Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Vén Trotty

csendes tag

Csak egy pár gondolat:
    Nem biztos,hogy jó ötlet a linuxot leváltani.Sok mindenről esett szó,csak arról nem,hogy az emberek azért vásárolnak linuxos gépet,mert nem akarják-tudják az MS durva árait kifizetni,de utána azonnal XP kerül rá.
    Az eee nagyon jól megy XP-vel és semmit sem kell variálni a felbontással. Kipróbáltam egy csomó oprendszerrel,de az eredeti verhetetlennek bizonyult, a világért sem válnék meg tőle.Jelzem előtte szinte soha nem használtam linuxot, most meg lelkesen tanulok linuxul.Egy gépemet sem szerettem még ennyire.
    Ha cipelni kell, nem lehet elég kicsi,otthon meg 19-es monitorral használom.
    Valaki kérdezte mire használható? Nos ideális szerviz gép.(internetszolgáltatéssal kapcsolatos javítások,ellenőrzések).
    Az életem háromnegyede azzal telik,hogy mások hülyére fertőzött Windowsos gépet próbálom működésre bírni,emiatt számomra szinte megfizethetetlen a linuxos eee biztonséga.
    Valaki írta, hogy az MSN nem megy rajta - ez tévedés,pöccre megy.
    Ma 13 órakor beszéltem az Asusékkal memória-garancia ügyben.Igaz,kicserélhetó a memória nagyobbra.Megtettem - felesleges volt,de lehet,hogy Win alatt látszana különbség,de ezt sosem fogom megtudni.
    A eee és linux együtt nem egyszerűen jó,hanem még annál is jobb.Nagyon megérte az árát, ballagásra a kislányomnak is veszek egyet csakis Linuxal. :C

Új hozzászólás Aktív témák