- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzor two
tag
válasz
Luissimo #1932 üzenetére
Luissimo
Sajnos én sem telepítettem még ezt a programot, csak olvastam róla már több fórumban! Gondoltam ez lehet a megoldás erre a kis hangerőre!
Demonlaci2
Nálam Sony Sp volt az előd..sajnos nagyon sok gond volt vele,de bármely lejátszóval kb a fele hangerővel hallgattam és a TDK-val jó volt a hangzás is! Most a z2 teljes hangerőn nem produkál olyat... kellene még egy kis extra hangerő, a többit valahogy kikeverem a poweramp beállításaival.
zizol
Úgy gondolom igen, hisz szól a füles, egy nagyon kis fémes rész látszik a dugó részéből, de nem megy beljebb!
Egyenlőre kínlódok a roottal...lehet a windows 8.1 miatt nem megy , próbálkozom,de ha valaki tudja a megoldást ,megköszönöm! -
hard74
senior tag
válasz
Luissimo #1932 üzenetére
Asszem van tippem, miért nem ok nálad a viper. (én voltam valszeg a fallosz)Kell a vipernek a SElinux premissive mód.
Ez:http://mega.nz/#!GVlVHDCC!_-Edl7Wl_bOwMEu1R-B_0KLi4pcdhBR4VHX-WRUZclk
Telepíted a SElinuxModechangert, megadod neki aroot jogot, majd átállítod premissive-re. Utána telpíted a vipert(nem a playeset), feltelepíted a vipert, telepíted a drivert, restart. Majd a viperen belül az fx compatible midot átállítod compatible-re. Így működnie kell.(UIsettings:expert-re)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest