Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
Gratula és köszi a precíz leírást.
Vízállóság valszeg megmaradt, azt tippelem én is mert ha nem ragasztva volt akkor baj nem lehet.
A hátlapot sem zárták le erősebben aztán szépen állja a vizet.Akkor ezek szerint az alkatrész is kompatibilis volt.
Ez egyébként melyik hangszóró? Első, hátsó, vagy egyforma mind? -
gegsite
tag
Amúgy pedig a One X-be jó az S750 nem fordítva
-
avirid
tag
Eljutott a telefonom kínából a MiniDealtől Írországba, Dublinba, a mobiltelefonszerelőszakember ismerősömhöz. Most írta nekem: szétszedte, kimérte műszerrel a különböző egységeket, a hangszórót is, és mindent rendben talált, működött. Összerakta, kipróbálta és működik. Azt írja 10 percet foglalkozott vele és ennyi kellett ahhoz, hogy a telefon meg legyen javítva. A Lenovo szervizben viszont mint kiderült, hogy szét se szedték a telefont, mert a garimatrica még mindig rajta volt a csavaron, amikor az ismerősöm nekiállt szétszedni. Tényleg nem értem, hogy miért akartak velem kifizettetni 150 $-t arra hivatkozva, hogy a telefon azért nem garis, mert szét lett szerelve. Ez egyszerűen felháborító. Többet biztos nem fogok garanciába kínába küldeni bármit is, sőt eléggé elment a kedvem attól is, hogy a jövőben hasonló árú eszközöket közvetlenül onnan szerezzek be, közelebbi garanciapont megléte nélkül.
Ha bárkinek problémája akadna, nem javaslom a garanciális javítás reményében való visszaküldést. Inkább keress itthon egy szakembert, szervizt, és fizess érte 10-15e Ft-ot, minthogy ugyanennyiért csak megutaztasd. Még Dublinba is érdemesebb elküldeni javíttatni, mint kínába. Igaz ott sem gariban javítják majd, de messze nem 150$-ért... Remélem ezzel elejét tudom venni annak, hogy ilyen mással is megtörténjen, mint az én esetemben.
-
gegsite
tag
Tyű.... ha nem direktbe a Lenovo nak küldted be akkor fenn áll a minideal-es csávók szerelték szét vagy csak megrongálták a matricákat így jó pénzt lehúzhatnak rólad, s a bontott alkatrészeket megint eladják...
Tudom rossz a hozzáállás, de simán megtörténhet.Rossz hallani ilyet, s kb ezt előre tudni is lehetett, hogy nem lesz a gariból semmi.
Ne keseredj a szervizesek nagyjából bárhol ilyen f<szok.
Vagyis persze keseregj, én nagyon az lennék, legalább a posta pénzt térítsék meg valahogy.
Sőt Én azt kérném küldjék vissza a telót majd más nem szétbontod Te. Tuti kell majd innen valakinek belőle pl a takaró vagy a hátlap, stb. -
avirid
tag
Újabb fejlemény a kínába visszaküldött gyári hibás S750 ügyében. (fél év használat után elnémult az előlapi hangszóró, különösebb ok nélkül, a telefont még víz sem érte soha, leejtve sem volt)
Sajnos nem jó hírek, a minideal állítólag elküldte a gyártói szervizbe a telefont, akik megállapították, hogy a hiba nem garanciális (?!), mert a telefon szét lett szerelve. Mérhetetlenül felháborít ez az állítás, mivel ilyet nem tettem, még egy csavarhúzó sem érte soha a telefont, sőt még a garancia-matricák is rajta voltak a csavaron. Már szócsatázok velük levélben egy hete, de úgy néz ki eredmény nélkül és bebuktam a dolgot. 145 $-t akarnak kifizettetni velem alaplapcserére a 210 $-os telefonra, amit nyilván nem fogok kérni, mivel nem éri meg, már csak azért sem, mert ha megjavítják, ezekután már bizonyos, hogy tulajdonképpen semmire sincs garancia a telefonon.. Ennyit a garanciáról..
-
-
Blizzardking
őstag
Én nem pont erre gondoltam, nem így értettem amit írtam. Tudom milyen frusztráló mikor az ember beleütközik valami átláthatatlan falba. Én inkább arra céloztam, hogy ez voltaképp egy szakmai topic, és amíg valaki érzelmi kérdést csinál egy műszaki problémából, nem lehet érdemben választ adni.
Mindemellett - amennyire tudok - én szívesen segítenék. Ehhez némi nyitottságra lenne szükség Állat1 részéről. -
avirid
tag
remek! tegnap óta már egyik SIM kártyával sem tudok telefonálni. ha én hívok, vagy engem hívnak, engem nem hallani és én sem hallok semmit. tök benémult az egész telefon.. most egy kissé ideges lettem, nem nagyon van időm tesztelgetni, úgyhogy elsőre factory resetet próbálok..
-
szlibud
tag
GPS nekem is tökéletes, adattal és anélkül is, autós navi, endomondo többféle sportban, most egy hétig síelésnél Alpine replay-t használtam annál is jó volt.
Navinál mire bepötyögöm a címet mindig feláll...Bár lekopogom biztos ami biztos
Ami nekem most sajna tartósan nem igazán jó, az 1-es kártya elérhetősége ill. elérhetetlensége, de sajnos még logikát sem vélek felfedezni benne
De olyan szempontból ez is elmegy, h itthon hasonló telefont csak eleve 1 kártyást vehetek 2x ennyiért...
-
gyűrű
addikt
Nem voltak itt viták, csak volt aki szerint nem használható (neki!!).
Leginkább valószínűleg azért, mert nem ért hozzá, nem akar érteni, vagy egyszerűen trollkodni akar.
Maga a hardwer/szoftver nagyon is képes rá, a hiba általában az "ön készülékében van"
Egyetértek hogy "ha valakinek működik valami kifogástalanul, az lehet sose jön ide a fórumra, hogy megírja".
Ők a 99%. A többiek írnak ide. -
avirid
tag
Egyik előnye talán az a 4.2.2-es Andrea ROM-nak, hogy eleve felcserélve használja az sdcard0 és sdcard1-et, azaz ha egy progit sdcard-ra akarunk átrakni , akkor az nem a belső sdcardra kerül, hanem a bővítőkártyára. Így nincs szükség partíciócserére, mert e belső tárhelyeken több szabad hely marad.
-
trifo
csendes tag
Óhogyaza, erre nem gondoltam... Már a clear cache, clear dalvik cache is megvolt pedig. És a legszebb az egészben, hogy pont ezt a mondatot leírtam már egyszer régen egy másik eszköz és egy másik probléma kapcsán.
Mindenesetre köszi a tippet, egy szinkron most lement, kíváncsi leszek, hogy működik-e majd tovább is.
--Trifo
-
apeelme
addikt
Aki angol nyelven (is) szeretné használni a custom rom-omat annak itt egy patch. Javítja a folyamatos SystemUI FC-t. Telepítése CWM-ből a szokott módon, és nem győzöm hangsúlyozni hogy mielőtt bármit csinálsz, mentés legyen a jelenlegi rendszerről!!!
LETÖLTÉS
(md5: 8ad32b7a0c5b006786aac9f1c28b994c)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest