Új hozzászólás Aktív témák
-
vhite81
újonc
Nekem anno a GPS modulja volt szar, garanciában cserélték.
Amúgy meg szívás volt a garancia, mert a telefont az Auchanban vettem, a Levono márkaszerviz elhajtott, hogy a telefont Cipruson adták el, oda pedig nem vonatkozik a gari
-
GrandS
senior tag
Kollégámnak ilyen telefonja van, 7 GB képet készített és kb 1/5-ét tudjuk letölteni USB-n. A többinek csak a felső harmada jó, de a képek jók, mert BT-n átküldve ok. Van valami megoldás erre?
Egyébként is nagyon lassú az USB átvitele. -
ImVivienn
tag
Üdv!
Nem találkozott valaki olyan problémával, hogy a kamera fejjel lefelé jelenik meg, és a képet is úgy menti el?
Úgy tűník, mintha a mozgásérzékelő lenne benne "fordítva". -
bogyó6987
csendes tag
Sziasztok! lassan egy éve nyüstölöm az s860-at, mostanában nem akar merülni az akksi, 2 napja 39 %-on van ,
mi a probléma vele?
Help -
gutriqper
tag
Szasztok!
Vállal valaki Lenovo S860 1gb telefonra történő európai rom telepítését Budapesten? (Google play áruházzal, magyar nyelvvel, stb.?) -
gazi1
újonc
Üdv!
Egy ideje már nyüstölöm a 860-at (1GB). Minden rendben is volt vele, amikor is meghülyült a szenzora. Össze vissza forgott a kép, fejtetőn fényképezett, és kalibrálni se lehetett. Ez ment egy darabig, amikor is meguntam és új romot raktam fel. A következő történt:1.) alaphelyzet, teló rossz, sok a kínai a magyar mellett
2.) Twrp felrakás sikeres, teló még mindig rossz
3.) Rom frissítés erre: S860_ROW_S209_140529
4.) teló tökéletesen működik, szenzor ok, telefon egyéb funkció ok, a magyart töri néhol
5.) teló reklamál, hogy ő talált frissítést és most frissítene, gondoltam mi rossz lehet, végül is gyári frissítést talált
6.) teló lefrissült, restart, látszólag minden ok, választékos magyar nyelv(minden magyar lett, még a security is) kitkat mükődik DE nincs IMEI szám, szőrén szálán eltűnt
7.) no akkor adjunk neki IMEI-t, sikeres beírás, restart
8.) semmi, nincs IMEI (7-es pont többszöri próbálás más-más módszerrel)
9.) hosszas kutatás után jött a döbbenet, eltűnt az EFS könyvtár!!!!
....na most ezt hogy hozta össze a frissítés?Nem tudom, most mit lehetne tenni vele! Esetleg nem tudna küldeni nekem egy efs könyvtárat?
-
Kumzi
újonc
Üdv!
A minap érkezett meg az S860-as (1GB). Furcsa volt hogy a magyar nyelv ellenére is a menü legalább fele angol. Viszont ahogy felszabadult a világhálóra, egyből felajánlotta a frissítést. Gondoltam rosszabb nem lehet, így hagytam. Nos most 4.4.2 van rajta olyan kínai jelekkel hogy két napig tartott míg angolraváltottam, ami az egyetlen választható emberi nyelv. Ráadásul csak kínai alkalmazások vannak rajta, még egy GooglePlay-t sem tudtam rátenni. Így visszatérnék legalább az előző verzióhoz, vagy egy másik 4.4.2-höz, ami magyar.
A helyzet az hogy telefonok oprendszer telepitésével sosem foglalkoztam. Így ha valaki segítene mit hogyan tegyek, azt megköszönném. Ha működik is akkor jár a 6os pakk sör is a hálám mellé! -
hunyadia
csendes tag
sziasztok!
Összetörtem kijelzőmet - teló ettől még üzemképes, pár nap és érkezik csere darab. Van vkinek halvány fogalma esetleg, h merre kell indulni szétszedés menetében?
Legrosszabb esetben melegítem kijelzőt és megpróbálom leszedni....,de
köszönöm ha van tipp, eddig sehol nem találtam.
üdv -
-
faja0124
tag
-
bogyó6987
csendes tag
Sziasztok! Valaki megtudná írni nekem , hogy a security miért akaszt le a wifiről mindig, már mindent csináltam vele, de fél óra után leakaszt, kitörölni nem tudom ezt a nyavalyás programot , sztem tök felesleges, több alkalmazást is tilt le (wiber, skype , messenger stb)
-
slajos2
csendes tag
Hello, Lenovo s860 kínai verziójához milyen átalakítót érdemes venni a hazai hálózathoz, és hol érdemes megvenni?
-
valory
tag
Valaki tudna nekem ajánlani egy oldalt ahonnan le tudom tölteni a lehető legfrissebb ROM-ot, ami Európai legyen? Persze megbízható, kipróbált verziót. (természetesen Lenovo S860, 1GB RAM, privátba is jöhet, h ne reklámozzunk)
Köszöm előre is !
-
valory
tag
Kicsit figyelmesebben olvasd át
ha országhívóval van mentve egy név, akkor ha hívást kezdeményez felém, nem rendeli a mentett névhez, mivel hívásnál prefix nélkül írja, üzenetnél prefixel. Szóval adott esetben értelmetlen átírogassam... MIN_MATCH hosszát át kell írni 11 digitről, 7 digitre, csak még azt nemtudom, hogyan és mit és hol ...
-
valory
tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem. Telefon csere, névlista sikeresen betöltve fiók csatolása után a gugliról. A problémám az, hogy a telefonszámok országhívó prefix nélkül vannak mentve. Ez hívásnál nem gond, jól kezeli de ha pl üzenetet küld valaki, az prefixel jön meg és nem ismeri fel mentett számként, hanem ismeretlen/új számként írja ki. Ha a mentett szám prefixes és ha hívást kezdeményez felém, nem rendeli a mentett névhez, mivel hívásnál prefix nélkül írja, üzenetnél prefixel. Elég érdekes probléma, más telefonnál mindegy volt, h prefixel vagy nélkül van mentve....
Android 4.4.2, telefon Lenovo S860Annyit találtam, hogy a MIN_MATCH hosszát át kell írni 11 digitről, 7 digitre. Ez lenne a Number match bits (?).
Természetesen nincs erre menüpont, legalábbis én nem találtam.
Ebben kéne vaki okosabb segítsége, hogy tudjam ezt megoldani, lehetőleg minél egyszerűbben.Válaszotokat előre is köszönöm !
-
Azirafael2
csendes tag
Nagynehezen mégis sikerült visszahoznom az életbe. Csak most az a problémám támadt, hogy eltűnt az
IMEI számom, meg a sorozat számom. azt hogy lehet visszabarkácsolni? -
Azirafael2
csendes tag
Sziasztok! Sürgős segítség kéne! Próbáltam a vasamra visszarakni egy régebbi gyári romot 4.2.2-est a térerő probléma végett. Kaptam egy hibaüzit, utána nem látta a partíciót. Következő próbálkozásnál már fel sem ismerte a számítógép a telefont.
A teló nem reagál a bekapcsoló gombra. töltést veszi.
Sikeresen hazavágtam, vagy meg lehet menteni?
Küszködjek a Kínába visszapostázással vagy itthon is meg lehet csinálni? -
fero02
nagyúr
A Lenovo S860-asom utódja: Nokia 301.
-
ZoleeWolf
tag
Nem tud valaki a 2 gigás verzióra sima egyszerű mindenféle sallangmentes romot amiben van magyar nyelv is?
Ezt valahogy nehezen szokom meg, a P780-on is a csupasz SLX rom volt a kedvencem... -
faja0124
tag
Na én fel raktam a ROW s404 romot.Eddig minden jól megy tudja a magyar nyelvet a térerő is javult szerintem. Az volt a bajom az előző s402 -el hogy ha autóval mentem nagyon rosszul váltott az adó tornyok között és ezér el dobálta a gsm jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egy hónap múlva indul a Tesla robottaxi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest