Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vén Trotty
csendes tag
Csak egy pár gondolat:
Nem biztos,hogy jó ötlet a linuxot leváltani.Sok mindenről esett szó,csak arról nem,hogy az emberek azért vásárolnak linuxos gépet,mert nem akarják-tudják az MS durva árait kifizetni,de utána azonnal XP kerül rá.
Az eee nagyon jól megy XP-vel és semmit sem kell variálni a felbontással. Kipróbáltam egy csomó oprendszerrel,de az eredeti verhetetlennek bizonyult, a világért sem válnék meg tőle.Jelzem előtte szinte soha nem használtam linuxot, most meg lelkesen tanulok linuxul.Egy gépemet sem szerettem még ennyire.
Ha cipelni kell, nem lehet elég kicsi,otthon meg 19-es monitorral használom.
Valaki kérdezte mire használható? Nos ideális szerviz gép.(internetszolgáltatéssal kapcsolatos javítások,ellenőrzések).
Az életem háromnegyede azzal telik,hogy mások hülyére fertőzött Windowsos gépet próbálom működésre bírni,emiatt számomra szinte megfizethetetlen a linuxos eee biztonséga.
Valaki írta, hogy az MSN nem megy rajta - ez tévedés,pöccre megy.
Ma 13 órakor beszéltem az Asusékkal memória-garancia ügyben.Igaz,kicserélhetó a memória nagyobbra.Megtettem - felesleges volt,de lehet,hogy Win alatt látszana különbség,de ezt sosem fogom megtudni.
A eee és linux együtt nem egyszerűen jó,hanem még annál is jobb.Nagyon megérte az árát, ballagásra a kislányomnak is veszek egyet csakis Linuxal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest