Hirdetés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
vadászcsiga #14597 üzenetére
S2-mhoz van egy remek bolcsom, teljesen meretre van szabva es ket USB bemenete van, azaz az egyikrol tud geprol szinkronizalni, a masikrol meg tolteni akkor is, ha epp a gep nem megy. Ilyet sajnos nem talaltam G2-hoz.
-
Mantin
aktív tag
Hali!
[link]
Erről valakinek tapasztalat?
Esetleg alternatíva? -
Cathulhu
addikt
válasz
jilian #14585 üzenetére
Van egy ilyenem, nem a legjobb tok, mivel altalanos, nem G2 specifikus, igy tul nagy a lyuk, kellett kis gumitappancsokat ragasztani bele kitamasztonak, hogy ne csak az usb tartsa a telefont, de attol eltekintve azota is remek.
Illetve nem reg jott meg ez, ezt most tesztelem eppen. Ha bevalik, akkor marad tartosan.
-
VaDy
tag
válasz
coolrob #14516 üzenetére
Először is tisztázzuk én magát a hangzásvilágot, mély/magas hangokat egy szóval se szidtam, nekem csak a hangerővel van bajom. Elhiszem h gyárilag van levéve, mosolyogtam is mikor felrakom maxra kiírja, hogy "vigyázzál mert megsüketülsz!!"
Akkor megköszönném ha segítenél nekem ás ajánlanál a 10 féle-képp közül egyet amivel tudok rá egy kis hangerőt varázsolni!!! Csak annyi lenne az extra kívánságom h ne keljen se rootolni se feltörni se rárakni humbok romokat, se semmi ilyesmit csinálni, mert én ahhoz nagyon nem értek és tuti csak tönkreverném vele a telóm.
... vagy így simán a gyári szoftverre nincs mód a hangerő növelésére?!
(vagy inkább várjam meg kitkatet?)Egyébként ha lehetek még egy kicsit buta, ehhez a füles témához még annyit tennék hozzá, hogy ugyanazzal a 3 fülessel próbáltam ki mindkét készüléket és ugyanaz volt mindig a különbség, persze megint szigorúan csak a hangerőről beszélek!
-
vadászcsiga
félisten
-
szabyka95
őstag
válasz
vadászcsiga #14592 üzenetére
mi a dokkolo neve? honnan rendelted? konnyu megbuheralni ?
-
Denny007
csendes tag
válasz
horimiki72 #14583 üzenetére
Köszönöm! Már az e félig lejött, nem tudtam hogy van f is.
-
jilian
addikt
válasz
vadászcsiga #14587 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
-
pisti2216
tag
Valaki próbáltam már ezt ?? [link]
-
jilian
addikt
Tudnátok ajánlani dokkolót?
Amibe csak simán bele àllítom? -
Sragi
őstag
válasz
ForRedGlory #14581 üzenetére
Valljuk be ha nincs lag akkor sokkal jobb a felhasználói élmény.Ez pedig az egyik legfontosabb tényező szerintem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Cathulhu #14514 üzenetére
Hagyd ra. Tobbszorosen bizonyitotta hogy fogalma sincs bizonyos dolgokhoz.
Mas:
Aki meg egy eleve fejlesztes alatt allo project hatranyanak a bugot jelolo meg, az kisse vicces. Majd jogos lesz a bug kritika, ha mar a Google alaptertelmezettkent hasznalja es ugy is rossz lesz... Az ART igenis jo, de a motort polirozza es nem a bemchmarkot turbozza. Perszw verpistikek kiabalnak, hogy nem lesz gyorsabb a telefon. A gyorsasag relativ, nekem eleg, hogy az animaciok folyamatosabbak es kb 0 lag van benne... Es ezt nem csak G2 tulajkent irom, hanem Nexus 7 (2013), amin szinten erezni a kulonbseget. -
toto0569
addikt
-
Denny007
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy érdemes a telekomos v10A szoftvert lecserélni? Ha igen akkor melyikre? Magyar v10B-re vagy v10E-re?
-
Na megjött a Nillkin Frosted tokom.
Királyos, bár ha a rövidebb oldalával esik, akkor azellennemvédinkább úgy véd sokat, hogy mostmár nem csúszik a hátlap, nincs olyan érzésem, hogy bármikor kieshet a kezemből...
-
noxon
őstag
Értem, köszi a segìtségeket, megnézem amiket irtatok, thx
-
ßrainiac
addikt
-
noxon
őstag
Nem csinálok én semmit a telóval
használom rendesen mint bárki más ( netezés, csevegés ), átlagosan, nem lógok rajta minden percben, de használom sokat... Amit engedett alkalmazásoknál letiltottam, hogy ne fusson minden szar ( rootolni egyenlőre még nem akarom )
3G vagy wifin lóg mindig a teló, 4G-t hogyan tudom lekapcsolni, hogy ne keresse állandóan? -
apaszka
veterán
Ember, mid volt ellőtte?
- 3210 esed?
Amit mondasz az mér reklám!Egy S3-S4 pl fél napot bírt nálam. Ez lazán hozza a napot. Ilyen joó nem létezik sok.
Ezek ilyen telefonok.
Mondjuk , gondolom az LTE-t is engedélyezteted, holott nincs is hálózata a környéken, így keresi a cellákat feszt.....
-
oszi61
tag
-
törölt tag
Sziasztok, most, hogy nem megy mar a hisztizes meg szeretnem kerdezni, hogy milyen AKG/Sennheiser fulest javasoltok a G2-hoz amit jol meg is hajt?
-
Bubukain
senior tag
miért érdemes G2 venni és mik a hibái???????
-
Sragi
őstag
ßrainiac és W333 Köszönöm az infót
Amúgy ,ha valóban smooth lesz még jobban akkor én is várom.De defy után ez a telefon nekem annyira smooth,hogy nem venném észre a változást.
szala86 : Sajnos már én is meguntam azokat a kérdéseket,hogy miért érdemes G2 venni és mik a hibái stb.
Nagyon szépen le van írva az összefoglalóban ami te készítettél többek között(és még sok más hasznos dolog is)
-
coolrob
aktív tag
válasz
ßrainiac #14541 üzenetére
Én marhára nem értek veled egyet.. Nem tudom mit mókóltál, milyen szoftver van fent, milyen fülest használsz, milyen zenénél, de marhára nem értek egyet..
Én is teszteltem, ezt is és sok másik telefont is amiben Wolfson DAC volt. Több fülesem is van itthon,. brainwavzek, illetve most karácsonyra jött egy Superlux, és vmi qrvajól szólnak a zenék, pedig mindenevő vagyok. (minden stílus jelen van nálam rock, pop, klasszikus stb.. )
Ráadásul egy rendes fejessel kb elfelejtheted az EQ-t mert csak torzítja a hangokat, nem véletlen tesztelnek anélkül.
Halknak valóban, halk, de az az eu szabvány miatt van.. Majd Kitkat-ba csak át kell írni pár sort, és aki hangerőre vágyik megkapja..(gondolom most nem nézett utána, és olyan impedenciája van a fülesének, hogy nem hajtja meg rendesen a teló. Dehát mit lehet várni, az átlag user csak bemegy a boltba, és leakaszt egy fülest mert az Sennheiser, mint pl a kis barátunk fentebb.. Persze fogalma sincs róla hogy a Sennheiser olcsó kategóriába egy nagy xar, pont mint az S3 as telefonja ami atomlaggos a Touchwiz miatt az 1 giga rammal..
-
w333
félisten
Amúgy 4.4-ben alapból ART lesz és nem Dalvik?
Alapból Dalvik lesz ... és az ART futtatókörnyezetet a "fejlesztői beállítások" között kell majd bekapcsolni (nem véletlen hogy ott van, még nagyon Beta) ez még nagyon gyerekcipőben van, és szerintem még simán kell neki 1 év mire normálisan használható lesz és ez lesz az alapértelmezett futtatókörnyezet
-
szala86
aktív tag
válasz
ßrainiac #14541 üzenetére
Nem te voltál.
Én is ezért nem szoktam írni, mert minek még egyszer azt leírni amit már 5000-szer leírtak. És akkor megvannak sértődve ha nem válaszol nekik az ember. Na de mindegy. Bocsánat a kirohanásért, de most szakadt el a cérnám. Be is fejeztem, vissza is vonulok. -
ßrainiac
addikt
válasz
szala86 #14539 üzenetére
Egyetertek. Ezert is irok ritkan..
Sorry, ha en boritottam ki a bilit most, nem volt szandekomban ^^
coolrob: Mit javasolnal? Mert radugom ezt a fulest mindennemu EQ / bass boost nelkul es ugy szol, mintha visszamentem volna az idoben 20 evet. A meloban (ahol szinten megy a kotekedes itt is
) a benti gepre radugom az integralt hangkartyas szarra es leszakad a fejem, olyan jol szol.
Sragi: Az ART kapcsolhato, ilyenkor a telo ujraindul es ujraoptimalizal minden appot (ahogy cache torles utan pl.), onnantol mar azt a futtato kornyezetet hasznalja. Nem kell am felni tole Nexuson sem, ahogy fentebb irtam, az osszes nevesebb app kompatibilis mar vele, egy atlag felhasznalo csak annyit lat az egeszbol, hogy jobb a telefon altalanos reakcioja, "smooth" es gyorsabbak a betoltesek.
-
Sragi
őstag
MI a fenét csinálsz vele?
Le se veszed róla a mancsod?
Ott valami nem stimmel.
OFF: Mekkora trollok vannak itt...A hangról csak annyit,hogy HTC ONE-t is próbáltam és összehasonlítottam.
A ONE valamivel jobban szól.De ONE-nak milliószor különb a gyári fülese.Aztán a G2-vel is kipróbáltam HTC fülest. A G2 sem vall szégyent.Aki azt mondja,hogy nincs mély meg magas csak közép érték az takarodjon el fülészetre.A G2 gyári fülese egy fos hulladék atomszemét ez tény! Kell egy kicsit áldozni rá.Veszel egy komolyabbat 10-15k azt csá.(ONE gyári fülese 10K és csak egy alap füles)
ART: Szerintem kár okoskodni ,hogy szar vagy nem szar.Majd ha megkapjuk lehet mérlegelni és E péniszt mutogatni egy ostoba benchmark után.Majd úgy is ki alakul.Kb 120 frissítés után
Viccet félre téve remélem a Nexus userek lesznek a kísérleti nyulak és mi majd normális működő változatot kapunk.
Amúgy 4.4-ben alapból ART lesz és nem Dalvik? -
szala86
aktív tag
Esküszöm már ott tartok, hogy hagyom a csudába ezt a fórumot. De tényleg. Nap mint nap olvasom, csak tudnám, hogy minek. Kötözködés az megy melóba is ahhoz nem kell ide feljönnöm. És tényleg tessék venni a fáradtságot és használni azt a k.....a keresőt! A 14500 hozzászólásból 5000 a kamera, 5000 a hang, 2000 a garancia, 2000 a kiegészítők a telefonhoz, és az a maradék 500 az ami tényleg egy fórumba illő hozzászólás.
-
ßrainiac
addikt
Leteszteltem N4-et es G2-t egymas utan, ugyanazokkal a zenekkel / fulesekkel, mert mar nagyon erdekelt a minoseg koruli mizeria. Oszinte leszek, nekem egyik sem jott be igazan. Probaltam Omich player hangszin szabalyozojat, N4-en viszonylag jo hangot csinalt, de G2-n hianyzott a menu kompletten. Mig N4-en maxra lehet tolni a hangszin szabalyzon a basszust, ugy a G2-nel ekkor elhalkul (gyari Music app), es nem is ad akkora basszust. Ugyanazokkal a fulesekkel probalva a G2-nel berecsegett, pedig alapvetoen elesebbek a hangok, mig N4-nel nem torzitott, bar melyebbek a hangok. A hangerovel nem tudom, mi a gond, nekem kb. haromnegyedig feltolva leszakitja a fejem (lehet, h a stockmod romban feltekertek, nem tudom).
Leegyszerusitve a dolgot a Nexus 4 melyebb, de eleg linearis, a G2 pedig magasabb, de a basszus hianyzik. Az elobbi kihajtja a fulest, mig az utobbi nem tudom pontosan, hogy mit csinal, de recsegteti kemenyen..
Ha muszaj lenne hasznalnom valamelyiket zenehallgatasra mert mondjuk metroznek, a Nexus 4-re szavaznek, mert nem torzit es van elegendo basszus.
-
szabyka95
őstag
felkell rakni a hang modot es maris sokkal de sokkal jobban szol a telefon
-
noxon
őstag
Hàt jó nektek
nekem ez a teló se bìr többet egy napnàl... 3napja van meg amúgy. Mondani szoktàk, hogy majd beàll, hàt nem tudom.
-
noxon
őstag
Gyàri romnak mennyit kéne bìrnia az aksinak? Most vettem le a töltőről és 10 óràt jósol neki kb nyomkodás nélkül mobilnettel...
-
katalin888
aktív tag
Szerintem ugyan olyan jó lesz csak egy jobb kijelzővel és nagyobb akkuteljesítménnyel...
-
akooos
veterán
Utolsó pár hsz:
ART nem vicc lesz, nem poénból találta ki a google... Gyorsabb lesz? Nem lesz gyorsabb? Basszameg majd meglátjuk, ha a G2-n is van. Addig kit érdekel? Nem tudjátok 2021-ben augusztus 8-án hány fok lesz Kiskunfélegyházán délután 4-kor...? Ne vicceljünk már...Zene: akinek sír a szája, tegye fel az xda-n található hangerő növelést... Ha még így is szar, akkor térjetek vissza a hatalmas HOX-hoz, hiszen az az isten... annál smoothabb telefont nem láttam még amúgy sem
És még van rajta BICC is!!! Wáoóóóó
Ne 128 meg 64 kbps-es zenét hallgassunk már ha ennyire nagyot mondunk....
-
Gaberking
senior tag
válasz
horimiki72 #14525 üzenetére
Köszi!
Jelenleg az Avast van fent, de gondolkodom, hogy kipróbálom a CM (Cleanmaster) Security -t. -
coolrob
aktív tag
válasz
DonMaster #14526 üzenetére
Miért kell neked is ennyi baromságot összehordani? Te is csak vitázni jársz ide nonstop...
Nem mind1 neked hogy van aki várja a 4.4 -et és az ART-ot? Honnan tudod ki mit vár miatta? Miért nem érted meg, hogy egy teljesen más futtatási környezet, ami már most kezdeti stádiumban is döccenés mentesebb a használók szerint, az később még jobb lehet?
Jársz ide nonstop ömlengeni, és számonkérni, hogy hogy merik várni egyáltalán..Majd légyszíves a kislányodnak is mond meg karácsony előtt, már 1 éves korában hogy a mikulás nem létezik, de is várja..
Mit zavar ez téged annyira áruld már el... Nem teljesen mind1 neked?
Vegyen Nexus akinek kell. Hát ez aztán qrva nagy indok hallod. Aztán 5-6 óra képernyő idő után meg már kikapcsol a telefon, mert lemerült, de azért vegyen Nexust, akinek kell..
-
DonMaster
addikt
válasz
Cathulhu #14523 üzenetére
pont ezt irtam én is
"Az ART-nak mar most van haszna csomo embernel, es mondtam, nalam is lenne, ha lenne"
Ha lenne , de mivel nincs ezért g2 szempontból még csak parasztvakítás, ha lesz akkor már ART ami gyorsítja, addig továbbra is csak 3 betű , Teszem hozzá értem , amit irtál és én is jobban szeretem az uj gyorsabb stb. dolgokat, de amég nincs addig is volt és van valami ,nem azt irom , hogy eddig is emg voltunk nélküle, de egyeseknek olyna mint ha ez lenne a... mint ha más nem is érdekelné, jönni fog jo lesz de még csak lesz addig , akinek ART kell vegyen nexust .a többiek meg várjanak az ART-vel . -
horimiki72
aktív tag
válasz
Gaberking #14446 üzenetére
DrWeb Light megfelelő ingyenes védelem arra,hogy nem google play-ről telepített alkalmazást megszűrjön a benne esetleg rejlő nemkivánt fenyegetéstől.Fizetősben a Zone Mobile Securty az amit próbáltam.Kilistázza veszélyességi fok szerint az appokban lévő összes vackot ami hozzáfér a telefon szoft/sd-n tárolt adataihoz vagy közvetlen használja a kamera,mikrofon,egyéb hardvert,ezután könnyebb eldönteni valóban van-e szükség egy adott app-ra.Sok minden nem maradna ha mindent tiltanánk ami "belelát"a telefonba...konkrétan szinte semmi!Lopás esetén smst küld megadott számra ha sim csere történik,cellainformációt,gps koordinátákat is küld akár ha arra van beállítva bár elöbbi pontos helyet nem ad meg utobbi meg beltérben szerintem úgysem működne bár elképzelhető olyan helyzet ahol a megtalálásban több az esély mint ha nem lenne rajta ez az alkalmazás.
-
ßrainiac
addikt
Dugjatok be a fulest es nyissatok egy Chrome-ot. Wtf ez a hang?
-
DonMaster
addikt
válasz
Cathulhu #14521 üzenetére
jelenleg mondható parasztvakítás -nak amíg nincs és amíg bugos, de amikor már stabil optimalizált a g2-re akkor jó lesz , de addig nem több 3 betűnél a G2-szempontjábol jelenleg.De reméljük , hogy minél előbb jön a frissítés , és a múltra nézve LG szempontok szerint nem egy összecsapott rom lesz ,hanem egy jól optimalizált , hogy ne keljen ART-töl meg válni és vissza térni a 4.2-re .
-
Cathulhu
addikt
-
DonMaster
addikt
szia
tegyük fel , hogy igazad van, de az s3-mat a HOX-odat és a többi hulladékot is kihajithatod a kukába mert fele annyira sem jó mint a LG G2 , menj inkább a HTC one x fórumra írd bele , hogy mennyire jó a HOX hangban, de ezt meg teheted az s3 fórumon is , elküldenek a ......
de biztos vagyok benne nem volt LG g2-töd még soha max 1x haverod mutatta amit nem mondanák tesztnek sem , -
coolrob
aktív tag
Bocs hogy ezt leírom de kikivánkozik belőlem. Sztem olyan botfülű vagy, hogy beutaló kéne neked a fülészetre.
A G2 igenis qrvajól szól. Ha neked nem, akkor vagy xar az izlésed, vagy rossz példányt hallgattál. Ha meg más a véleményed nyugodtan tartsd meg, mert itt a kutyát se érdekli.. Nyugodtan nézz tesztet ha nem értessz hozzá. Az agyonmagasztalt ONE X abszolút nem nagy szám hang terén.
Amúg simán kijárna neked egy ban legalább innen a fórumból, mert szerintem nem sok keresnivalód van itt, tekintve hogy csak gyalulni jársz ide a G2 -őt, holott ha jól látom nem is használod..Vady: Te is butaságokat beszélsz. Az hogy hangerő kevés. Gyárilag van lejjebb véve, mert Eu szabvány szerint, nem lehet hangosabb... KB 10 féle képpen lehet megoldani hogy hangosabb legyen, de ha erre is lusta vagy akkor no comment, szidjad inkább, az könnyebb..
-
DonMaster
addikt
válasz
heidrich #14513 üzenetére
ö egy fizetett hirdető ne küld már el,
p2pp
Ha nem személyes a kérdés menyit keresel , ezzel és kit kell meg keresni , hogy lehessen jelentkezni ilyen spamer-nek mennék az s3-hoz meg a Hox-hoz is a fórumra spamelni ha fizetnek érte . Csak kinél kel érdeklődni ez ügyben? -
Cathulhu
addikt
válasz
eladogeppc #14510 üzenetére
Nem, ennel egyszerubb a valasz, nem ertesz hozza. Az ART a legnagyobb lepes a 2.2-ben bevezetett JIT ota, ha ezt nem igy erzed, az egyedul teged minosit, es nem mindenki mas a hulye, mar bocsanat.
-
heidrich
senior tag
takarodál már innen a fenébe, mit felkiáltójelezel itt. örüljél az S3-adnak. BTW volt S3-mam és S4-em is azzal sem volt semi bajom szépen szólt szerintem, de G2 is tökéletes. nem tudom mire vered a nyáladat itt.
egy elég korrekt Sennheiser fülessel hallgatok zenét a G2-vel és szépen szól nagyon, a hangerő az ami nem annyira combos de olyan hangosan én úgysem hallgatok, nem akarok idő előtt megsüketülni...
-
p2pp
őstag
-
VaDy
tag
Hűha, megy itt az oltás rendesen a hangzási képességek terén
Én csak azt nem értem, hogy aki nem hallgatta meg még soha hogyan is szól a HOX és közvetlen utána hogy szól a G2, az honnan tudja h jobb e?! Ha meg meghallgatta volna olyat nem mondana hogy a g2 a jobb, az lehetetlen lenne...
Félreértés ne essék, nem fikázni akarom a telót, (nekem is g2 van és ennek ellenére se vágyom vissza hox-hoz) de ez a hangerő amit produkál, tényleg elég gáz, és most jöhetnek itt a dumák h "ikaruson fele hangerővel megsüketülök", meg "ne olcsó szar fülessel próbáld és akkor jó lesz" .... ez mind kamu! Illetve bárcsak ennyire jó lenne nekem is a fülem, no meg tudnék ilyen profi módon fülest választani a boltban!!! -
eladogeppc
veterán
Kiszálltam ART témában. Sajnos ez a mai szemlelet. Ujabb, tehát egyértelműen jobb.
Így volt ez a Windows Milleniummal, a Vistával, az Internet explorer szinte összes változatával, a flash bevezetésével ami helyett jött más. Folytathatnám a Windows 7 első kiadásával ami kapásból hemzsegett a hibáktól. Na mindegy. Meghajlok. ART. Igaz hogy nem minden kompatibilis vele, sőt 4.4-el sem megy minden, ott is vannak hiányosságok. Nexus hanyadik 4.4 frissítésen esett át azóta ? Igen. -
heidrich
senior tag
Angol független telom most frissül OTA-n 10B-ről 10F-re. Kiváncsi leszek
-
Csillag01
aktív tag
Ma 11kor irta a telom h van gyari frissites.kb 20 percig tartott.kezdtem orulni h jott a 4.4 kozbe ugyan ugy 4.2.2 maradt.semmi kulombseget nem tapasztalok,nemis ertem mit frissitett ilyen sokaig...
-
ßrainiac
addikt
válasz
csatakacsa #14503 üzenetére
Igen, szupergyors a PA-val, de akkor le kell mondanod a jo kamera minosegrol. Egyelore..
-
heidrich
senior tag
Mégsem lesz ebben a hónapban KitKat, félreértés történt, nem a G2-re vonatkozott az állítás…
http://www.gsmarena.com/international_lg_g2_wont_be_getting_android_kitkat_this_month-news-7576.php
-
rankesz
veterán
válasz
csatakacsa #14503 üzenetére
Nekem PA rom fut rajta, előtte N4 volt, azt is custom romokkal használtam, simán hozza custom rommal egy nexus, vagy egy GE szintjét.
-
DonMaster
addikt
válasz
ßrainiac #14499 üzenetére
Gyorsabbnak kell lennie, hiszen ha figyeltel volna ezert vezetik be az ART-ot
Amennyiben egy elozo generacios (jelen esetben N4) keszulek ART-on jobb loading time-ot es overall jobb sebesseget (felhasznaloi elmeny) produkal, mint ketezerhatszazmilliardszor jobb G2, akkor szerintem sejtheto, hogy nem csak a dalvik nevet valtoztattak meg.. De tenyleg, inkabb olvass utana, mert ez baromi uncsi.
Igen várhó , hogy gyorsabb lesz de az Lg-nél nem a n4 az elözö generácio, ne nexust néz összehasonlitásba hanem olyat ami nem nexus, nézd pl meg az s4-et azon hogy fut a 4.4 amihez anexusos rom van , ami jobb lenne g2-re is mert akkor téynlegesen igazadd lenne abbna hogy 100%-hogy gyorsabb lesz, de amég ez lg féle 4.4 lesz addig nem,
Fórum uncsi ? eddig miről volt szó az elmúlt 2 hónapban? kamera módok és most eljötte a hangzás ennyi? semmi olyan nem lett leírva az elmúlt 2000hszben ami az előtte levő 12000-ben ne lett volna már szó, ez az uncsi ,keresni vissza senki sem keres, pedig semmi olyan nem volt amiről ne lett volna szó eddig ha volt is talán 2-3 de azokra nem lett válasz továbbra sem és már a feledésbe süllyedtek .Én is unom már neked vissza irni , mert továbbiakban sem ismertedbe , hogy amég nincs ART a g2-re addig nem lehet tudni , hogy gyorsabb lesz vagy sem, vissza térve az eredeti témához a hangchip-hez , erre röviden annyit tudok írni , hogy csak a hangzás az oka , hogy vegyél 1 telefont ? mert ha igen akkor fölösleges volt meg venned, ez pont igaz a fényképezésre is , itt előre leszögezném a fényképnél nem a gyorsaságra hanem élesség stb-re értem ha csak ezen okból vette valaki az Lg G2-tö hogy legyen egy 13mpx kamerája az olcsóbban megúszta volna egy 20k-s fényképezővel .csatakacsa
lesz, csak akkor nincs értelme az akksin kívül a g2-töd venned(ha a sok feature nem kell neked) kivéve ha sokkal olcsóbban kapod az n5höz képest -
csatakacsa
tag
Sziasztok ! A héten valszeg megrendelem a telót, g2 és n5 között vacilláltam de jobb lesz nekem a g2
Annyi kérdésem lenne még, bár a döntésemen már nem változtat, hogy ha felteszek rá valami sallangoktól mentes romot pl cm-et vagy nemtom, akkor lesz olyan smooth mint az n5 ugye ? Hardver ugyanaz ezért gondolom.
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok Erdeklodnek, hogy valaki valtott-e S4 rol G2re? Ha igen mik a tapasztalatok. Megerte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Linux kezdőknek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest