- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
Írod: normális helyen linuxon sincs automatikus frissítés, meg windows alatt sem.
Részben egyetértek. Windows alatt TUDOM, hogy életveszélyes lehet az automatikus frissítések bekapcsolva hagyása. Épp ezért nálam az megy, hogy válogatok, mit frissítsen, és mit ne, és mikor.
Linux alatt azonban nincs akkora üzemeltetési gyakorlatom, s bár tudom, hogy ott is hasonló törvényszerűségek működnek, azaz az automatikus frissítésekkel harakirit követhetek el, figyelembe kell venni azt is, amit levelezőtársunk írt: már nagyon hozzászoktam a jóhoz, hogy linux alatt jönnek a repóból a frissítések, és nem kell így kézzel eltávolítani meg feltenni.
Ha erre van igény, ki kell és ki fogják szolgálni. Függetlenül attól, milyen kockázatokkal jár. Majd az érintett lesz szíves sajátfejűleg mérlegelni...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új főverzióba több olyan új funkció is került, melyeket magyar közreműködők készítettek.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest