- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
Van valami ebben az összeesküvés elméletben
asdf_:
Ezek szerint nem volt szerencséd ezeknek a tv-k nek a wifijéhez, akarna a fene drótot huzni, de a beépített ac-s wifi még a 100 as lan sebességét sem üti meg BX nél ha 40-60Mbps-et tud akkor már örülhetsz. Míg keresgéltem a megoldást a nyűgömre több fórumon is láttam hogy ez a dragább modeleknél is probléma. -
thedioda
tag
Attól, hogy nem akarsz diszkeket pakolgatni meg egyhelyen akarod látni a filmeket igényesen listázva még nemfeltétlen ingyen letöltött, én amit dobozosan megvettem is egy mkv lett a vége
. Másfelöle meg minek 350k+ os tv-t venni ha ugyis szutyok minöséget nézhetsz csak rajta? 15-20mbps es bitratáju filmekhez értelmetlen az OLED.
-
thedioda
tag
Itt már belefért a 630k ba a gigabites ethernet port vagy ezen is 100 as szar van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest