Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Psychonaut #103 üzenetére
beb@szna
-
Psychonaut
veterán
Kis off: ő lett volna Razor1911?
-
Miért ne maradhatna benne a tesztelés ellenére? Azt tudod, hogy nem létezik hibamentes szoftver? Még akkor sem lesz semmi hibamentes, ha évekig tesztelik.
Ebben az esetben még azt is hozzátenném, hogy nyilván nem a helyesírásra koncentráltak a tesztelésnél, hanem a funkcionális hibákra.
-
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #96 üzenetére
A megoldást nem tudom
Én erre annyi megoldást találtam, hogy ami kell, azt megveszem, ami meg nem, azt nem, de le sem töltöm, oszt' ennyi.
Nyilván ez azzal jár, hogy kevesebbet/kevesebbel játszom, mint egy warezos, de hát van más szórakozás is a PC-n kívül.Az, hogy sokan hülyének néznek, mert fizetsz azért, amiért kell, az a magyar suttyóság szégyene, nem a tiéd.
-
GegeWarrior
senior tag
Jó de én egyesek hozzáállását firtatom. Én próbálok rendes ember lenni, de mindent, azért nem tudok megvenni(Pedig Isten látja lelkem próbálom, sokan hülyének is néznek, pl. legutóbbi szerzeményemért, ami a Batman, de én nem sajnáltam rá a pénz, hisz király játék, ezúton is ajánlom mindenkinek megvételre
A megoldást nem tudom -
Morden24
nagyúr
válasz
GegeWarrior #94 üzenetére
Senki nem mondta, hogy évtizedekre ül le, sőt életfogytot vagy áramot sem fog kapni (10 emberért kijár az ilyesmi, persze államfüggő), de amúgy jobban jár pár év hideggel, mint ha a nyakába kap egy olyan pénzbüntetést, amit élete végéig vonhatnak tőle.
Amúgy a srác nem egy "potenciális" kalóz. Ő konkrétan el is követte a dolgot, bizonyíthatóan.
-
GegeWarrior
senior tag
Ez az!Tartoztassanak le minden 15 és 40 közöttit, mert potenciális kalóz
Lassan ez lesz
Jó persze büntessük meg meg minden, de nehogy má úgy mintha megölt volna 10 embert
Hol élünk??? -
Morden24
nagyúr
Nem, nincsen a process-ek között természetesen, de az igaz, hogy én úgy szoktam tolni, hogy fel van rakva az egyik vinyóra, aztán ha oprendszert újrainstallálnék, akkor simén letöltöm a kliens telepítőjét, megadom a már létező könyvtárat, feltelepül aztán szépen ott van minden vacak, ami eddig is volt.
Ezt már jóideje játszom, de még a te gondod (szerencsére) nem jött elő.
-
Morden24
nagyúr
majdnem minden indításnál kiírja (már ha elindítom), hogy ugyan futtassam már szolgáltatásként (folyamatosan)
Ez érdekes, nálam ilyet sem Vistán nem csinált, sem most W7 alatt, pedig nem startup-ban indítom... XP alatt nem használtam.
A sebesség amúgy teljesen jogos, ez pl. nekem, mint mobilnethasználónak kellően zavaró is adott esetben (azt nem tudom, hogy ha esetleg átállítom a connection speed-et alsóbb kategóriába, akkor mit csinál... majd ki is próbálom).
-
Polllen
nagyúr
Hamár steam...
Használom már jó ideje (pl. AA3 v HL), de ezek a nyűgjeim vele:
1. drága, ezért nem szoktam itt vásárolni
2. ad egy olyan keretprogramot, ami számomra teljesen felesleges, majdnem minden indításnál kiírja (már ha elindítom), hogy ugyan futtassam már szolgáltatásként (folyamatosan), mert csak úgy működik 100%-san...persze nemre kattintok és mégis megy minden...
(azért felesleges, mert xfire-t használok, ami az ingame+szerver böngésző oldalon messze többet tud...most már store-k is van steam-mel egy kategóriában)
3. frissítések lehúzása...max sebességgel húzza le akkor is, ha 256K-s netet állítok be (amúgy 1 mbit)
4. játék letöltésnél se nagyon találtam még meg, hogy kézzel állítsam a letöltés sebességét...Persze van jó oldala is, és bizonyos területeken kényelmes, de a nekem fontosabb részekben fapados...
-
Grifid
aktív tag
Aha...és elmesélnéd azt hogy mi a rossz abban hogy megkapod a legfrissebb hibajavításokat?
Van egy pár steames játékom, de nekem eddig még bajt nem okozott egyetlen frissítés sem.
Tf2 és a játékmenet módosítások...nem rosszak azok, kicsit lehervasztják az isten szindrómás játékosok mosolyát, az meg amúgy is rájuk fér.#69
Most majd az lesz, mert hogy a sok vérpistike nem fog multizni a wrz verzióval az tuti. -
Morden24
nagyúr
Amit mondasz, az jogos, csak az a baj, hogy:
A patch-elést nem lehet megvariálni, mert az amellett, hogy egy kifizetett support, nem mellesleg egy kényelmi lehetőség, és ha őszinte akarok lenni, ez a minimum, ami manapság elvárható; rosszul vagyok, amikor nekem kell mindenféle szutyok oldalra rohangálni ahhoz, hogy megtudjam, kiadtak-e peccset, aztán meg másik háromra, hogy le is töltsem... ez így van jól.
Amiért basztatni kéne őket - és nem a Steam-et, hanem a Valve-ot -, hogy ne legyenek bugos vackok a patch-ek.
De ha átgondolod, akkor a legtöbb esetben (amikor történenetesen nem bugos vacak a patch, tehát most vonatkoztassunk el a TF-től) ez egy hasznos és kényelmes szolgáltatás. Én pl. az ilyesmikért szeretek fizetni, hiszen mivel kapnék többet, ha amúgy nekem kéne kajtatnom egy nyamvadt frissítés után, mint warezbohóc a torrentsite-on? -
Morden24
nagyúr
Aztán várhatok egy hetet, mire minden normális lesz, hogy újra elkezdhessek gyakorolni.
Ezt adom, de miben változna ez akkor, ha a játék nem Steam-es lenne, hanem berakná a "többség" a dvd-t, elindítaná a játékot, ami kiírná, hogy new patch available, Install/Cancel?
Szóval értem én, hogy a Steam-nek vannak hibái (vannak hát), csak nem azok, amiket te írtál. Mert azok nem a rendszer, hanem a felhasználási mód hibái.
-
bunfi
őstag
Nem feszítem magam keresztre és nem várom el, hogy egyet érts. De a tény az, hogy vannak a steamnek és a valve politikájának visszásságai. Az automatikus updatek pedig azért nem a kedvenceim, mert abban a játékban, amelyikkel én játszom már egy ideje "versenyszinten" (TF2) sajnos röhej ami folyik. Nem tudok játszani vagy a játékélményt nullázza le, mert nem tesztelik a patchet és azt a legtöbb ember automatikusan le is tölti. Tehát, ha én még vagyok is olyan okos, hogy nem töltök le minden szart, a többség akkor is letölti. Ergó így vagy úgy, de nem tudok játszani. Aztán várhatok egy hetet, mire minden normális lesz, hogy újra elkezdhessek gyakorolni.
-
Taky
senior tag
A minap segítettem valakinek feltelepíteni egy játékot. Hozzá kell tegyem, hogy én már kb 4-5 éve nem játszom. Na ennél a játéknál a telepítés végén nagyot lestem, hogy "autocrack"...
Hová kényelmesedik a világ... Elnézést, ha ez már egy megszokott eljárás, de nekem ez teljesen új volt...
-
Csabee.
nagyúr
Komoly kis cikk! Bár én lennék ilyen okos 18évesen
Na nem a játék feltörése miatt, hanem gondolom komoly programozói tudás is társul ezekhez sokszor..
-
Morden24
nagyúr
nem érvelek tovább, mert lelkes újonc kussol
Jajj, nem kell itt keresztre feszítened magad, lehettél volna bármilyen rangú, ugyanazt mondtam volna én is és daa-raa is. Érvelj nyugodtan tovább, az sosem gond, de ettől még ne várd el, hogy egyet is értsenek veled.
Főleg, ha az indoklásod tényleg nem átgondolt ill. helytálló. -
atike
nagyúr
Hirdette magát, hogy feltöri???
Huh. Csoda, hogy elkapták...
-
Morden24
nagyúr
mivel a szerverek 99,9%-át le fogják frissíteni
Már ne is haragudj, de ha multizol (nem lanra értem), akkor kurva mindegy, hogy Steam-es a játék, vagy az ujjadon pörgeted a dvd-t, mindenképpen frissítened kell. Ilyen hülye indoklást is ritkán hallok.
Ha nem multizol, akkor senkit nem érdekel, hogy te még mindig az 1.0-val játszol.Egyébként ha te görcsösen nem akarsz frissíteni, akkor majd keresel olyan szerót, ami szintén nem frissített.
Az a baj, hogy megint inkonzisztens a hülyeség, amit összekapartok agyilag. A frissítés nem a steam "hibája", mert az csak felajánlja. Tudod, a felhasználók frissítik a játékot, mert azt hiszik, hogy attól jobb lesz. Ha ez 99% a te 1%-oddal szemben, akkor így jártál, és vagy frissítesz, vagy játszol az 1%-al.Ha nem értenéd, amiről beszélek, bár nem túl bonyolult: én sem tudok mondjuk Civ4-el mutizni a haveromékkal, ha nekik a 3.19-es patch helyett régebbi van meg. És nem, ez nem Steam-es játék.
Leszólom, mert marhaságnak tartom. És akkor a többire ki sem tértem, pedig lehetett volna.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem sokkal többen megvennék ezeket a játékokat, ha nem lennének ilyen piszok drágák. Egy 6k-s induló ár sokkal barátibb lenne, és nem gondolnám, hogy csődbe mennének. Szerintem annyit sokan kiszurkolnának, főképp a multi miatt is.
-
bunfi
őstag
esetemben a tájékozottságom igenis helytálló, mert ha nem updatelem le, azzal elveszem magamtól a lehetőséget, hogy játsszak az általam megvett játékkal online, mivel a szerverek 99,9%-át le fogják frissíteni. megfejelném ezt még azzal a megállapítással, hogy pl. a Team Fortress 2 esetében, amelynek az updatejei legtöbbször a játékmenetet módosító "DLC" packokat tartalmaznak is automatikusan letöltődnek. ilyenkor jön be az aranyszabály, amit rávésnek a dobozra, hogy a játékélmény változhat az online játék esetében. de ettől függetlenül még nem kell "leszólni" azt, amit felsoroltam.
-
r-chee
őstag
-
-
bunfi
őstag
- akaratom ellenére automatikus frissíti a játékokat.
- ha nem mentem el a jelszavamat nem tudok offline játszani, ha elmegy a netem vagy épp egy lanpartin vagyok
- az agresszív marketingstratégiája (pontosabban árstratégiája) rövidtávon pozitív a vásárlók számára (pl. nemrég 2,5 euró volt rövid periódusokban a tf2), de hosszú távú pozitív hatásairól nem vagyok meggyőződve.
- kezd monopol helyzetbe kerülni a piacon, ami sokmindennek jót tesz, csak az imagenek és a felhasználóknak nem.
- én szeretem a fizikailag a kezemben tartani az adott játékot
- az accountlopások (hiába sokszor a felhasználó hibája) kezelés közelsem megfelelő, főleg ha VAC 1/2 bant kapott az illetőhirtelen most több nem jut az eszembe.
-
zH.
senior tag
válasz
#65675776 #54 üzenetére
Steamen úgyis minden game olcsóbb.
Akinek kell az úgyis beregisztrál (ingyen) aztán megveszi online.
Egyszerűbb mint boltba menni érte.CtpMisi: "Steam, az nagyon kellett még"
Konkrétan mi a baj vele ?
Mert nagyon trendi ez az anti-steam hozzáállás ,de normális okot még senki sem írt. -
CptMisi
őstag
micsoda hír...
Steam, az nagyon kellett még.... -
bunfi
őstag
nálam már rég meghalt ez a sorozat, szerintem egy pörgős akicójátékot ugyan nem magától érthetődő megcsinálni, ám azért nem kellene a konzolos gigalátványos filmadaptáció játékainak szintjére lemenni. a kompetitív scene, ha lehet ilyenről beszélni codban, az meg önmagát öli meg. ha most nem vagyok jó, akkor megvárom a kövrészt és abban császár leszek... pedig nem lesz az. de az, hogy a szerverfájlokat nem adják ki és ezzel ellehetetlenítik (még ha csak időlegesen is) a custom game-ek és modok lehetőségét, na a kukázta ezt a játékot. nomeg az, hogy a fegyverekről és a ballisztikáról annyit tudnak, mint egy hatéves gyerek. akkor meg minek ennyire a legfrissebb (egyébként tesztverziós) katonai fejlesztéseket és fegyvereket belepakolni? tényleg nem értem mi olyan lenyűgöző a fizikai képtelenségekben.
de ha már filmek. lehet, hogy a harry potter hozza a legnagyobb hasznot. de a filmkritkusok és Cannes mégsem a best sellereket ismeri el. sajnos ez a játékipar korrupciótól és pénztől átitatott világa.
-
törölt tag
-
Ricco_hun
senior tag
"Nem teljesen ehhez tartozik de az mennyivel jobb, hogy még mindig nincs pl. HD 5770/50 teszt?"
Hát én ezt elég égőnek tartom. De még HD5850 teszt sem volt, csak egy röpke HD5870 teszt, régebbi eredményeket hozzákopizva. Már lassan az is beelőzi a ph-t, aki nem akarja. Mire vannak a partnerek? Asus, MSI. Mi a faxért partnerek, ha nem bírnak a megjelenés napján (de inkább az nda lejártakor) kölcsönadni tesztelésre pár példányt. A külföldi oldalak tömkelege az nda lejártakor már csak rákattint a submit gombra, mert csak azt várják - előtte kész van a tesztjük jóval. Én azt mondom már ne is teszteljék, mertcsak jobban beégnek. Majd 2010 nyarán valami átfogó cpu-vga párosító tesztben.
Sorry, de ez már régóta érlelődött bennem.
-
tom235
tag
"Nem vágom pontosan, mert nincs ilyen konzolom"
Valóban, nem vágod.
Ez nem másolásvédelem, mert a régi xtreme firmware tökéletesen viszi. ixtreme-re pedig van patch (mellesleg ott sem a lemez miatt nem indul, csak a firmware akar megvédeni a BANán-tól), ez csak egy kib*szás a warezosokkal live-on, hogy lebukjanak, mert nem stimmelnek a layer-ek a gyári lemezzel. Szóval még mindíg csak arról van szó, hogy lerippelik iso-ba majd kiírják, mindössze a live nem ajánlatos. -
bandiie
aktív tag
Hát ez szívás.
-
Prof01
veterán
Szegény csóri...
-
simi762
tag
Én meg nem hiszem hogy ettől lenne veszteséges a game!
Az összes többi is felkerült, és pl a 4-ből 16-18 millió db-ot adtak el.
A kintiekneak, az az ár, amin adják, az csak egy kis kaja pénz, csak itt hon nyüglődünk az ár miatt, mivel az meg egy két napi kereset egy átlag embernek.
Aki meg mindenképp multirban akara nyomni, mivel inkább az a tuti, az meg úgy is meg fogja venni!
Én is megveszem, csak még nem most.
Addig meg csak nézegetem a trélereket, vagy megkérem a dzsizisztől!
simiJa! Az meg hogy a csáko 18éves, az azért odab....sz!
Akkor vaj mikor kezdhette, ha már rég ismerték a nevét -
bizo13
csendes tag
Sztem tuti nem csak ő törte fel a játékot.
-
aram01
nagyúr
biztos még dicsekedett is vele azért kapták el
-
Silenzio
addikt
XBoxon loaderek vannak. A legújabb a Wave4 vagy mi. Nem vágom pontosan, mert nincs ilyen konzolom, csak olvastam róla. De történetesen elkaptam az új munkahelyemen két tag beszélgetését, ők mondták, hogy az MW2-re állítólag nem jó, mert újfajta másolásvédelmet használ. Szóval bőven nem csak arról van szó, hogy ISO-ba rakod és kiírod.
-
D_r_u
tag
Konkrétan az zavar, mint már mondottam, lehet nem eléggé magyarul, hogy szinte csak és kizárólag a MW2-ről lehet olvasni (főként ma). Az, hogy ezt éppen ebbe a topikba írtam, nem ellened irányul, sőt az utóbbi napok hírei közül talán ennek van a legtöbb értelme, az 1001. minden feature-t lelövő videók és a doboz kicsomagolását bemutató videó között. De azért ez az 5/3-as hírarány (ami most már 6/3-ra módosult) azért elég durva. A többi tripla A-s cím is megkapja majd ezt a kitüntetett figyelmet?
-
Polllen
nagyúr
A D2D-vel abszolút egyetértek
-
D_r_u
tag
Razor és Reloaded tagokat is kaptak el, mindkettő team állt is egy jó ideig, aztán visszatértek. Az előbbi csapat konkrétan 2001-2006-ig állt, legalábbis a wikipedia szerint
. A Deviance pedig már nem létezik (ezzel gondolom Te is tisztában vagy), bár ennek sajnos nem tudom, mi az oka (valaki?), lehet őket is bekasztlizták.
Más: A mai 5 hírből 3 a Modern Warfare-ről szól. Engem ez konkrétan zavar, mert adatbázisok tanulás közötti rövid szünetekben pihenésképp szívesen olvasgatnék másról is, nem csak a számomra (most már) érdektelen CoD6-ról és különféle Wii-s kisöccseiről. Ennyire nem történik semmi más a játékvilágban? Muszáj ezt a cuccot ennyire agyonhájpolni még itt is? Tudom, ha nem tetszik el lehet menni. Sry, hogy egyáltalán megemlítettem ezt a dolgot.
-
L4R$()n
tag
Ez a gyerek még lehet, hogy egyszer milliárdos lesz
elsőnek csak játékokat tör fel utána meg bankok rendszerébe hatol be
gratulálok neki
-
A 9 kint lévő friss hírből 4 az MW2-ről szól... Nem sok ez egy kicsit?
Mod: Meg van +1 a hét főbb hírei között is... -
tom235
tag
Valaki elárulná nekem mit kell egy x360 játékon feltörni? Lerippelte egy iso-ba és feltette nem vagy ez attól bonyulultabb?
-
fordfairlane
veterán
Csak nem az esetleges mexikói származása miatt likvidálták ilyen célzottan. INkább arról lehet szó, hogy az MW 2 erősen blockbuster gyanús, tehát igen csak értékes portéka az Activisionnak, és hogy ráadásul hirdetésben reklámozta magát a hekkergyerek, ezzel azért erősen kihívta maga ellen a sorsot.
-
iZed
aktív tag
igy van, ha egy kiesik jon helyette ketto masik. pl ez a skidrow is egy nemregi team, a legregebbiek kozul mar csak a razor van talpon a regi fenyeben. fairlightnak is sokkal tobb "munkaja" volt tizeneves koromban, amiota FLT lett mar joval kevesebb melojuk van, nyilvan nem tudjak idoben feltorni mert elvittek nehany koderuket. reloaded ugyan mar vagy 10eve palyan van de addigra a razor mar reg "befutott" csapat volt.
-
pohár
félisten
Na most aztán jól kitoltak mindenkivel, több ezer cracker tengeti mindennapjait játéktörésekkel, most ezzel nem statuálnak példát
Hányszor lehetett hallani hogy a RELOADED, DEVIANCE, Razor1911, ViTALiTY (és még sorolhatnám) tagokat kaptak volna el?Amíg világ a világ, a játékokat úgyis feltörik, márcsak bosszúból is, mert ilyenekkel "példát statuálnak"
menalcas... tudod, ami késik, nem siet
A nagy nevek közül úgyis feltöri valamelyik, napok kérdése csak -
Gebriel
veterán
"..fiú feladott egy hirdetést, miszerint ő feltörné és letölthetővé tenné a játékot. Az IPCybercrime nyomozóiroda azonban hamar véget vetett az illegális árusításnak, és sikerült majdnem minden kópiát visszaszerezni, egy azonban Del Amo kezébe jutott, ő pedig ígéretéhez híven felrakta a feltört programot a világhálóra. Az IPCybercrime közösségi portálokon keresztül talált a fiú nyomára..."
Bakker azért ezt így el is elég vicces. Nem kicsit nagyon..
-
menalcas
őstag
Én is pc párti vagyok de amit most mondtál totál ellentét, szerinted mivel törik fel a játékokat ? konzollal xD, és mivel töltik le és írják ki ? szal még a konzolos tört játékok itt a pcken folynak át, ami részben rossz mert a pcre fújolnak és részbne melegséggel tölti el a szivem a tudat, hogy itt is megjelenik a pc nem kicsi fölénye a konzollal szemben mert a pc: Mindenre jó
A másik ez már a mai 3. MW2 hír elég kapós így 2 nappal megjelenés előtt és egy másik rossz, már a PC verzió is kiszivárgott netre bár ahogy hallottam még nem sikerült feltőrni a steam miatt. -
Def26
félisten
válasz
Fortissimus #13 üzenetére
Igen, aki boxon próbálta és Live -on volt annak kampó...
-
iZed
aktív tag
válasz
Fortissimus #13 üzenetére
levagjak azt a kezet amelyikkel berakta a lemezt. valamint szetzuzzak a lemezt, a port savban feloldjak es raontik a sebre.
-
Fortissimus
őstag
es mi van azokkal akik jatszottak a jatekkal? letiltjak oket v mi?
-
Def26
félisten
Jó neve van a srácnak, biztos valami mexikói kölök. Azokat meg úgy tudom, hogy amúgy is pi**ába kívánják az amerikaiak...
-
finest
addikt
Az uccsó mondatban annyira zavaró az "ez miatt". Magyarul ez úgy szól, h emiatt, annyira idegen a nyelvünktől a mássalhangzók halmozása! Toom, h létező köznyelvi forma, de a terjesztéséből kiszállhatnátok, mint a D2D a CoD Modern Warfare 2 terjesztéséből!
-
hommeros
őstag
[OFF]Mert zsetonos bácsi ott ül a háttérben, és vigyorogva segíti zöldhasúval az igazságszolgáltatást. Érdemes körbenézni, ki miért mennyit kap manapság
De az is lehet, hogy én tévedek. Majd csak eljutunk az 1 szoftver = 1 kar levágás szintre megint. Még szerencse, hogy nálunk azért nem megy ez.
Pofátlanság csúcsa, hogy valakit szerzői jogsértéssel vádolnak, mert zenéket dúdolt. Minap olvastam.[/OFF]
Nekem is van XBOX-om, még se töltöttem le. Na miért? Mert én eredetibe szeretném. De az ilyenektől elmegy a kedvem...
-
törölt tag
Miért csak pénzbüntetést? Akkor minden gazdasági bűncselekményre csak ez vonatkozhatna.
Marinko esete más. Lehet nem kellene összevetni közvetlenül a nálunk "működő" "igazságszolgáltatást" az amerikaival. Ami itt zajlik, az az igazán nevetséges. (Vö: a románok pillanat alatt meghozták az elsőfokú döntést Mikóczy Zoltán esetén. És nem gyorsított eljárás volt, hanem sima. Nálunk kb 2-3 év múlva lett volna egyáltalán az első tárgyalás...)
-
iZed
aktív tag
-
r-chee
őstag
Én is láttam már kb, egy héttel ezelőtt fent egy torrent oldalon az Xbox360-as feltört verziót.
Állandóan a PC-re fognak mindent, ami a kalózkodással, warezzel kapcsolatos, aztán konzolra törik fel legelőször a multiplatformos játékokat. De csak a PC-seket kell megkövezni, lealacsonyítani, a konzolosok szent életűek, ugye.
-
hommeros
őstag
Hát tényleg, micsoda példa statuálás. Igazi gengsztert fogtak.
Remélem 6 ajtós gyilkológépek mentek a szerencsétlen fiúért. Szánalmas!
Tényleg ezek a legfontosabb problémák, mert onnan jön a sok kenőpénz.Most már örülök, hogy tele van vele a net. haha!
-
Ice!?
őstag
Hát ez szívás. A D2D meg így járt, bár meg lehet érteni őket.
-
iZed
aktív tag
konkurencia vagy sem, sajnos ezzel a D2D csak sajat magat szivatja meg. MW2 profitja kereken 0 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync