Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a gond, hogy a normál slipstream semmivel se jobb az utólagos update-nél. A kérdéses win/installer mappában akkoris ott sorakoznak az update-ek, ha telepítés előtt pakoltad be az iso update mappájába. Elvileg van egy spécibb integrálási mód, amire nem sikerült rájönnöm, hogy megy, mert létezik M$ készítésű SP1-es office ISO, ami csak kb 900MB, ellentétben a "bepakolós" megoldással.
-
-
-
-
Számtalanszor leírtam már, hogy a windows/installer könyvtár tele van az office frissítések .msp-ivel, ahogy King unique kolléga is tapasztalta, ez a tömeg tűnik el, amikor unistallálod a pakkot, ennyire terheli az SSD-det az office.
#18: 2013 licenszem van még az egyetemről, nem szándékoztam más office csomagért fizetni. Tartok tőle, hogy a LO kompromisszumai nem lesznek emészthetők, pedig nagyon szimpatikus a kicsi-könnyű progi.
-
Félprofi vagyok - időnként komolyabb dolgokat (disszertáció, report) kell az asztalra tenni máskülönben semmi extra. Word-excel-powerpoint tényleg elég.
Ok, hogy a Program filesban nincs sok cucc, de körülnéztél már, hogy mennyi .msp fájl van a windows/installer mappádban? Ezek 99%-a az office-hoz tartozik (frissítések telepítői), szerencsére ha uninstallálja az ember, akkor ezek is eltűnnek, de addig nem nyúlhatsz hozzájuk.
-
Engem lehet h elveszített a M$, mint 20éve office felhasználót. A '13 lassacskán 7GB-ot foglal a gépemen (a win/installerbe pakolt szeméttel együtt), ez nemigazán jó jel, nehogymár egy OS-nyi helyen kelljen egy proginak terjeszkedni ahhoz, hogy egy nyavajás word doksit vagy powerpoint prezit összedobjak
Ja, és havonta 1+giga frissítés , ami a csiganetemet egy fél estére hazavágja....
Szóval az első kérésem a M$-tól, hogy egy kicsit optimalizálják a progit, ne nézzen ki úgy, mint egy folyton növekedő szemétdomb. Lehet h késő, holnaptól tesztelem a LibreOffice-t, ha megtetszik és gyorsabb mint a M$Office, akkor marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest