- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8234 üzenetére
Várj, ez most a Resurrection? Fel lehet azt tenni wipe nélkül? Mondjuk nekem a CM13 is gyönyörűen megy így most. Egyszer-egyszer újraindul (nem tudtam megfigyelni, hogy van-e előtte kék képernyő mert általában csak rezzent a zsebemben, hogy indul).
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8228 üzenetére
Az lehet, hogy az enyém nincs rootolva?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8221 üzenetére
Ez fura, mert nekem a jelenlegi legfrissebb Malaga csinálja ezt és nem is igen jött már egy ideje frissítés rá, a navira viszont szükségem lenne, ráadásul minden más téren nagyon klasszul működik.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Akkut cseréltem a telefonban és valószínűleg rosszul raktam össze (az akkura ragasztott matrica/fólia, rossz helyre került) ezért nem volt GPS jelem, ezt orvosoltam, utána egy darabig működött is, most viszont hiába használ 10-12 műholdat, nincs FIX. Mi lehet a gond? CM13_20161116 Köszi! -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
A CM13 jelezte, hogy van frissítés, van:
cm-13.0-20161112-NIGHTLY_xposed
cm-13.0-20161111-NIGHTLY
mi a különbség?
Köszi előre is! -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8074 üzenetére
Átállítottam az akkumulátorbeállításoknál teljesítményre, azóta jó a WiFi.
Ilyenkor mi van?
Szerk: Most már kiegyensúlyozottra visszaállítva is jó. Valami nagyon beragadt itt. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8072 üzenetére
Csináltam wipe cache & dalvik cache-t, nem lett jó, aztán feltettem a frantisheq buildet hátha, de azzal is ugyanazt csinálja (az Aldi Wfijével viszont tökéletesen működött amíg ott voltam), itthon ha megy is, akkor is csak pár mbit/s, de általában inkább nem megy, hullámokban néha átjön valami infó rajta, de amúgy halott.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8070 üzenetére
Közben lehet, hogy elkezdett szórakozni a WiFi is. Nem tudom eldönteni, hogy a telefonnal van-e a baj, mert hétfőn nem itthon aludtam és az ottani WiFi-vel sem volt jóban, de most már az itthonival sincs. Időnként le is dobja, ráadásul a kapcsolat sem a legjobb, lassú, sokszor be sem tölt oldalakat stb... legfrissebb CM13. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8041 üzenetére
Nem javult, szóbal rendeltem egy akkut eBayről. Majd írok ha már látom, hogy jobb lett-e.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #8037 üzenetére
Automata fényerő nálam is be van kapcsolva, az automatikus elforgatás nekem mondjuk kell mert számomra így kényelmes, NFC kikapcsolva, az ébresztős/kopos cuccokat most kikapcsoltam, battery optimalizálást viszont nem tudom hol kell állítani, így lett nekem most 2ó10p és egy százalékon van.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8032 üzenetére
3 óra 30 perc a kijelzőidő, bekapcsolt WiFi, BT, 2SIM. (Malaga, CM13)
-
Sir Riccio
addikt
No, ahogy ígértem jelentkezem egy kis beszámolóval a CM13 (Malaga) romot illetően. A felület szép, letisztult, az egész gyors, smooth, szóval nyoma sincs a gyári ROMnál megszokott akadásoknak, lassulásoknak. A belakás folyamatban, van, még van mit módosítani rajta, hogy kényelmes legyen a használata, de ez főleg abból adódik, hogy lényegesen több a lehetőség mint a gyári ROM esetében volt.
Az akkuidőt még nem tudtam tesztelni mert egész hétvégén autóban ültem és/vagy sokat nyomkodtam vagy csak navigáltam vele, így két óra alatti kijelzőidők jöttek ki, meg volt amikor töltőn is volt használat közben.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #8025 üzenetére
Na, most meg akkor FC-zik ha a beállításaiba prôóbálok bemenni.
Próbáltam a cache törlését de eddig semmi.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #8024 üzenetére
Nem, de feltettem egy frissebb gapps-ot, és így most jó. Eddig állatira tetszik, most visszateszek rá mindent, belakom és ha egy ideje már használatban lesz akkor írok majd róla pár sort én is, hogy mi a helyzet. A kamera fókuszproblémáit mindenesetre úgyfest megoldotta.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #8022 üzenetére
Köszi mindenkinek. Sikerült feltolnom a legújabb CM13 Nightly-t (Malaga) de az AOSP billentyűzet folyton FC-zik. Van erre valakinek ötlete?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
zsozsoooooo #7999 üzenetére
Sziasztok! Én is próbálkozom de nekem sehogy sem jelenik meg a QDloader eszközkezelőben. Csak rezeg a telefon időnként egyet és ennyi. Próbáltam drivereket frissíteni, csináltam már kb. mindent.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #7819 üzenetére
Itt a megoldás: Mivel úgy néz ki, hogy van egy felső határa az asztalon található mappában tárolt cuccoknak (nem tudom mennyi ez), ezért ha ezt a felső határt eléri/átlépi a benne tárolt appok száma, akkor a launcher kifagyásával reagál a böködésre a cucc.
Eltávolítottam egy apoot (Google Playből) ami ebben a mappában volt, és most újra jó. Hátha később még jól jön valakinek.
-
Sir Riccio
addikt
Véletlenül sikerült ráhúznom a Google mappát az Eszközök mappára az asztalon, azóta kifagy a Launcher ha rábökök. Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak?
-
Sir Riccio
addikt
válasz
WOT-H-A-C #7651 üzenetére
Az a baj, hogy két hónapja már egyszer eljátszottam ezt és baromira nem tartom korrektnek, hogy két havonta nulláról újra kelljen húzni egy ilyen kategóriás készüléket. Mindegy, egyelőre várok, hogy mi lesz a sorsa aztán legfeljebb megy a szervizbe. Ha én is visszakapom az árát akkor meg benevezek egy Moto X Stylera és akkor még házon belül is maradtam.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Úgy fest, hogy eddig tartott a felhőtlen örömöm. Az egy dolog, hogy egyre többször lassul le a készülék minden különösebb ok nélkül (ilyenkor talán melegebb is), de ma este EZTcsinálta (bocs a zenéért valami kellett alá, hogy a saját hangom ne legyen hallható). Jó lenne ha még gariidőn belül lehelné ki a lelkét, mert nincs nagyon keret most másikra és idő sem arra, hogy hónapokat a szervizben töltsön. -
Sir Riccio
addikt
Nekem ugyan nincs gond a frissítéssel, de az akkuidő nem lett tőle sem jobb sem rosszabb...ugyanúgy 3 órányi kijelzőidőim vannak egy töltéssel, ahogyan eddig.
-
Sir Riccio
addikt
Na, nálam a gyári állapot visszaállítása minden problémát megoldott. 480 órája fut a készülék, hiba nélkül. A Facebook app néha kifagy de ez az egyetlen hiba ami ezalatt előjött. (gyári Lollipopp, legfrisebb)
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Luissimo #6949 üzenetére
Nekem is kevesebb, konkrétan 0,4A megy át a mágneses kábelen, így elraktam tartalékba és visszatértem a gyárihoz. A szervizbeküldéssel egyelőre várnom kell sajnos mert egy-két dolog miatt még nem tudom nélkülözni a telefont és a tartalék Lumia 530-al azt hiszem kevésbé leszek boldog.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6921 üzenetére
Ja és az utóbbi időben a Skype hívásaim is akadni kezdtek.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Közben vettem egy Nillkin 2,4A-es szivargyújtós töltőt, de ez is csak 0,4A-el tölti, de lehet, hogy a mágneses USB kábel a ludas mert a gyári töltő is csak 0,8-at ad le azon keresztül.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #6882 üzenetére
Nem akarom elkiabálni de lehet, hogy egy reinstall megoldotta. Egyelőre tesztelem.
-
Sir Riccio
addikt
Gyanús volt, hogy mintha az MWC-n is szórakozott volna a WiFi és nagyon úgy fest, hogy ez a gyanú beigazolódni látszik, időnként nincs kapcsolat, nem tölt be semmit.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
kelly416 #6865 üzenetére
Köszi mindenkinek! Kérdeztem tőlük, hogy lesz-e frissítés de mivel még a készüléket sem nagyon ismerték nem igazán jött egyéb infó. Szerintem amúgy nem lesz itt már M. Gondolom inkább a Moto és az új Vibe termékvonalra koncentrálnak, ami üzleti szempontból nyilván érthető, de azért csak örülnék én is egy 6.0-nak, de ha logikusan meggondolom, így is egy baromi jó telefon ez.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! No, ILYEN volt a MWC a Lenovo vendégeként. Tudom, hogy kicsit off, de biztos érdekel néhányotokat!
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdésem volna. Ki tudom valahol kapcsolni azt, hogy folyamatosan feldobálja a "Bejelentkezés WiFi hálózatba" értesítést? Egy WiFi-s SD kártyához kapcsolódom vele és nem akarok bejelentkezni mert ugye van saját APP-ja, ami kezeli és jól el is vannak, de kb. percenként rezeg, hogy lépjek be és baromi idegesítő. Köszi! -
Sir Riccio
addikt
válasz
Blizzardking #6349 üzenetére
Köszi, nem szerencsére nem az, legalább is tudtommal. :
Majd igyekszem valamiféle útinaplót vezetni, szerintem Twitteren. Ha van rá igény akkor előtte majd berakom ide a linket. Érdemes megnézni a másik nyertes pályaművet, nekem a könnyem kifolyt rajta. Ez pedig a tavalyi egyik nyertes beszámolója.
-
Sir Riccio
addikt
Ezt láttátok?
-
Sir Riccio
addikt
Láttok rá bármiféle esélyt, hogy lesz MIUI 7.1 a telefonra? Baromira örülnék neki.
-
Sir Riccio
addikt
Nekem tegnap reggel megint hard offban volt. Fogalmam sincs mikor került oda, csak azt tudom, hogy reggel percekig kellett nyomva tartanom a gombot, hogy bekapcsoljon. Az újraindulások és ez is megritkult a legutóbbi frissítéssel, de ettől még bosszantó.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! A Shazam másnak is hálózati hibát jelez? Se wifiről, se mobilnetről nem tud kapcsolódni valamiért.
(legfrissebb ROM, nincs mókolva)
-
Sir Riccio
addikt
Ez de jó lenne nekünk is!
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #4572 üzenetére
Erre nem reagált senki, de sajnos továbbra is fennáll, újraindulgat, sőt van, hogy hard offba megy. A kövi héten csinálok egy hard resetet de ha nem oldja meg akkor szerviz. Baromira nem ezt várnám ebben a kategóriában.
-
Sir Riccio
addikt
Ma kétszer is eljátszotta, hogy amikor be akartam kapcsolni a kijelzőt akkor először csak a világítás kapcsolt be majd jött a betöltés felirat mintha újraindult voolna, majs hálózatot keresett. Visszaállította az adatkártyát a másikra. 5.0.2 van rajta. Szerviz?
-
Sir Riccio
addikt
Néztem, hogy Mi4-re pl, már van Win10 insider preview.Vajon nem lehet, hogy mi is kapunk majd?
-
Sir Riccio
addikt
Az Android L zárképernyőtémánál be lehet valahogy állítani, hogy ne sötétítse be a hátteret?
-
Sir Riccio
addikt
No, sdfuse megvolt, appokat, beállításokat buktam, legalább is nagyon úgy fest. Nyertem egy teljes reinstallt
-
Sir Riccio
addikt
MIUI 7-re nagyjából esély sincs, ahogy látom. Pedig az lenne az igazi.
Itt páran próbálták kérni, ahogy látom.
-
Sir Riccio
addikt
No, megcsináltam az unrootot, de a frissítés nem ment fel, failed.
-
Sir Riccio
addikt
Mondjuk azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek vannak itt olyan adatai a telefonján amikre számot tart bárki...mert szerintem kutyát nem érdeklik a mi tyúkszaros adataink.
-
Sir Riccio
addikt
Nekem egy 7 ezer forintos Sencor Imperial BT hangszóróról szól a zene a fotózások alatt és nem tapasztaltam semmilyen hibát (5.0.2). Szépen szól, 5-6 m távolságból is, sőt van, hogy a panelfalak sem jelentenek neki akadályt.
-
Sir Riccio
addikt
Nálam elég sok alkalmazásnál elkezdte csinálni ezt a "Google alkalmazás leállt" dolgot. Kameránál, hangfelvételnél, skypenál meg ilyesmi. Valakinek ötlet?
-
Sir Riccio
addikt
Ejj de örülnék ha EZ lenne nekünk is. De gondolom nem lesz ha még 6 sincs.
-
Sir Riccio
addikt
Gondolok itt pár centiméterre. Próbál, áthalad az élesség síkján mert látom amikor éles, de nem tud oda fókuszálni.
-
Sir Riccio
addikt
Nektek is olyan mintha nem fókuszálna közelre?
-
Sir Riccio
addikt
Nagy köszi! Fel is másoltam, így ha gond lenne ott lesz. Még egy kérdés, ha jön frissítés akkor azt simán feltehetem OTA vagy unrootoljam előtte vagy mi a helyzet vele? köszi!
Más: Viper telepítésében tud valaki segíteni privátban? Baromira láma vagyok de amikor feltettem nem csinált semmit.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2643 üzenetére
Ööö, nem akarok lámának tűnni, de ezt kellene felmásolnom:
K920_S081_140828_CMCC_qpst.rar ? -
Sir Riccio
addikt
válasz
Demonlaci2 #2635 üzenetére
Ezt, hogyan tudom megtenni?
-
Sir Riccio
addikt
No, nálam most az van, hogy be sem tudom kapcsolni. Sehogy. A (Facebook) Pages Manager app kifagyasztotta, gondoltam újraindítom. Újraindítottam, de a Lenovo For Those Who Do feliratnál megállt. Kinyomtam, azóta nem reagál egyáltalán semmire, nem tudom bekapcsolni.
Finoman szólva felhúztam magam rajta és kezd elfogyni a türelmem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Demonlaci2 #2616 üzenetére
Nekem eddig is ez volt fent.
-
Sir Riccio
addikt
No, megérkezett az Imak tok. Kezdenek rájönni a kínai gyártók, hogy mivel lehet eladni egy terméket. Tök menő a doboz, a csomagolás, de a termék is klassz. Viszont ezt így nem adom el. Ha valakinek kell akkor egy vadonatúj (egyszer volt rajta a telefonon míg rápróbáltam) TPU átlátszó tokot tudok adni. Nekem kb. 600Ft-ban van, plusz a posta ha postázni kell.
-
Sir Riccio
addikt
Most a Skype is eljátszotta párszor ezt a "Google alkalmazás leállt" dolgot. De működik ettől csak hiába bökök bármire utána újra megjelenik. Viszont most a kamera nem csinálja még 4K-nál sem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #2567 üzenetére
Mondjuk azt aki olyan ragasztóval ragasztotta a hátlapra a fóliát ami nyomot hagy különféle kínzásoknak vetném alá. Fél órát takarítottam. Mondjuk úgyse látszik ki a fekete tokból, de akkor is.
-
Sir Riccio
addikt
Még nincs itt, de ha ideért megmondom. Pont azt vártam a legjobban és az nem jött meg a másik kettővel, pedig azt rendeltem legelőször. Amúgy szerintem ki.
Bodrik kolléga mondott valamit azzal, hogy jó ha van itthon tarcsiban, lehet megtartom, de ha ideért és nem kell szólok.
-
Sir Riccio
addikt
No, a három tokból kettő megérkezett, a fekete keménytok mindenképpen marad, a többin még gondolkodom, de lehet, hogy lesz eladóban egy Imak átlátszó kemény tok és egy puha átlátszó TPU is.
-
Sir Riccio
addikt
Én meg még mindig nem értem ezt az akkufétist.
Amúgy azt vettem észre, hogy a gyári kamera appal nem szeret közelre fókuszálni, viszont Camera FV-5-el simán megoldja. FullHD-nál nagyobb videórögzítésnél másnál is feldobálja, hogy a Google alkalmazások leállt? -
Sir Riccio
addikt
Nálam ma két hetes a cucc, a hátlapon még rajta van a fólia ami ugye nem védi az oldaléleket/sarkokat, de semmi nyoma nincs a használatnak. Zsebben hordom, de vigyázok rá. Amint megjön a tok teszek rá tokot, mert nem szeretném összecseszni. Nem munkástelefonnak való, de ha vigyázol rá és beleteszed valamilyen tokba akkor szerintem nem lesz semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest