- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
Írod: normális helyen linuxon sincs automatikus frissítés, meg windows alatt sem.
Részben egyetértek. Windows alatt TUDOM, hogy életveszélyes lehet az automatikus frissítések bekapcsolva hagyása. Épp ezért nálam az megy, hogy válogatok, mit frissítsen, és mit ne, és mikor.
Linux alatt azonban nincs akkora üzemeltetési gyakorlatom, s bár tudom, hogy ott is hasonló törvényszerűségek működnek, azaz az automatikus frissítésekkel harakirit követhetek el, figyelembe kell venni azt is, amit levelezőtársunk írt: már nagyon hozzászoktam a jóhoz, hogy linux alatt jönnek a repóból a frissítések, és nem kell így kézzel eltávolítani meg feltenni.
Ha erre van igény, ki kell és ki fogják szolgálni. Függetlenül attól, milyen kockázatokkal jár. Majd az érintett lesz szíves sajátfejűleg mérlegelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Vallás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest