Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Ma nagyon sok frissítés érkezett.
1. Android 13
2.
3....
....
(Google Play, meg biztonsági, meg minden. kb negyedszer indul újra, most is csinál valamit)
-
Bogyi007
veterán
Olvasom hogy jön az M11 széria és az 2028-ig lesz támogatva és Android 13-al fog érkezni.
Nos ezt a verziót nekünk idénre ígérték (maga a támogatása a tablet as K 2025-ig fog tartani) de lassan belehúzhatnának mivel már csak 3 hónapig tart ez az év...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dr.NX
addikt
-
pcsabat
őstag
Sziasztok! Arra nem jöttem rá, hogy meg lehet-e oldani valamilyen módon, hogyha mobilon hívnak az ''kicsengjen'' azaz fogadható legyen a talbleten is? Létezik erre megoldás (androidos a mobil is, S23 ultra, samsung tablettel működik ez)?
-
amdboy
senior tag
Meglett köszönöm
-
veterán
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Ebben a kütyüben ki lehet kapcsolni, hogy a lapozást nd úgy kelljen, hogy szélről elhúzom az újjamat? Gondolok arra, hogy be lehet allítani valahogyan, hogy a "régebbi" fajta navigációs gombok legyenek? Köszi a válaszokat
-
Bogyi007
veterán
Ugyanez van nekem is, van egy gyorstöltőm amit a Samsung A52s 5G telómhoz kaptam 3s azzal 8s próbáltam tölteni de azzal egy idő után melegedni kezdett töltés közben a tablet, így inkább a lassabb de melegedést nem okozó saját töltőjét használom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
Vettünk egy ilyet 2023.aug.30-án.
Snapdragon procis, 4/128GB-os 4G LTE verzió, sim kártyát is fogad, +microSD-t. Egészen pontosan erről a cuccról van szó: ZAAN0182GR. Ez így egy 10,61" méretű telefon...
Így 4 naposan annyit tudok mondani hogy a kijelzője kellően erős, szépek a színei is, nem is csoda, hiszen 400nit/72%NTSC kijelzők már laptopokban is decensnek számítanak, ráadásul a Mobilarena teszt 450 nites csúcs-fényerőt mért. A 2000x1200 felbontás nagyon szuper, a 7500-7700mAh akku pedig valóban hosszú mozizást tesz lehetővé. Alapvetően pont ezért lett beszerezve, sok vonatozás, és ügyeletben eltöltött időben filmezésre.
Jónak tűnik.
Ami fura (szerencsére apróság), hogy 20 wattot vesz fel töltés közben - ha van miből, de ebben a görög-piacos termékben csak 10W töltő van. A fenti linkben jobb oldalt a sötétkék téglalapra kattintva (View Platform Specifications) látható, hogy 10- és 20 wattossal is forgalmazzák. Ezt vajon ki találta így ki? -
-szabi-
addikt
Hi
Tegnapelőtt jött egy frissítés.
Azóta van egy üres rész a navigációs gombok és az ikonok között.
Illetve bármilyen teljes képernyős alkalmazást indítok belerondít a tálca az állandó jelenlétével.
Arra keresem a megoldást, hogy kell ezeket kikapcsolni?üdv
-
Apaxp
senior tag
Új frissítés van a tabhoz.
TB128XU_S000091_230506_ROWSamsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Tyibur
tag
Tudja valaki, hogy a "kezdő oldalt" miként lehet változtatni? Nem szeretem a "szórakoztató v. szórakozás" (HBO, Netflix, stb.) induló oldalt. Jobban kedvelném az általános híreket esetleg.Persze lehet élni így is.
-
Apaxp
senior tag
Új rendszerfrissítés jelent meg.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Bogyi007
veterán
Ha olcsón szeretné valaki beszerezni a forgatható védőtokot hozzá, akkor az AliExpressről 2820 forintért hozzájuthat.
Én március 26.-án rendeltem meg és tegnapelőtt érkezett meg.
-
Bogyi007
veterán
Nekem is ez a verzió van - a "csodatollat" nem tervezem megvenni hozzá, viszont valami "írószert" és billentyűzetet szeretnék hozzávenni. van valami ajánlott hozzá vagy tudtok ajánlani olcsón hozzá?
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Ma vettem egy ilyen tabot, Snapdragon 680-as verziót.
Van rá egy OTA frissítés ami nem hajlandó települni. Más is járt így?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
válasz nagyzsolt69 #72 üzenetére
A legújabb android hozzá az 5.1 (vagy CM 12.1), ami custom romként tehető fel (kell előtte recovery is): [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyzsolt69
csendes tag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
Szia! Kicsit off a kérdésem, elsősorban mint Lenovo fant kérdezlek.
Van egy Yoga tab 2-m, ami a maga idejében egy nagyon jó kis eszköz volt. Mai napig műmödik ezért úgy gondoltam Apósomnak teljesen jó netflixezni. Viszont a Disney plus már feladja neki a leckét. Nem gondolom azt, hogy hardveresen lenne problémája, inkább szoftver elavulás lehet a baj. Frissíthető e bárhogy eme remek eszköz oprendszere, akár még Windowsra is, hogy ezek a stream szolgáltatások működjenek rajta?
Köszönöm!
Tisztelettel : Nagy ZsoltAz igazi optimista nem fékez a zsákutcában!
-
pcsabat
őstag
Üdv Kedves fórumtársak!
Azt lehet tudni, hogy a telekom webshopban árult verzió az a qualcomm vagy a helio soc-s? Fura a leírás mert 64 gb modellnek írják, de a processzorhoz meg a qualcomm van feltüntetve és 4G támogatást is írnak. Most akkor létezik utóbbiból is 64 gb? Megrendeltem egyet, de ha a helio processzoros akkor nem venném át. Szükség lenne a 4G támogatás és utóbbi esetben félrevezető a leírás is.
Köszönettel!
-
Apaxp
senior tag
Új rendszerfrissítés érkezett 230202.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
mazsi.85
friss újonc
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne konkrétan ezzel a tablettel kapcsolatban, hogy gyárilag van-e rajta valamilyen kijelzővédő fólia? Ha van az milyen minőségű? Gondolom érdemes egyből feldobni rá egy üvegfóliát ha megvettem...?!
-
szkutyi
addikt
-
tachikoma
aktív tag
Szia, mi is karácsonyra vettünk két ilyen tabot a gyerekeknek (SD 680-as változatot, 4/128Gbyte-al), nekünk is fagynak a durvább játékok. Rengeteg kisebb, androidos játékkal játszanak, azoknál nincs ilyesmi, csak a két komolyabbal: fortnite, meg genshin impact.
Tapasztalat szerint segít valamennyire, ha ezek indítása előtt minden korábbi alkalmazást kiszednek a memóriából, de így is szokszor fagynak, főleg fortnite közben. Van hogy annyira, hogy elég macerás újraindítani is. Legutolsó OTA rendszerfrissítés van mindkettőn (221204).
Fiam még azt mondja most, hogy sokkal gyakrabban fagyott, amíg sötét téma volt használva. Miután azt visszaállította, ritkábbak a fagyások.[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Van egy ilyen tab-om
Játék közben többször kifagyott a kislányomnál..
Nálam is egyszer..
Néztem homersekleteket, játék közben 40-60fok között volt a proci.
Tapasztaltok ti is fagyást?alapjáratban 30fok körüli a proci.
YouTube fullhd max fényerőn kb 45fok.
Koszi -
Apaxp
senior tag
Tegnap este rászántam magam. Sajnos ez csak clean install, így jó ha előtte ment minden szükséges adatot a tulaj.
Ami jó, hogy már a decemberi kiadású legfrissebb firmware ment fel a tabra. Kicsit furcsa volt, hogy a telepítés állapotáról nincs a tab képernyőjén semmi visszajelzés. Végig fekete képernyő volt, egészen az újraindulásig. Utána a kezdő beállítások végigjátszása következik, és a google fiókból a biztonsági mentés visszaállítása. Ezt ha lehet, akkor hanyagolja mindenki, mert a visszaállított mentésben nincs mentett jelszó és tárolt adat sem néhány programban. Jobb ha az appok is tiszta telepítéssel kerülnek vissza.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
comodo
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Ha frissítési problémával küszködik valaki akkor a Rescue and Smart Assistant (LMSA)
nevezetű programmal orvosolható.Gyönyörűen letölti és telepíti a szoftvert.HTC Trinity → HTC Touch Diamond → HTC Touch HD → HTC Sensation → HTC One X → HTC One M7 → HTC One M8 → HTC One M9 → Honor 8
-
fuji934
újonc
Sziasztok!
yoga smart tabommal kapcsolatban kérnék tanácsot.
memoria kártyáról bármilyen tartalom lejátszása működik egészen addig amig nem szakitom félbe.
1 perc 1 nap teljesen mindegy mennyi idő mulva folytatnám a film nézését már sérültnek irja a memkarit egészen addig amig kiveszem majd vissza. Onnantól ismét minden működik. Ami létezik beállitásba kipróbáltam és persze másik lejátszót is. Köszi ha vki elolvasta és van ötlete -
izgimozgi
csendes tag
Lenovo tab m10-be beírtam egy jelszót és nem írtam fel (vagy csak nem találom). :-( Nem ajánlja fel az elfelejtett jelszót. Mi a teendő? Dobhatom ki?
-
FinGod
csendes tag
Esetleg ez alapján meg lehet próbálni az utolsó verziót (Lenovo_Tab_M10_TB128XU_USR_S000062_220801_Q00126) kézzel telepíteni... ha sikerült, szólok!
https://firmwarefile.com/lenovo-tab-m10-tb128xu -
Apaxp
senior tag
Sziasztok
Kíváncsiskodok, hogy van-e valakinek ötlete a szoftver frissítés problémára?
Pár napja kaptam meg ezt a tabot. A frissítésre kattintva felajánl egy 108MB-os frissítést, letöltés végig fut, de a frissítés nem megy. Visszadob a letöltéshez.
A jelenlegi verzió: TB128XU_USR_S000056_2207142349_Q00126_ROW
Az új ami nem települ:
TB128XU_USR_S000062_2208012039_Q00126_ROWSamsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
dongustavo88
újonc
Engem a snapdragonos verzióval "áldott" meg a Telekom, nagyon patent, főleg a nekem megszokott olcsó lassú tabletekhez képest. De ennek is van egy olyan érdekes bónája hogy nagyon ritkán megáll pár másodpercre. Fene tudja hogy miért.
-
RobeeK
tag
Én is így gondolom. Meg azt is, hogy egy ezzel foglalkozó lapnál lehetne valami koncepció, konszenzus, hogy miről mit gondolnak úgy egységesen és épp ugyanaz ne legyen egyszer lehúzva egyszer meg pozitívan értékelve.
-
RobeeK
tag
Ez ugyanazzal a SoC-al van, mint a Realme Pad és teljesítményben eléggé hasonlít az Unisoc-okra, ami pl a Nokia T20-ban. Ez, meg a Nokia ezen az árszinten rendben van a tesztek szerint, a Realme viszont eléggé negatív hangú kritikát kapott. Ez mitől függ?
-
Damos
tag
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
Nem mondtam komolyan, imádom az iPadOS-t.
Az iPad-ek minden kategóriában megeszik reggelire a droidos vackokat.
-
-
Hallosz
senior tag
A filmnézés nálam így indul, elő a tabit, bekapcsolom, netflix azután had menjen.
Ez alatt a 2 - 3 kattintás (bökés) alatt, böngésző és a film címe, milye kardinális különbséget kellene tapasztalni a két OS között? Pláne az iPad os javára?
Az iPad kevésbé előnyös képarányát nem ide értve?[ Szerkesztve ]
-
Damos
tag
Ennél ezerszer jobb vétel egy iPad 9.
-
Hallosz
senior tag
Ha az ember arra használja amire való, elsősorban tartalom megtekintés, arra kiváló.
Hogy este ép milyen OS alatt fut a film amin elszundítok, hát kutya mind1 :-)Volt néhány próbálkozásom, hogy Tablettel dolgozom, webes felület, jó lesz. Nem lett jó. Inkább hordom a 14" Notit magammal.
-
F.B.I.
veterán
válasz hegedus001 #15 üzenetére
YouTube Vancedre van megoldás iPad vonalon? Ha van, váltok azonnal, Brave browser ok lenne de ott gesztusvezérlés nem működik.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
vanye
senior tag
Amikor megláttam ezt a tabletet, mondom jé, ez tkp. egy Lenovo Duet - az egyik legkapósabb Chromebook az elmúlt évekből. (Mínusz a felpattintható billentyűzet.) Persze erről a párhuzamról egy hang se volt a cikkben, ami annak fényében, hogy a Chromebook mint kategória is maximum csak említés szintjén van jelen még a Prohardveren is, nem csoda. Ettől még nem értem ezt az ignoranciát: a Duet pl. egy tablet, amely amúgy androidot is futtat - mégis, mind a MA, mind a PH teljesen közönyös ezügyben, egy árva teszt sincs ebben a témában.
Stern des Südens!
-
törölt tag
válasz Parallaxis #23 üzenetére
Amiket írtál annak kb. a fele sem igaz. A Dex-et nem cserélném le, ami sokszorta jobb, mint az általad preferált Ipados. Illetve az sem igaz, hogy nincsenek optimalizálva. Az meg a másik fele, hogy a Samsung azért jobb terméktámogatást ad, mint az általad beskatulyázott droidos átlag. Szóval van alternatívája ráadásul nem egy zárt rendszerrel, mint az Ipad.
-
grosy
senior tag
Lenovo p11 plus tulajdonosként írom, hogy nem szabad Lenovo-t venni. Hiába jó a hardver, ha a szoftveres támogatás egy kalap...
Bár 2024-ig ígérték a támogatást, ennek ellenére 2022.03.havi az utolsó biztonsági frissítés. Igaz, azóta kiadtak egy 12-es androidot a tabra, amit akinek sikerült telepítenie, annak azzal is számolnia kellett, hogy tégla lehet a tabból. Ezt a frissítést azóta visszavonták, de újabb biztonsági frissítést pedig már nem terveznek kiadni android 11-re.
Gondoltam csak leírom, hátha valaki hallgat rám, és legalább nálam körültekintőbb lesz :)[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz #95462144 #16 üzenetére
Ha valaki vásárolt appokat droidra és szeretné is használni, annak bizony nem alternatíva.
Mondjuk, ha valaki komolyabban akarja használni, az nem is gondolkodik droidos tabletben..
Egyrészt ugyan már, hány alkalmazásnak készült el tabletre optimalizált változata droidra?
Másrészt komolyabb alkalmazások iPad OS-re készülnek el kizárólag (lásd pl. Adobe alkalmazások).No meg a támogatottság.. iPadra megkapod 5-6 évig a legfrisebb rendszert, drodra meg jó, ha 2 verziót még megkapsz a vásárlás után és még esetleg némi biztonsági frissítést.
Sok esetben drága az Apple, de pont tablet viszonylatban ár/teljesítmény/használhatóság vonalon nincs alternatívája.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Akkor kiad helyette masfélszer ennyit a 6Lite-ért vagy az S8-ért, és két év múlva vakarózik optimalizálás híjján.(Nexus 9 integet az ablakon mediapad M5 dettó)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
ROBOTER
addikt
A kijelző összehasonlító táblázatban ez a TFT LCD és IPS LCD megjelölés nem gáz így már sokadszorra? Az IPS nem TFT? Az igen! Akkor hogyan vezeted el a jelet a pixelekhez? Bedrótozzák egyenként? Ez egy szakmai oldal, nem?
-
törölt tag
válasz hegedus001 #15 üzenetére
Ha valaki vásárolt appokat droidra és szeretné is használni, annak bizony nem alternatíva. Persze meg lehet venni újra azt vagy az alternatíváját. De ki szeretné ugyanazt megvenni kétszer? Persze a youtube, meg a face megy mindegyiken, de nem mindenki arra akarja használni.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Graphics
Jómunkásember
Hát én meg nem tudnék elképzelni egy iPad-et, mivel nem Apple felhasználó vagyok.
De amúgy még mindig ott van az olcsóbb Realme, vagy a Pad 5-ös Xiaomi.
Kihaltak, mert nem érdemes erre gyártani. A 100k-s vevőréteg nem fog tabletet venni, ha olcsóbb kell, ott kínál a Lenovo mindent is.
Ha drágább kell, ott is.
Ez egy vak, szürke folt a piacon. Aki ennyit kiad, többet is kifog.
-
Micsurin
nagyúr
9-es Ipad. Hozzá egy Baseus cerka és 3-4 évre kényelem van.
Ennek a vonalnak semmi értelme egy ideje mintha a ~100k környéki droidos tabletek kihaltak volna az elmúlt 6 évben.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Igaza van a teszt írójának , ezért az összegért inkább iPad .
Hozzá teszem még úgy is , hogy nagy Lenovo fan vagyok.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-szabi-
addikt
Nemrég vettem ilyet.
Mivel használom a fejhallgató csatlakozót zavar, hogy a tablet aljára tették.
Tudom fordítsam meg, de akkor is. -
mrbego
aktív tag
A cikkben írt méretekkel nem stimmel valami:
"A tablet 251,2 x 158,8 x 74,5 milliméter vékony..." Hát a 74,5 mm nagyon is vastag, konkrétan egy kb. 500 oldalas lexikon."A kamerát is házaló keret értelmes vastagságú (0,8 mm) és könnyedén..."
A keret viszont még egy milliméter sincs? Hm[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
bollokcs80
Korrektor
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Erre sajnos nem fogok tudni válaszolni, nem azért, mert ne akarnék, hanem mert konkrétan 0 információnk van a magyar megjelenéssel kapcsolatban. Európába biztosan jön a 2. generációs P11 és a P11 Pro, ennyit tudunk egyelőre.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
bollokcs80
Korrektor
A Snapis verzió szódával elmegy, de most még árban közel az Ipad9, ami tényleg egy másik liga:
Dani: A P11 újabb kiadása jön felénk?B.Cs.
-
-
A Galaxy Tab S6 Lite (2022-es verzió), ami 130k a samsung.hu-n, és bármikor elhozható 10% kedvezménnyel, össze-vissza veri ezt, ráadásul ahhoz alapból adják a tollat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beno52
tag
Továbbra sem látom értelmét tableten a hátlapi kamerának.... Inkább tették volna át az előlapi helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest