- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumzi
újonc
Üdv!
A minap érkezett meg az S860-as (1GB). Furcsa volt hogy a magyar nyelv ellenére is a menü legalább fele angol. Viszont ahogy felszabadult a világhálóra, egyből felajánlotta a frissítést. Gondoltam rosszabb nem lehet, így hagytam. Nos most 4.4.2 van rajta olyan kínai jelekkel hogy két napig tartott míg angolraváltottam, ami az egyetlen választható emberi nyelv. Ráadásul csak kínai alkalmazások vannak rajta, még egy GooglePlay-t sem tudtam rátenni. Így visszatérnék legalább az előző verzióhoz, vagy egy másik 4.4.2-höz, ami magyar.
A helyzet az hogy telefonok oprendszer telepitésével sosem foglalkoztam. Így ha valaki segítene mit hogyan tegyek, azt megköszönném. Ha működik is akkor jár a 6os pakk sör is a hálám mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest