- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Hibás Lenovo Tab 2 A7-10 tabletet keresek donornak.
Köszönöm! -
parijani
tag
Sziasztok! Adoot egy lenovo tab2 a7-10f tablet, amelyre fel akartam tenni egy custom rom-ot. Próbáltam a leírás alapján megcsinálni. Mindenképpen kell hozzá egy recovery menü (ha vol up+powert nyomok, akkor egy kínai menü jön be), az sp flash tool-lal elvileg ráraktam a twrp-t, de nem tudom előhozni. Ha a vol up+power gombokat nyomom, akkor kínai menü jön be, ha a vol down+power-t akkor a lenovo logonál megáll. Ha a vol up+vol down + power akkor ia a lenovo logonál áll. Azt olvastam, hogy ez lenne a fastboot, ahol ki lehetne nyitni a bootlodert, de a win 10 csak egy drive-nak látja és nem tudja olvasni/írni. Nem igazán értem, mert a leírás alapján csak twrp fel és nem kell bootloderrel meg ilyenekkel foglalkozni. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tovább? Amire használjuk arra elég, a frissítést amiatt akartam, mert elég lassú volt már a kezdetektől és a CM elvileg használhatóbbá teszi, de nem sikerült felrakni, sőt szerintem a twrp-t sem. Nagyon hálás lennék ha valaki leírná, hogy mit rontok el, vagy egyáltalán mi tudok most ezzel kezdeni!
Köszi! -
törölt tag
Már próbltam lecserélni egy módosított 5.0 romra, de ugyan az amit ota-n is kap a tablet, csak meg van szűrve az alap dolgoktól. Ott is ugyan ez a probléma. Jól használható volt pedig olyan decemberig, ott kezdődött nekem is ez a probléma. Visszaflasheltem rá a Kitkat-et, így még használható, de ez a felület egy okádék.
-
Szaki2
tag
Valakinek van ötlete, hogy a Lenovo tab 2 A7 miért indul minden bekapcsoláskor 5 perces android frissítéssel?
-
Hzi
aktív tag
Egyre elégedetlenebb vagyok: letöltés az égiek akarata szerint működik.
Van, hogy a Play el sem indul.
Ha mégis, akkor nem tölti le az adott appot.
Törlöm a gyorsítótárakat, semmi.
Újraindítom a tabot, semmi.
Pár nap múlva újra próbálom és végig megy a telepítés, ha nem is túl gyorsan.
Érthetetlen.
(240-es Upc wifi, automata app frissítések kikapcsolva) -
miku84
tag
Köszi a tippet, én tegnap tettem fel ezt az 5.0 helyett és nagyon jó! Sikerült jól beállítanom, gyors!
https://forum.xda-developers.com/android/software/cyanogenmod-12-1-lenovo-tab2-a7-10f-t3478841 -
RBJ
addikt
Érdekes a lenovo tab ot most használva gyorsabbnak tűnik a CM rommal mint a teclast tabletem 7 androiddal.
-
nightshadow
veterán
Sziasztok, cseréltetett már valaki akkumulátort? Érdekelne hogy mennyibe került?
-
rob210
nagyúr
Hardreseten itt már túl vagyok.
Még az aksit is levettem leg vissza.
A baj az, hogy a kijelző se kapcsol fel. Se töltésre se semmire.
Csak azt nem értem, ha a gép érzékeli a tabot, mert ha felrakom gépre azonnal jelzi, hogy uj hardver, akkor milrt nem tudom a falshtoolsal újrahúzni.
Illetve tudom, azért mert a driverét nem tudom feltelepíteni -
Hzi
aktív tag
válasz
KubanitoS #921 üzenetére
Az egész levelet nem írom le (amúgy ahogy a honlapon
láttam, ez többé-kevésbé egy sztenderd levél).
A lényege, hogy hard resetet (gyári visszaállítást) kellett csinálni.
Leírták lépésről lépésre, mit csináljak.Ha valakinek lényeges vagy segíthet, szóljon, akkor leírom.
A gyári visszaállítás azért nem izgatott, mert kvázi új tab, gondoltam,
max újra letöltöltöm az appokat.
De nem kellett, mert magától megcsinálta. -
KubanitoS
veterán
Téglázás = a tableten elvégzett valamilyen folyamat eredménye, melynek eredményeként a tablet téglának tökéletesen használható, esetleg könyvalátétnek is
Másnak nem...
Amúgy pont erre lettem volna kíváncsi, hogy egy "beakadt" tab esetén mégis mi a fityfenét lehet csinálni a szervizlátogatáson kívül. Elvileg azért beakadt, mert nem lehet vele csinálni semmit.
Mégis hogyan sikerült visszaállítani a rendszer nálad pusztán telefonos segítség alapján?
-
Hzi
aktív tag
válasz
KubanitoS #916 üzenetére
Nem tudom, mi nálad a téglázás.
Nem vagyok szakember így a történéseket laikus módján tudom leírni:2017. októberben vett 1 hónapos tab, ami vélhetően OTA frissítést kapott, de beakadt valami,
így egy pontnál megakadt és se előre, se hátra.
Írtam a supportnak, válaszoltak 2 órán belül (vasárnap!!) és visszaállítottuk az eredeti
rendszert, ami során még a letöltött appokat is újra visszapakolta.Ennyit tudok ezzel kapcsolatban elmondani (Forrest után szabadon).
-
fradi81
veterán
válasz
haligali72 #918 üzenetére
Hali, ez lenne az?
Az adatai alapján elég jó cucc, de repedt kijelzővel én nem vennék semmit, viszont ha neked annyi belefér akkor jó vétel lehet.
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem:
Adott egy Lenovo yoga tablet2 830f repedt kijelzővel(egy nagy y formában a kijelző közepén). Állítólag nem vészes, minden más kifogástalan. 25.000 Ft ért megéri megvenni, vagy felejtsem el?
Köszönöm a segítséget! -
rob210
nagyúr
Sziasztok! Segítség kéne.
A fiam megint megborította a tabletét.
Egyszer vírus miatt, már ujra raktam neki az egészet flashtools-al, de most semmire se jutok vele.
Rendszert akart frissíteni rajta a drága gyermek, mert a 4.4 nem felelt meg neki, amin stabilan működött.
Elkezdte frissíteni, aztán kakukk.
Elmondása szerint ő nem csinált semmit, csak az online frissítést akarta lefuttatni. Amit ugye menüből ért el, rákeresve, hogy van-e frissebb droid a gépre.Na a lényeg, most bekapcs gombra semmit nem csinál tök sötét a kijelző, töltőre rakva semmit nem csinál tök sötét a kijelző, söt a vibra motor se rezegteti meg.
Ha gépre teszem az rögtön bimbamol, hogy ismeretlen eszköz, de kb 40-50mp után ismét, azaz eldobja.
Az usb drivert nem tudom feltelepíteni com port hiba van.
Addig meg nem tudom visszaállítani amig ilyen.Van itt valami nálam hozzáértőbb aki állított már talpra téglaközeli állapotból tabletet?
Lenovo tab 2 a7-10
Köszi -
KubanitoS
veterán
Nem volt problémád az appal? Esetemben minden egyes tab újraindítást követően törölnöm kell az HBO GO gyorsítótárát, adatait a beállítások menün belül, mert különben nem hajlandó elindulni. Csak a "töltőkarika" forog és forog. Másik tabommal nem csinálja ezt. Ezen a Lenovón 5-ös android van, de ahogy emlékszem ez már alapból ezzel jött...
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok, kellene némi segítség:
bő hónapja rendeltem kínából Lenovo P8 tabletet. (TAB3 8 Plus).
Egyszer már frissített az Adroidon, tegnap megint frissítést ajánlott.
És minimum 30%-os töltöttséget írt hozzá.Lement a frissítés, de kb. 5 órája azt írja, hogy "Android indítása - Google előkészítése"
Próbáltam újra indítani, de ugyanez.
Valami ötlet? Kezdjek aggódni?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan tulajdonos, aki HBO GO appot használ a készüléken?
-
Long Man
tag
válasz
#92239104 #904 üzenetére
"Sajnos lejárt kb 3-4 hónapja."
Akkor a térítés nélküli javításra már nincs mód.Ha csak annyi volt a baja, amit a videó mutat, akkor minden OK (reméljük ez megoldja a problémát), de sajnos hibás alkatrészt így "megjavítani" nem lehet. Ha maga az akku a hibás, akkor csak a csere a megoldás, mert nincs mit "megjavítani" egy ilyen akkumulátorban.
p.s.:
nálam is volt egyszer olyan, hogy ~20%-ról percek alatt merült le kikapcsolásig
(mégegyszer nem fordult elő, de akkor a frászt hozta rám) -
törölt tag
válasz
#92239104 #904 üzenetére
Na srácok kipróbáltam az előző videón látottakat és sikerült életre keltenem. Annyit tennék hozzá hogy a videón amikor leveszi az aku szalagkábelét akkor ott pár másodperc múlva vissza is rakja na ez igy nekem nem ment második nekifutásra kb 2 perc után raktam csak vissza felhelyeztem a hátlapot rádugtam töltőre kb 1 perc töltés után kapcsoltam be és igy már bekapcsolt
-
pn4hvq
senior tag
válasz
#92239104 #899 üzenetére
Nem leszel előrébb a válaszommal, de nyáron, 1 hónappal a garancia vége előtt nálunk is lekapcsolt éjszaka, és nem tudtam semmit kezdeni vele. Ugyanúgy használtuk, mint annak előtte.
Pc nem látta, egész éjszakai töltés nem segített rajta, ment vissza garanciális javításra. Visszajött, nekem is mélymerülést mondtak hibaként, azt "megjavították" és minden oké. DE nekem a rezgés megszűnt létezni, és 2 napra rá mentünk nyaralni, dönthettem, hogy vagy a nyaralásnál nem lesz a gyereknél, ha használni szeretné, vagy benyelem a rezgés hiányát, utóbbinál maradtam.
Sejtésem szerint a rezgés úgy szűnhetett meg, ha szétszedték, kivették belőle az akkut és azzal mókoltak valamitvagy másik akku került a helyére,, mert most gyorsabban merül, mint a szervizelés előtt. Azóta már nekem is lejárt a garancia, remélem, nem találkozom ismét a hibával.
Viszont ha nem egyedül a miénk volt ilyen, akkor lehet, hogy elő fog még fordulni ilyen hiba a szériával... Ne legyen igazam. -
törölt tag
Srácok nem tudom tudtok-e segíteni. Van egy Lenovo tab 2 A7 10-F tabom,sajnos a garancia lejárt. " év gari volt rá 3x volt szervizben mind háromszor ugyanazzal a hibával . A szerviz mindig azt írta hogy mély merült állapot okozta a hibát. Szóval szinte inden nap használtuk,használjuk valaki a családban és szükség esetén tölti is . Legelőször kb 20%-on volt az aku amikor kikapcsolt a tab és nem tudtuk visszakapcsolni,rádugtuk töltőre ki be kapcsolgatót de a Lenovo feliratnál tovább sose töltött be ,ere mondta a szerviz hogy mély merült állapotba került hozzájuk,,szoftveresen csináltak vele valamit majd visszaadták. Másodjára és harmadjára is szintlén ugyanez volt,próbáltunk figyelni rá hogy soha ne merüljön le de sajnos most 4x is ugyanez van vele,mert nem életszerül hogy valaki mindig óránként ellenőrizze és ha 20%-on van akkor is rárakja töltőre . Ahogy írtam sajnos a gari lejárt, mit tudunk ilyenkor csinálni miért nem kapcsol be, a Hard Reset is próbáltuk de az sem jön be? Nem tudom szerintem eddig sem a mély merülés okozta ezt a hibát,volt már hogy a telefonom is teljesen lemerült de töltésnél bekapcsol. Nincs valami tippetek,tanácsotok?
-
törölt tag
Nekem nem jelzett ,hogy kitkatnel lenne ujabb szoftver.
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Kb 1 éves Lenovo tab 2 A7-10 rendszerfrissitest akart csinálni (ha jól láttam 6-os androidra). Leokéztam, letöltötte de utána a kis zöld robotnak nem jön össze a munka. Kb 20mp után kiirja hogy verification signature failed. És kezdi elölről. Mit tudok tenni?
-
Pehi
senior tag
Szevasztok. Segítséget szeretnék kérni. Van a családba egy ilyen típusú tablet,és elkezdett az utóbbi időbe rendetlenkedni. Lényegébe azóta nincs valami rendbe,amióta lefrissítettük 5.0 androidra. Viszont egyre furcsábban viselkedik. Eddig inkább csak netezés közbe voltak gondok vele,de mostanság játékok alatt is belassul,stb. A wifi jel is elég gyenge.Az összes program gyári,semmi felesleges dolog nincs rajta. Mit tudnék vele csinálni,hogy stabilan működjön? Esetleg újra kéne rakni? Melyik androiddal fut stabilan? Előre is köszi!
-
musli26
tag
Sziasztok!
Lefagyott a tablet.
Hol találom a reset gombot?
Köszi -
Felho1976
csendes tag
Hello!
Elkezdtem játszani egy játékon a tableton és arra lettem figyelmes, hogy sokszor nem érzékeli a jobb kezem érintéseit, csak ha abbahagyom az érintést a ballal. Magyarul nem érzékel egyszerre két ujjat! Nincs valami tipp mit lehet ez ellen tenni? Elég nehéz így játszani, hogy fel kell engednem a bal ujjam, hogy érzékelje a jobbot!
-
törölt tag
Sziasztok!
Vásároltam pár napja egy ilyen tabletet. Kitkat van rajta és frissebb android verziot az istenért se akar felajánlani .Mi lehet a gond ?
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Vettem a kislányomnak egy tab 3 7-est és azt olvastam több helyen, hogy elérhető hozzá a 6.0 android!? Jelenleg az 5-ös van rajta, fel fogja esetleg ajánlani majd a MM-t ha végig frissítgetem rajta ezeket a 25-30MB-os kisebb frissítéseket?Hivatalos helyről letölthetőek hozzá esetleg a gyári romok?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
RBJ
addikt
Remélem nem a cm rom miatt van de most teljesen érzéketlen a power gombra a gép. Sőt tőltőre se reagál.
TEgnap volt full feltöltve. Ma du is be volt kapcsolva pár pillanatra.
Kár volna érte ha vége lenne. -
kidd25
tag
Hali a cm-et hosszútávra nem ajánlom, nekem nem bírta a strapát. Az orion jelnleg os jól muzsikál. Átlag 6-7,5h SoT. Wifi+ böngészés filmnézés szolíd fényerővel. Nekem valami olyan kernel kellene, amivel tudom tekergetni a procit, ha nem kell, ne pörögjön csutka gázzal, ha meg kell, akkor ki tudjam lehalámm 100-150%-al tolni az órajelet.
-
RBJ
addikt
Na azt hittem, hogy döglött már a fórum. Ma belefutottam két rom ba. Azt hittem a tabletra feledésbe merült a rom mókolgatás. Erre találtam 2 db ot is. cyanogen és orion lp t. [link]
Feltettem a cyanogen t és remek kis rom. Gyors boot, felesleges dolgok szinte semmi.
Kíváncsi vagyok belakva mennyit lassul majd. Kíváncsi leszek az orion rom ra is de majd legközelebb.
Gyáriról nem csináltam mentést így az egyenlőre repült.
Kicsit a twrp vel gyűlt meg a bajom de nem is azzal, hanem a recovery mod indításával.
Azt hittem volume + + power hát nem.
Mindet egybe vetve nem bántam meg a cm12 mert a gyári rom nagyon gatya. -
simonzé
addikt
Tedd fel a Battery Circle nevű appot, az egy kis körgyűrűt tesz a Status barba, ami a méretével meg a színével is mutatja az akku telitettségét. Számmal is ki lehet vele iratni ugyanezt.
-
dejo60
csendes tag
Nekem egy Lenovo Tab2 A7-10F-em van.
Kicsit zavar az Android 4.4.2 verziószáma.
A neten keresgélve ha jól értelmezem, erre fel lehet varázsolni az Android 7.1.1-et is.
Ez nagyon jó lenne, de nem igazán tudom, hogy kezdjek hozzá? Csinált már valaki ilyet?Ilyen forrásokat találtam, ha valaki még érdeklődne a téma iránt. És ezek 2016 évvégi vagy 2017-es írások.
https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Android-based-Tablets-and/Android-7-1-1-Nougat-for-ALL-tablets/td-p/3510754
https://www.change.org/p/android-nougat-for-lenovo-devices?source_location=minibar
Ha valaki már sikerrel járt, írhatna egy step by step ismertetőt!
-
Egri75
csendes tag
Hello olyan gondom volna hogy végre Lenovo frissítette a rendszert 6.0-ra .de most már a Pc-re kötve aTC nem látja külön meghajtó ként. a SD kártyát. Az előző 5.01 -gyen pedig látta simán látta. Most csak a fájlkezelőből tudok másolni. Ami elég macerás . Ha valaki tud valami megoldást ne tartsa vissza.
-
DearMan
tag
Üdv! Kérdésem a következő: kislányom tabletje az alábbi tünetet produkálja: bekapcsol szépen, ahogy kell, viszont az képernyő érintésre nem reagál. Próbálom power+hangerő le+hangerő fel, erre fekete képernyő fogad, "fastboot starting..." felirattal. Ez megy kb. 3-4 percig aztán kikapcsol.... Mi lehet a megoldás? Köszönöm!
-
kidd25
tag
Holnap ha időm engedi, akkor teszek fel egy vidit yt-ra. Romcserével kapcs. Azóta a cm12-ről világos lett, hogy nem teljesen úgy szuperál ahogy kellene, késszenléti idôvel, gapps battery drain folyamat ébren van kijelzőkikapcsnál stb... Szal amit 1hete tesztelek OrionLP 5.1.1 rom preinstalled su stb minden van benne ami szem-szájnak ingere, egész jó. Ha minden jól megy akkor megcsinálom még ma a videót, de erre kevés esélyt látok.
-
kidd25
tag
Az akksi idő elég baráti ahoz képest, hogy nem kíméltem. https://drive.google.com/folderview?id=0B_PWQdUxyBJgQjBRMldXSDFJSUk
-
kidd25
tag
Sikerült feltennem a romot a tabletre. A végeredmény bámulatos, sokkal gyorsabb lett a tablet. Mellékelek képeket is, több új funkcióval bővült a cumó. A rom-ot, meg a hozzávaló dolgokat innen szedtem: [CM12.1] Nem volt 1xü, mivel nem sikerült nekem elsőre. Tiszta 5.0 kell hozzá, és telje, recoveryben végzett partíció törlés(system, dalvik, cache,meg min1mást) miután ezt elvégeztem, már fent is volt a rom. 2-3 nap múlva tudok akku időről mondani valamit, meg pár 7 múlva a stabilitásról.
Közben telepítgetem fel a dolgaimat rá, és azt tapasztaltam, hogy az újraindításnál volt valami gubanc. Nme tudom hogy miért, de beakadt.Képek ebben a drive mappában: [Cm12.1_lenovo]
-
kidd25
tag
Most akarom felvarázsolni a kis tabira az xda csávók által készített cm12es romot, de valahogy nem akar menni.. lehet hogy a twrp-vel nem stimmel valami, de lassan lejön a friss 5.0, és akkor gyári rommal próbálom.
-
gjoco1
addikt
Látom Mindenki elégedett a vassal.
Nekem is jól bírja a strapát a Tab3,viszont tegnap csinált egy olyan trükköt,aminek nem nagyon nem örülök.
Egyik pillanatról a másikra a fényerő felugrott a maximumra és hiába húzigálom a fényerő beállítót nem reagál.Maximumon ketyeg a legalacsonyabb fényerő beállításnál is.Ötlet-tanács....
-
kidd25
tag
Sajnos annyira túlmerült az akksija, hogy a vibrimotor, meg a kijelző annyira elvette a 2A töltő áramát, hogy csak rezgett és ki-be kapcsolt. Megoldás, szétszedtem, kikötöttem a kijelzőt, és töltöttem negyed órán keresztül. Utána kijelzőkábel vissza, azt voálá, máris 8% ot mutatott a töltésjelző. Remélem ez a kis gixer nem vágta hanyatt az akksit...
-
kidd25
tag
Üdvözlehelletem!
Megbetegedett a tabim, a 7-10f. Olyan tünetei vannak mint a boot loop, de azért került ioyen állapotba, mert szerintem túlmerült. Bekapcsol rezzen 1et, lenovonfelirat, oszt kikapcsol. És ezt ismétli végtelenazer. Valaki valami 5let, hogy tudnám feléleszteni? Vagy az akksija quka? -
gjoco1
addikt
Igen ilyen Nekem is van. Lásd a "818" HSZ-t.
Viszont most nagyobb segítségre van szükségem.A tegnapi napig látta a gép a Tabot,de az este kikapcsoltam és most rádugtam a gépre,hogy megmutassam a képet és nem csatlakozik a laptophoz.
Hol lehet azt megnézni,hogy MTP-ben van-e.Illetve mi történhetett?Kábel stb minden ugyan az és mégsem csatlakozik sehogy..No egy másik kábellel összejött.De azért csak nem értem,hogy az előző kábel(új az is és azzal használtam),most miért nem vitte át?
-
gjoco1
addikt
Hát ez az,már tapasztaltam a telcsiken is,hogy minél nagyobb verzió szám,annál inkább hiányzik valami.Azért ez gáz,hogy egy bagatell apróságot kihagynak.
Sajna,mint írtam fentebb még a frissítés sem hozott %-ot,pedig......No mindegy ezzel kell élni.Kicsit zavaró,hogy le kell húzni a "redőnyt",hogy lássam mennyi az annyi.Szóvá is tettem a Lenovo Helpdesknél.Ez van,de addig még garis nem nyúlkálok hozzá.Addigra meg megszokom.
-
gjoco1
addikt
Szia!
Nem,suhan,mit a kis angyal.Sőt az érdekessége,hogy a frissítés előtt volt 3,5 GB-om és mos a frissítés után 3,66 lett.
5.0.1 maradt,de nagyobb tárhely lett és tényleg semmi lassulás akadozás.....
Abban viszont titkon reménykedtem,hogy az akku %-os kijelzést is becserkészik a frissítésbe,de sajna nem.
Szóval így ránézésre-használva semmi változás.Kivéve a picit nagyobb hely.
Mondjuk először besz@rtam,mert amikor feltolta a 29 MB frissítést vagy negyed óra kellett,hogy feláljon a rendszer és utána még jött egy 5MB,amivel szintén elmojolt egy negyed óráig.Már azt hittem tégla lett.
De szépen felállt a rendszer és semmi nem veszett el.A beállítások sem.Pedig biztonsági mentést nem is csináltam. -
harry3
őstag
A multitasking bugot javították már?
Amikor minden alkalmazás be van zárva és megnyitjuk az alkalmazásváltót és bedob egy random alkalmazást, majd újra megnyitjuk és megjelenít egy másikat és így tovább vagy pár alkalmazásig, mire tényleg bezár mindent. -
gjoco1
addikt
Már írtam a Lenovo Helpdesk oldalra,de Ők is csak sötétben tapogatóznak.
KÉRDÉS:
Tisztelt Lenovo csapat! Köszönöm a válaszukat,de ez sem jött be.Egyébként a készülék tipusa:LenovoPad TB3-710F Android verzió 5.0.1 Az akku %-os kijelzését nem oldotta meg a "fogaskerék"hosszan nyomása,nem írt ki semmit és nem lett újabb menüpontom.
Azért köszi a választ. Üdv:Görbe József
VÁLASZ:
Kedves József! Ez a videó (angol) sem segít esetleg? Üdv, a Lenovo csapataPersze ez sem oldotta meg a %-os kijelzést,de már nagyon nem is rugózok rajta.
Viszont egy újabb tanács........Megnéztem a rendszer frissítések menüt és van egy 29MB frissítési lehetőségem,ami a következő:
"A belső vezérlőprogram frissítése hibajavításokat tartalmaz és fokozza az eszköz stabilitását"Érdemes ezt feltenni?
-
gjoco1
addikt
Hol találom a rátöltött APK-t?
-
gjoco1
addikt
Nos nagy küzdelmek árán sikerült levennem a hangot a szövegbevitelnél.Botrányosan eldugták.
Az előző HSZ-ben rosszul írtam:5.0.1 az SW.
Hát az első benyomásom,hogy szerintem katasztrófális a beállítások menürendszere.Sokkal nagyobb köröket kell véghezvinni,ahhoz,hogy valamit,amit egy "normál" Samu-LG telefonon vakon beállítok.
A 2. pontban írt probléma fennt áll.Megtaláltam nagy nehezen a lehetőséget,hogy az LS háttérképet hogy kell(ene)beállítani.Viszont a gyáriak Nekem nem tetszenek(túl színesek).Viszont,ha galériából szeretnék képet,azt "körbevágja"és borzasztó pixelesen teszi ki az adott lehetőségen belül.Aki próbálta,biztos tudja miről beszélek.Nem az egész képet teszi ki,hanem csak egy részét.Más:itt ahogy próbáltam végigolvasni a régebbi hozzászólásokat,valaki azt ítra az akku kijelzésről:
Beállitások --> Akkumlátor ---> Akkumlátor százalék oda rakj egy pipát.Nos Én akár merről nézem-nyomogatom,nincs ilyen lehetőség.Csak egy hanyatt lökött "elem" van és azt lecserélni nem lehet %-os kijelzésre.
Szóval nem rossz kis masina,de ez a menürendszer.........Nálam csak 2 pontot kap egy 10-es skálán.
Egy normális Fájlkezelő nincs?Vicc.Van egy ősrégi DSP Dual-om még azt is egyszerűbb kezelni-beállítgatni.
Félre ne értsétek nem fikázni akarom a vasat.Nagyon jól pörög-szép a kép stb.......,csak ez a menü......Ja még egy,az első számítógépre dugás alkalmával(előtte megcsináltam a Fejlesztői mód beállítását)sikertelen volt az illesztő program telepítése.Az első két driver az települt,de a 3.(nevére ár nem emlékszem)az nem.Kiírta,hogy az illesztő szoftwer telepítése sikertelen és ez most is fennt áll.Igaz hozzáférek a tárhelyhez,de ezt ejátsza minden alkalommal.
Bocs a hosszú gondolat menetért,de így hirtelen az első benyomásaim szerettem volna leírni.
Köszi az esetleges tanácsokért és még biztos jövök.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem volna hirtelen Tab3 ügyben:
1. Hol tudom kikapcsolni a hangját a szövegbevitelnél?
2. A bekapcsolás után ez a hajós háttér borzasztóan zavar.Valahogy azt le tudnám a saját galériából cserélni?Ja bocsi 5.1-en van a rendszer.
Küszi szépen a választ.
Még biztos jövök valami láma kérdéssel. -
gjoco1
addikt
Köszi a kimerítő válaszod.Egyébként valóban a fagyástól tartok egy picit,ugyanis ha jól tudom sajnos az akku nem kivehető.Ezt mondjuk megoldhatták volna........
Igen,igazándiból a Messengerre kell és a G+-ra.Ott szoktam rengeteget lógni,ugyanis 3 csoportban vagyok Moderátor és HS-eket is készítek rengeteget telón.És ilyenkor kell nagyon a posztolás-moderálás.....Szóval majd valószínű néha teszek fel lüke kérdéseket itt.
Még valami,elbír még a tárhely egy SmartKeyboard-ot+emoji-t?Ugyanis ezt az appot csak a belső mem.-ről kezeli,illetve van egy kedvenc időjárás appom.
[link]
Ahogy néztem gyárilag telepítve van a Face.,viszont azt nem szoktam használni,hanem külön csak a Messengert szoktam telepíteni.Ezt így meg tudom oldani?Lehet majd meg is untok az első belakás alkalmával.De gondolom lesz Help.
-
pn4hvq
senior tag
Fagyással egyik típusnál sem találkoztam. Nálunk a gyerek játékokkal nyúzza a tab3-at, néha netezés van rajta, mesenézés, youtube, facebook, de csak böngészőből (a messenger gondolom a facebook tartozéka, én nem használok ilyet, erről nem tudok nyilatkozni).
A másikat anyu használja hírolvasásra, neten barangolásra, sorozatok online megnézésére, és ha ott vagyunk, akkor azon is előfordul pluszban az előzőnél említett felhasználás.
Szerintem fogod tudni használni az elképzeléseidnek megfelelően.
-
gjoco1
addikt
Köszi a válaszod.Igen azt néztem,hogy a paramétereit tekintve ugyan az és a kék szegélyezés az eltér.
Olvasgattam róla több oldalon,de mást nem vettem Én se észre.Viszont a hátlapi kamera,mivel nincs rá szükségem,elkerülte a figyelmem.Igen,ami jönni fog állitólag Lolival lesz vértezve,
Szvl ár-érték arányban,amire Nekem kell megfelel?Mondjuk egy zavar,hogy az akkut nem lehet kivenni,ha esetleg fagyás van.kidd25 Köszi,azt láttam.
-
pn4hvq
senior tag
Tudomásom szerint minimális eltérés van: a tab3-ban van elő és hátlapi kamera is, a másikban csak előlapi. Kijelző, memória és processzor ugyanaz. A tab3-hoz létezik 5-ös verziójú android is, a másikhoz csak 4.4.
Nekünk tab3 van, a gyerek játszik és olvasgat rajta, szüleimnél a másik van. Designban van eltérés, teljesítményben, kijelzőben semmi eltérést nem látok. Röviden és tömören: egykutya. -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Elnézést,hogy ide írok,de már Magam sem tudom merre van az előre.Szinte végig olvastam a témához kapcsolódó hozzászólásokat,mire rájöttem,hogy nem is jó helyen járok.Vagy igen?
Rendeltem egy ilyen(?) kütyüt,mert meguntam a telefonon a böngészgetést stb.....romlik a szemem.Miután javarész végére értem,akkor ugrott be,hogy nem Tab2-t rendeltem,hanem Tab3-at.
Kérdésem az lenne,ha van már valakinek tapasztalata,hogy alapjaiban miben van eltérés a két vas között?
Csak a leírásokra-értékelésre tudok támaszkodni,mert kézben még nem fogtam és soha nem volt még tábla gépem.Igazán nem kellene semmi extrára,csak böngészésre-Messengerre-G+ böngészésre.A többi dolgaim telón intézem.
Tehát igazán ha van valaki aki ismeri a két készülék közötti eltérést,megköszönöm a felhomályosítát.üdv:gjoco
-
R a y
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy tab3 7 essential-om, és azt szeretném kérdezni, hogy van e lehetőség downgradelni 4.4re. Egyébként ez 4.4 lett véve.
Más: van egy tab2 a10 is a családban, az 4.4 el van, viszont azt vettem észre hogy a tab3-nak mintha a felbontása rossz lenne: ezt úgy értem hogy mintha össze lenne nyomodva minden: csináltam egy képet is; jobb oldalon a tab2 bal oldalon a tab3 ”összenyomodva":
A jelenség a rendszerben mindenhol fellelhető. Tehat aminek kereknek kell latszodnia az ovális alakú .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vállalat januárban bemutatott, 7 hüvelykes kijelzővel rendelkező tabletje hardveresen ugyan nem váltja meg a világot, de a rendszersebesség meggyőző, és az ára is kedvező.
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Xbox Series X|S
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest