- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem idővel mindenki oledre fog átállni, olcsóbb lesz. 4k se egy nagy attrakció manapság már.
Nyilván nem a 2-3 éven belül gondoltam a váltást.
Egyébként a jelenlegi monitorommal sok bajom nincs, Full hd felbontás is elég 27"-on. (nem játszom)
De simán elférne nálam 32" is, igaz az már kívánná a nagyobb felbontást. Nálam tv-t is kivált a monitor, ezen nézek meccset, szóval nálam a méret a lényeg
OLED monitorhoz mondjuk még nem volt szerencsém, de telefonhoz igen és teljesen más kategória mint az IPS.
Na szóval én optimista vagyok és hiszem, hogy idővel olcsóbb lesz a technológia és elérhető árban lesznek OLED monitorok. -
margithid
veterán
Jó ára van..
Elnézve az árakat jó pár évig nem cserélem le az LG 27"-os IPS monitoromat.
Majd akkor jöhet szóba a csere ha OLED kijelző 4k felbontás 30+"-on lesz 100k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Messiásként vártuk az LG legújabb, 4K felbontású, HDR10-kompatibilis kijelzőjét. Lássuk, érdemes volt-e!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest