-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
válasz
Gauloise #1981 üzenetére
Leírnátok mi a bajotok az 5.0... szoftverekkel?
Én csak pár napja csatlakoztam és már eleve a nyalókával kezdtem használni, és ez idáig semmilyen problémám sem volt.
Sőt! Pár észrevétel LG G3 után...
Nagyon folyamatos a rendszer, még egyszer sem találkoztam még csak mikro laggal sem, a G3 azért még az új szoftverrel is meg megakadt egyszer kétszer... A kamera nagyon tetszik, szép képeket készít és a videó hangjával sincs semmi bajom. ( Bár koncerten még nem próbáltam ) A hangszóró klasszisokkal jobban szól mint a G3-é, tényleg még kis basszust is fel lehet fedezni!Sok okosság van szoftveressen amik még a nevesebb gyártóknál meg sem fordultak, pl. a ki és bekapcsolás időzítése, rázással való képernyőkikapcsolás stb... Eddigi tapasztalatok alapján le vagyok nyűgözve, és most már értem miért van félnivalójuk a Samsung , LG és hasonló nagy gyártóknak, hisz ez a készülék nem kicsit olcsóbb az övéiknél, holott anyaghasználatban és minőségben is odavág nekik rendesen...
-
zizol
aktív tag
válasz
Ombre85 #1989 üzenetére
Nekem még sosem fagyott le, pedig rég óta használom, ráadásul igen intenzíven.
Szerintem Nálad lehet, hogy valamelyik utólag feltelepített program fagyasztja ki.Nálam az egyik OTA frissítés alkalmával tűnt úgy, hogy nem történik semmi, de az itteni tapasztalatok alapján nem bántottam, nem kapcsoltam ki, hanem magára hagytam és elég hosszú idő után (kb 1-2 óra) amikor ránéztem, akkor már minden OK volt, frissült. Én nem rootoltam, de aki nem olvasott vissza, annak tudnia kell, hogy az OTA frissítés nem javasolt rootolt telefon esetén. Előtte unroot!
-
Ombre85
tag
Akkuidő:
Volt már, hogy egész nap semmit sem csináltam vele, mégis szemmel láthatóan esett a töltöttség, estére magától le is merült. Ilyenkor újraindítom vagy kikapcsolom egy kicsit és jó lesz. Tényleg előfordul, hogy valami app beakad és pörgeti. Néha még a hátlap is melegszik önmagában az asztalon. De ilyen ritkán fordul elő, minden más esetben bőven 2 naponta töltöm, pedig azért nyomkodom össze-vissza és a net is egész nap be van kapcsolva. Ha valakinek már az elején gyorsan merül, ott szerintem lehet valami hardveres gond.Más:
Hetente/kéthetente egyszer gondol egyet és full lefagy. Kis időre rá elkékül a képernyő, majd újraindul. Betöltés után ezt még egy párszor megismétli, mire rendbehozza magát. Ezt nem tudom, miért csinálja, legtöbbször akkor, ha netezek, de legutóbb fényképezésnél halt ki és a készített kép helyett is egy szürke négyzetet mentett el. Még 4.4-et használok és ha egyre gyakoribb lesz, akkor kipróbálom a lollit, de nem nagyon szeretném.
Másnál nem csinált ilyet még sosem? -
stilo18
addikt
Mindenfele root nélkül akkor nem is szól jól a telefon?
M8-ról fogok érkezni holnap,imádtam ahogy szólt az a telefon...Remélem nem csalódok benne.
-
Gauloise
csendes tag
Hogy tudom leszedni ezt a fos szopoka-nyalokát ?
magyarul vissza tudom tenni a 4.4-et ? és ha igen hogyan -
Gauloise
csendes tag
válasz
#45553408 #1905 üzenetére
Tévedés .... Privát felhasználónak 24 hónap, ha cégesen veszed áfás számlával csak 12 ad a Lenovo .. szal ha cégesre vetted és 1 év után viszed vissza hogy garos ott lesz majd a koppanás ... Ezért írja az ex hogy 12 hónap ... aki ki meri irni a 24 honapot hááááát ... lehet reklamálni majd
-
bajaki
őstag
Valaki esetleg tud olyan szilikon tokot ami van olyan vastag, hogy nem áll ki belőle a kamera?
-
Razzor two
tag
válasz
Luissimo #1977 üzenetére
Köszi!
Nem nagyon értem ezt a nagy különbséget, nekem nagyon halk az Sp-hez képest , bár azt mondtam, hogy nekem csak sima z2-em van nem a pro! Ezért is gondlotam, hogy baj lehet a roottal, mert az pro-ra való!
Jól gondolom, hogy a Viperhez mindenképp kell a root?
Emlékszem Sp-n is valahogy másképp kellett indítani a Windowst a recovery felrakásához, majd megkeresem!
Valami driver gondok miatt. -
Luissimo
veterán
válasz
Razzor two #1976 üzenetére
Szia,
Pro primo, A Vipert most kostolgatom.
Nemgondoltam, hogy barmi megtud lepni, van egy Cowon S9 lejatszom, annak a telefonok csak messzirol koszonhetnek az iskolazott hangja miatt, de a Vipertol libabörös leszek és feláll a szőr a hátamon 😃
Szuper és hogy mimindent kilehet belőle csalogatni, az nemsemmi.
Harmad hangerőn 😃
Pro duo,
A fiamnak SP teloja van, ennek a poros nyomába sem léphet.Most éppen a legjobb Zeppelin koncertet hallgatom, amin az eredeti dobos, Bonzo Bonham fia, Jason dobol. Hátborzongato, gyönyörű.
Pro tercio,
A root nem jelenthet gondot, kevés telo van amit ilyen fapadosan lehet térdrekényszeriteni, probald meg win7 alol hanyattlökni.
Pro quattro,
És még ezer beállítási lehetőség van a Viperban, amit fel kell deríteni...
És ez csak a Lenovo lejátszó, sehol a Poweramp.
Nemérzem, hogy szükségem lenne rá.Más,
Akkuidő,
Nemkell parázni, ha csak símán kijöttök estig bőven az akkubol, ugyanis ez igy meggyőző, nem merülsz le, éjszaka meg ugyis feldugjuk, hagy regenerálódjon😃Szóval ?
Engem megvett kilora😃 -
Razzor two
tag
válasz
Luissimo #1932 üzenetére
Luissimo
Sajnos én sem telepítettem még ezt a programot, csak olvastam róla már több fórumban! Gondoltam ez lehet a megoldás erre a kis hangerőre!
Demonlaci2
Nálam Sony Sp volt az előd..sajnos nagyon sok gond volt vele,de bármely lejátszóval kb a fele hangerővel hallgattam és a TDK-val jó volt a hangzás is! Most a z2 teljes hangerőn nem produkál olyat... kellene még egy kis extra hangerő, a többit valahogy kikeverem a poweramp beállításaival.
zizol
Úgy gondolom igen, hisz szól a füles, egy nagyon kis fémes rész látszik a dugó részéből, de nem megy beljebb!
Egyenlőre kínlódok a roottal...lehet a windows 8.1 miatt nem megy , próbálkozom,de ha valaki tudja a megoldást ,megköszönöm! -
Sir Riccio
addikt
Szerintem csodát vártok. Nálam 30%-on van most 10óra 13 perc készenlét és 3óra3perc képernyőhasználat után, ha kicsit többet nyomkodtam volna már lemerült volna.
-
kaszas91
csendes tag
De csak engem zavar az hogy másnak 2-3 napot is kibír?
egyszerüen nem tudom elképzelni
-
Pahyka
csendes tag
A kamera lehet jobb- de igazából ha már Full HD az jó - több nem kell - viszont amit itt egy két tulaj írt - hogy a hanggal vannak bajok "recseg ropog" - no az bizonytalanított el.
És a Hua is lehet dual sim-es. Csak akkor ki kell veni a micro SD-t és nano sim tehető bele. De nálam nem volt szempont a dual sim. Mindenesetre bízom benne hogy nem döntöttem rosszul.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kaszas91 #1964 üzenetére
Nekem estére 10% alá megy ha korábban kelek, most 37-en van pedig ma alig nyomkodtam de lényegtelen is mert minden este töltőre lógatom lefekvés előtt. Egy ekkora kijelzőtől ilyen hardverrel nem kell csodákat várni. Na, meg ez erősen függ a használattól is. Édesapám hetente tölti a Redmi1S-ét, nekem amíg volt előbb merült le mint lefeküdtem volna.
-
kaszas91
csendes tag
válasz
#45553408 #1965 üzenetére
Nálam most 19 óra készenléti és 3 óra használatot mutatot huszon pár százaléknál.
Most nem értem hogy akkor én csinálok valamit rosszul vagy a készülékel van valami?eddig senkit se láttam panaszkodni, lehet kifogtam volna egy rosszat?
vagy csak túlparázom? ( de hát 4000-es az akksija!!! áá
) Valami zsiványság van itt kéremszépen.
-
kaszas91
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a csillagromboló táborhoz
Lenne egy kérdésem ami nálam most az egyetlen negatívum a készüléknél.
Nem más mint az akkumlátor üzemideje. Ahogy olvastam szinte mindenki 2 napig tudja használni a telefont ami kicsit kiakaszt mert nekem 1 napig bírja kb. ami azért zavaró mert nem nyomkodom folyamatosan.
Akkumulátorkímélő mód és a képernyő és GPU energiatakarékos módot hol találom? ha ezeket bekapcsolnám lényegesen megnőne az üzemidőm?
Ja és játékról szó sem volt mégmai napig wifi ment, ma kapcsolták be a mobilnetem. Nem tudom melyik fogyaszt többet.
Tudnátok segíteni mire érdemes figyelni? mivel tudnám több üzemidőre növelni? -
cil101
tag
Próbálta már valaki az Andriod ART módot? Mert nekem rohadtul belefagyott a rendszer csak recoveryből tudtam egy factory resetet nyomni hogy feléledjen a telefon.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #1954 üzenetére
VIPER ?
Szuper !!
hát nem a viber pösze verziója, az biztos.Olyan mint a VodooSound a Samsungokra
kicsit dob az amúgy sem rossz hangzásán és még a füledet is tisztíccsa -
Pahyka
csendes tag
Mérlegeltem - és elolvastam még1szer mindenki hozzászólását - és ma reggel visszalőttem a rendelést, és másra esett a választás. Ez a mikrofon hang nem hagyott nyugodni. De nagyon köszönöm mindenki "építő" jellegű hozzászólását - hasznos volt a döntésben.
Nagyon szerettem volna ezt a telót - de nagyon elbizonytalanított ez.
-
Luissimo
veterán
válasz
#45553408 #1950 üzenetére
szerintem annyira gáz az aranyszínűű
persze ízlések és pofonok jeligére mindenre van kereslet.
nekem még féláron sem kéne...más,
most ujra beizzítottam rajta a Vipert, köszönet a supportért
A Lenovo gyári lejátszójával, csodásan szól, teljesen a vájtfülemre szabható.Kinek volt itt gondja a hangzásával?
Viper nélkül is tökéletes, de Viperrel meg hab a tortán -
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok, aki aranyszínben keresi a készüléket, kb 1 hét és Lenovoshop-nál elérhető lesz kb. 5-10 db érkezik. Ha ez idő alatt megjönnek előbb akkor közzé teszem it.
-
Menyus911
tag
Na én is beújítottam Note II-ről. Eddig nagyon meg vagyok elégedve. A kamera top, és az üzemidőn is naponta meglepődöm.
-
zizol
aktív tag
válasz
Razzor two #1906 üzenetére
Bocs, ha hülye a kérdés, de biztos, hogy jól be van dugva a csati?
-
Demonlaci2
tag
válasz
Nekem egy Sony Xperia Z1-es volt ez előtt kb. két hétig, Z2 Pro-hoz képest hangzásban, kijelzőben.szoftveresen egy fostalicska volt, villám sebességgel adtam túl rajta.
-
Luissimo
veterán
szia, jóreggelt mindenkinek,
nos, ez igy most kissé árnyalja a képet , már kezdtem nemérteni miszarvan.
akkor nekifutok ujra, egyenlőre hagyom a lenovo lejátszót és megnézzük mivel lesz jobb a viperral.
majd visszajelzek.másik kérdés,
valaki próbálkozott a multkor az otg pendrive felcsatolásával.
sikerült a működésre bírása?ilyen kütyüt néztem ki.
http://www.pcdiszkont.hu/26017/kingston-64gb-data-traveler-microduo-usb-3-0-micro-usb-otg-pendrive-fekete
érdemes vele foglalkozni :-) ? -
hard74
senior tag
válasz
Luissimo #1932 üzenetére
Asszem van tippem, miért nem ok nálad a viper. (én voltam valszeg a fallosz)Kell a vipernek a SElinux premissive mód.
Ez:http://mega.nz/#!GVlVHDCC!_-Edl7Wl_bOwMEu1R-B_0KLi4pcdhBR4VHX-WRUZclk
Telepíted a SElinuxModechangert, megadod neki aroot jogot, majd átállítod premissive-re. Utána telpíted a vipert(nem a playeset), feltelepíted a vipert, telepíted a drivert, restart. Majd a viperen belül az fx compatible midot átállítod compatible-re. Így működnie kell.(UIsettings:expert-re) -
Mik001
csendes tag
Értem én a humort, hogy az 5.1-es hangzás milyen jól szólna a lenovoban, csak hát szerintem az elfogadhatatlan kategória, hogy annyira torz az egész hang a felvétel során, hogy konkrétan felismerhetetlen a zene.Tehát nem arról van szó, hogy kicsit recseg vagy ropog a felvételen a hang, hanem hogy felismerhetetlenségig torz. Ennél sokkal jobb szintet hoztak több évvel ezelőtti alapkategóriás okostelefonok is, persze csak a hangra értem. Ha valaki esetleg rögzített már koncertet, hangosabb előadást ilyen készülékkel, az kérem ossza meg a tapasztalatait velünk.Egyébként 1 hónapos a készülékem és ez volt az első nagyobb videós próbatétele.....
-
Pahyka
csendes tag
Természetesen ha ilyen lesz akkor
. Itt nem is erről ment a piciny vita. Hanem arról, hogy igenis ha nem steril körülmények között készítesz videót, ami valljuk be szinte mindig így van akkor is kell, vagy kellene hogy hozza az elvárt szintet. Ami abban merülne ki hogy nem "recseg ropog" a hang. Mert még ha telefonon visszanézem, és olyan amilyen az sem jó, de mikor TV + hangrendszer, akkor lehet akármilyen jó a kép, ha a hangot nem tudod élvezni. És én csak azokra a véleményekre és észrevételekre hagyatkoztam amiket itt olvastam. És mint vásárlás előtt álló - gondolom minden érdembeli észrevétellel kell hogy számoljak.
-
rdt89
addikt
-
Luissimo
veterán
válasz
Razzor two #1922 üzenetére
hello,
Kérlek, szolj, ha összejön a viper, én háromszor vetödtem rá, marketesre és privátban kapottra is, mindannyiszor lefagyasztotta a zenelejátszót, bármely program volt rajta.nembirtam vele, ha valaki supportál, azt megköszönném :-)
most a Lenovo gyári lejátszó és a SoundBooster van rajta, békés egymásmellettélésben és nagyon jol muzsikálnak együtt.
de a kiváncxsság furdall :-) -
Pahyka
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #1928 üzenetére
Leírtam mi a fontos. de ne mond nekem hogy teljesen normális, hogy ha kint készítek videót pl egy parkban - vagy játszótéren, vagy uszodában - és még nem is kell víz közelébe menni - ha nagy a háttérzaj, vagy fúj a szél akkor lehet a kép tű éles de a hang már bocsánat de sz@r. És itt most nem a Leno - t húzom le, bármilyen márka lehetne. Az hogy többet tud és jobb design, és strapabíró - könyörgöm 2 év eltelt azóta szerintem ez nem elvárás hanem alap.
Az akkori ára annak is 135e volt - bármennyire is hihetetlen most. És akkor sem volt az a csúcs - mint ahogy most sem ez a csúcs.
-
Womb
senior tag
Szerintem erősen függ attól, hogy milyen hangerő a forrás. Valószínűleg egy koncert már túl nagy hangerővel bombázza az amúgy érzékeny mikrofonját. Eddig bármilyen videót csináltam, nem volt ilyen problémám vele.
De nézd meg a Mobilaréna tesztjét. Ott sem recseg a felvétel. -
WOT-H-A-C
veterán
Az előző telefonod fele ennyit sem tudott mint a z2 pro. Minőségben és dizájnban is alatta volt. El kell döntened mi a fontos.
Off/ láttam videót amit 1+1-el rögzítettek koncerten az is recsegett össze-vissza. Aztán meg honnan tudod, hogy a Z2 pro , hogyan teljesít a víz alatt?? (ami ugye teljessen életszerű)
Na mind1 természetesen a te dolgod mit veszel, de azt elmondom, hogy kevés olyan telefont fogsz találni ami egy koncerten recsegés nélkül fog akármit is rögzíteni...
-
Pahyka
csendes tag
Én spec azt - hogy azt amit az előző 2 éves telefonom tudott, azt tudja - sőt, ha lehet stabilabban - és jobb minőségben. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés egy felső kategóriás telótól.
Ülhetek én 10 millás kocsiban - ha sámlin kell ülnöm. A vezetés élmény akkor is el fog maradni....
-
WOT-H-A-C
veterán
Most komolyan, mit vártok egy telefontól??
-
Pahyka
csendes tag
Na most egy kicsit megijedtem.
Azt mondjátok hogy a teló ahhoz képest, hogy elég erős kamera van benne - a hang rögzítése az nem hogy nem éri el a kívánt szint hanem egyenesen katasztrófa - ha nem bent készítem a videót?
Ha ez tényleg így van - holnap reggel 8 után mondom vissza a rendelésem. Videó az az alap hogy tökéletes legyen. Samsung SIII LTE vízalatti tokkal olyan videót készített nekem tövv aquaparkban - hogy több kamera elbújhat - és itt nem csak a Full HD re gondolok, hanem a tökéletes hangra - tokon keresztül.
Ha ez tényleg komoly akkor mindegy a kinézet és a prémium kategória - keresek másik befutót
-
zed juron
aktív tag
Valaki tudja hogy hol lehet arany színűt vagy titánszürkét rendelni normális helyen nem aranyárban?
-
Razzor two
tag
Nagyon Köszönöm!
Pont a Viper miatt kell a root!
Nem értem én sem ezt a füles dolgot, a sony sp-n kitűnően szól minden (TDK, saját, samsung, panasonic, HTC beats , sony) ezekkel próbáltam, de csak a rádió és a soundcloud épp elviselhető!
Viszont nekem nagyon kellene a zene, így megpróbálom amit mondtál!
Thx! -
thomasvold
őstag
válasz
Sir Riccio #1918 üzenetére
Végülis annyira nem gond, mert úgyis a telefonon állítom a hangerőt. Nem is headset-nek vettem a Piston3-mast, hanem zenét hallgatni. Azt viszont remélem, hogy gondot nem fog okozni a készülékben ez a fordított bekötés.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
thomasvold #1914 üzenetére
Valószínűleg a jack csatlakozó kiosztása más, lehet, hogy a mikrofon sem jó vele (ezt nem próbáltam, sőt amíg nem mondtátok a gombokat sem).
-
Mik001
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo K920-as tulajdonosként gondoltam veszek fel egy-két videót a hétvégén az általam meglátogatott koncertekről. A videókat visszanézve szembesültem azzal a problémával, hogy a kép rendben, de a hang az élvezhetetlen, recseg, teljesen felismerhetetlen (a video 1080p-re lett állítva/mp4). Tudom, hogy közel a hangszórókhoz a basszus "recseghet" a felvételen, de ez a teljesítmény még egy 30.000 Ft-os telefontól is elfogadhatatlan lett volna, nem hogy egy prémium telefontól. (A videókat átraktam asztali pc-re és ott is ugyanaz volt a helyzet). Valaki járt már hasonló helyzetben? Tudtok valami megoldást, vagy garanciális javítás lesz belőle? Köszi.
-
hard74
senior tag
válasz
Lollira root itt :
lenovo-forums.ru/topic/12496-получение-root-на-прошивках-с-android-502-вариант-1/
Hangzás javításra pedig a Viper4androidFx ajánlott.
http://mega.nz/#!bUMmyLpR!0Pu8FPS4V1Vd191FZ4x4pHIDszXV7ZlU0NjtyWrKWqM
Viper+piston2 kombóval teljesen ok a hangzás.G2 wolfson dac-kal sem szól jelentősen jibban.(természetesen a viper alapott is) -
thomasvold
őstag
Na nekem ugyanez a gondom, csak Piston 3-massal. Hiába nyomkodom mindkettőt, mindkettő csak halkít, nem hangosít. Nem értem mi baja.
szerk.: Na úgy néz ki valami szoftveres hiba lehet a készülékünkben, mert most kipróbáltam egy Samsung telóval és annál tökéletesen működik a le-fel hangerő.
-
bajaki
őstag
válasz
Sir Riccio #1912 üzenetére
Nekem is Piston II-esem van. Nálad a hangerőszabályzó gombok jól működnek? Nálam a "hangerő fel" gomb is lefelé állítja a hangerőt. Szóval a fülessel csak halkítani tudok....
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Én egy Piston II-vel használom és igen jó a hangja. Nem tudom nálad mi lehet a gond. Erősítő nélkül is szebben szól mint eddig bármelyik telefonom pedig volt egy pár(Xiaomi Redmi 1S, Jiayu G3, Orange San Francisco, LG GT540, Nokia 5700 Xpress Music, SonyEricsson K750i,Motorla MPX200 stb...).
-
Pahyka
csendes tag
Még ezen az oldalon is 12 h látok.
http://www.lenovo-shop.hu/lenovo/changethis_5/lenovo_vibe_z2_pro_dual_sim_okostelefon_2624.htmAhonnan rendeltem - a számlát és a garanciát már le tudom tölteni - és benne van hogy számla felmutatása esetén 24 h a gari. Mert árban ugyan annyi volt mint sok más helyen - és nem írta, hogy ez már tartalmaz pl +1 évet. Ha szerettem volna még egyet - az lett volna azt hiszem 8900 HUF.
-
thomasvold
őstag
Az, hogy 24 hónapot írnak, csak egy dolog, írhatnak bármit. Több helyről is kérdeztem és a telefonra 1 év a hivatalos Lenovo garancia. Hát durván így 7 ezer ft-ot kidobtál az ablakon. Máshol 113 ezerért, sőt a lenovo shop-ban 110.990 ft-ért lehet megvenni. Úgy lehet esetleg a 2 év garancia, hogy a hivatalos Lenovo 1 éven felül a bolt vállal még rá +1 évet. Jobb esetben. Rosszabb esetben csak sima 1 évvel fogod te is kapni.
-
Razzor two
tag
Üdvözlet!
Sikerült kicserélnem a 10 percet működő telefonomat egy új példányra (sima z2 )
Lenne pár kérdésem ami a telefon belakása közben felmerült bennem!
Elsődleges, Root....valaki tudna rá működő linket adni? (THX)
Nagyon jól működik nálam, amiben viszont rosszabb mint az előd Sony Sp,az a zene!
Mintha egy dobozból szólna valahonnan távolról!!!
Semelyik program nem javít ezen a hangzáson, Poweramp sem!!!
Amely füles szuperül szolt a sonyn az itt egy kalap k*ki...(TDK füles)
A sajátjával is épp, hogy csak nyöszörög...a rádióval és a soundcloud-dal viszont kicsit jobb!!
Erre esetleg valami megoldás?
Köszönöm!!! -
Pahyka
csendes tag
válasz
#45553408 #1900 üzenetére
Köszi - várom, hátha. Itthon kettőt találtam:
http://www.tok-shop.hu/termek/univerzalis-tok-pierre-cardin-classic-vizszintes-bortok-csatos-fuzos-4162-3ts10-feketehttp://www.mobiltokcenter.hu/lenovo_k920_vibe_z2_pro_/tartozekok/2994/csoport/fekvo_bortok
És persze, még az itthoni telefonos shop - hátha ott is találok.
Stilo18: Én az EMAG-ról rendeltem ,és ahogy nézem már nincs is, mert az árukereső már nem hozza fel. 119900 HUF. Az a baj, hogy ahogy nézem ami van fent SpeedShop és társai mindenhol 12 h garit ír.
Az Emag meg 24 h írt - ezért rendeltem onnan. Remélem találsz olyat ahol 24h ír...
-
Pahyka
csendes tag
válasz
thomasvold #1899 üzenetére
Köszi -bízom benne hogy így lesz.
De amúgy a Samura sem tudok rosszat mondani - azért az a +1 Gb RAM ami van benne a sima SIII-mal szemben a maga idejében jó volt. És sebesség problémák sem voltam nagyon. De a műanyag tok - és a szokásos burkolat repedés az meg volt ennél is. De most remélem hogy korszakot ugrok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest