- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan5
csendes tag
"Ne vidd vissza. Sőt, hagyd töltőn egész éjjel, aztán majd kelj fel arra, hogy a füst már az ágyig ér, és majd rájössz, hogy mennyire volt jó döntés ellenállni...!"
Nagyon kíváncsi lennék más telefonok meghibásodási statisztikáira, azt írták valamelyik oldalon hogy a kiszállított telefonokhoz képest a hibásak aránya kb 0.005% . Valóban reális a veszély????
Egyébként az aksit 50%-ról két óra alatt fel lehet tölteni, és még csak nem is melegszik a telefon!
Visszavehetnél kicsit az arcodból szerintem! -
istvan5
csendes tag
"Aki olyan idióta, hogy ilyen hibalehetőség esetén sem akar megválni a "szeretett, nélkülözhetetlen" tűzveszélyes telefonjától, annak úgy kell, ha a pofájába robban, vagy felgyullad a farzsebében a telefon."
Úgy látszik én is ilyen idióta vagyok, valószínűleg neked nincs ilyen telefonod, nekem van, a SAMSUNG szerint Európában nem történt ilyen eset! Szerintem nagyon túl van lihegve ez a dolog.
"Adni kéne egy végső határidőt a tulajoknak, hogy leadják, és azután, használhatatlanná tenni a telefonokat. Egyből visszamenne a hőbörgő a Samsung-hoz."
Milyen jogon tehet ilyen a SAMSUNG? Ha én vállalom, akkor legyen az én problémám, nem hiszem hogy aláírtam olyat, hogy a saját tulajdonom használatában a SAMSUNG korlátozhat a beleegyezésem nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest