Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D_r_u
tag
Razor és Reloaded tagokat is kaptak el, mindkettő team állt is egy jó ideig, aztán visszatértek. Az előbbi csapat konkrétan 2001-2006-ig állt, legalábbis a wikipedia szerint
. A Deviance pedig már nem létezik (ezzel gondolom Te is tisztában vagy), bár ennek sajnos nem tudom, mi az oka (valaki?), lehet őket is bekasztlizták.
Más: A mai 5 hírből 3 a Modern Warfare-ről szól. Engem ez konkrétan zavar, mert adatbázisok tanulás közötti rövid szünetekben pihenésképp szívesen olvasgatnék másról is, nem csak a számomra (most már) érdektelen CoD6-ról és különféle Wii-s kisöccseiről. Ennyire nem történik semmi más a játékvilágban? Muszáj ezt a cuccot ennyire agyonhájpolni még itt is? Tudom, ha nem tetszik el lehet menni. Sry, hogy egyáltalán megemlítettem ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest