... Miért nem ezt raktam fel?Amúgy jobb az,azt használod?
-
Sógi
addikt
Valaki segítsen legyen kedves!
TWRP-be lépve restore-t nyomnék és az írja ki a kiválasztott mappa visszaállítása során, hogy "E: No partitions selected for restore"!
Volt már ilyen anno galaxyn, de nem emlékszem mit kéne tennem! Valaki?
-
Van-e közöttetek olyan vállalkozó szellemű türelmes ember, aki privátban, vagy chaten, vagy akár személyesen tudna segíteni felrakni egy parandroid romot, meg elmagyarázni mit miért hogyan kell csinálni? Gyorsan tanulok, általában elég,ha egyszer elmagyarázzák/megmutatják a dolgokat, de most nem merek belevágni, 6 év iOS után kicsit elszoktam a "bütyköléstől".
Viszont így sokkal gyorsabb lenne, mint sok oldal elolvasása és sok fail próbálkozás után.
Ha van ilyen ember, kérem, jelezze privátban, esetleg azt is, hogy ingyen önzetlenül vállalja, vagy adott esetben mennyi mannáért. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest